Jump to content

Ταιριάζει Ο Μονομάχος Με Δίσκους?

lenaki

Recommended Posts

καλημέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω εάν ταιριάζει ο μονομάχος με δίσκους... είμαι σχετικά καινούργια οποτε συγγνώμη εάν κάνω κάποιο λάθος... λοιπόν έχω ένα ενυδρείο 120 λίτρα με 4 δίσκους και 10 corydoras. είναι φυτεμένο ( δεν γνωρίζω τα φυτά τώρα) φίλτρο έχω 1 eheim 2213 αλλαγή νερού κάνω κάθε 3 μέρες περίπου το 1/4 του ενυδρείου.οποτε μπορώ να βάλω τον μονομαχουλι μου γιατί τώρα τον έχω σε ένα πλαστικό ενυδρείο 10 λίτρα.... :unsure: πρέπει να πάρω καινούργιο ενυδρείο η μπορώ να τον βάλω μαζί με τα δισκάκια μου??????

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Θα μιλήσω για τον μονομάχο μόνο, καθώς τυγχάνει να έχω ακούσει και να έχω μάθει περισσότερα γι αυτόν...

Όπως θα διαβάσεις κι εδώ http://www.aquazone....showtopic=36770 ο μονομάχος πρέπει να είναι καλύτερα μόνος του σε ενυδρείο (εκεί οφείλεται και το ελληνικό του όνομα) :)

Έγινε επεξεργασία - nospanos

Οπως πολυ σωστα σου ειπε πιο πανω ο Πανος,ο μονομαχος δεν μπαινει εκει.

Αλλα θα σε στεναχωρισω ομως,λεγοντας σου οτι το ενυδρειο σου ειναι απαγορευτικο για δισκους,ειναι πολυ μικρο..

σε ευχαριστώ πολύ! οποτε πρέπει να πάρω καινούργιο ενυδρείο!!!

Για τον μονομάχο καλό θα ήταν ένα ενυδρειάκι 20-30 λίτρων περίπου, με το βασικό του εξοπλισμό (φίλτρο, θερμοστάτη, φωτισμό: τον μισό των λίτρων του ενυδρείου σε watt, πχ για 20L μια λάμπα των 9 ή 11 watt), ψιλόκοκκο χαλικάκι ή άμμο και φυτεμένο με αληθινά φυτά ;)

Για τους δίσκους θα περιμένεις απάντηση από κάποιον ειδικό σε αυτά τα χαριτωμένα ψαράκια! ακόμα καλύτερα θα είναι αν ανοίξεις κάποιο θέμα στην κατηγορία των δίσκων, ρωτώντας για σχετικές πληροφορίες...

Έγινε επεξεργασία - nospanos

σε ευχαριστώ πολύ! οποτε πρέπει να πάρω καινούργιο ενυδρείο!!!

Και για το μονομαχο αλλα και για τους δισκους :)

το ενυδρειο σου ειναι ειναι ακαταλληλο για δισκους ( λογω λιγων λιτρων )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...