salvi 4 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 4 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια γεια σας,μιας και εστησα το ενυδρειο το διακοσμισα εβαλα το νερο ολα καλα..Την κυριακη που το εστησα και το εβαλα να τρεξει εριξα και το easy balance της tetra στις σωστες αναλογιες και το αφησα μια μερα να τρεξει..Δευτερα προσθεσα στις σωστες αναλογιες το αντιχλωριο και λεω να το αφησω 3 μερες να τρεξει πριν τοποθετησω το safestart(οπως και εκαναν καποια καποια μελη που το εχουν χρησιμοιποιησει)..Τωρα καποιες αποριες..Με το που βαλω το safestart μετα απο ποση ωρα να τοποθετησω τα ψαρια?Καποιοι λενε για μεσα στο 24ωρο καποιοι μετα απο 24 ωρες στο site της tetra λενε μετα απο κανα 3ωρο..Οι οδηγιες ειναι σε ξενη γλωσσα και δεν μπορω να καταλαβω..πολλες αποψεις υπαρχουν..Τι πιστευετε?Αριθμο ψαριων θα βαλω 2 για αρχη και μετα οπως και διαβασα απο καμια διο βδομαδες θα προσθεσω αλλα 2 για να μπορει να τα σικωσει το ενυδρειο.Εφοτου τα βαλω τα ψαρια ξεκιναω κανονικα 2 φορες την μερα ταισμα σε ποσοτητα μικρη ωστε με το που πεσει να την φανε σωστα?Μετρησεις μετα απο ποσο καιρο να κανω αφου βαλω τα ψαρια την επομενη μερα ας πουμε? Χιλια ευχαριστω για τη βοηθεια και σε ολα τα παιδια που χαρις αυτα αποφυγα παρα πολλα λαθη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimbit22 4 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 4 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Γειά σου salvi Εαν θέλεις να μην έχεις απώλειες και τα ψαράκια σου να μην ταλαιπωρήθουν καθόλου έχεις δυο επιλογές: Την αργή λύση που είναι να κάνεις στρωσιμο με αμμωνία που θα σου πάρει περίπου ενα μήνα Και την πιο γρήγορη που είναι να βρεις μπολι και να το ενισχύσεις για Μερικές μέρες με αμμωνία Στο τέλος θα μπορείς να βάλεις απροβλημάτιστα τα ψαράκια σου.. Τώρα τα αποτελέσματα των υγρών αυτών δεν έχουν επιβεβαιωθει και ενδέχεται να στρώσουν τα ψαράκια σου το φίλτρο.. Έγινε επεξεργασία 4 Δεκεμβρίου 2012 - jimbit22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salvi 4 Δεκεμβρίου 2012 Author #3 Share 4 Δεκεμβρίου 2012 Το ξερω φιλε μου απλα ηθελα απο καπιον που το εχει χρησιμοποιησει ι ξερει να μου εδινε διο τρεις συμβουλες..να σαι καλα παντος αγορινα..Αν γνωριζει κανεις κατι συμφωνα με τις ερωτησεις μου παιδια ας μου απαντησει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος