Jump to content

Plastic Dip.....βρε Λες Να Μας Σωσει Επιτελους?

klaz

Recommended Posts

Ένα Cosrsa 1,2 του 95 στο θρυλικό Merit green!

Είχε 220.000 μίλια και ήταν τετρατάχυτο. Με έβγαλε ασπροπρόσωπο(έκανε Αγγλία Ελλάδα οδικώς δύο φορές και το βγάλανε φωτογραφία τέρμα(180 κοντέρ και άγιος ο θεός) όλα τα speed cameras την Ευρώπης) και το πούλησα 30 λίρες φθηνότερα απ όσο το αγόρασα

Goodtimes

Χα χα χα!Ωραίος!Αθάνατο vauxhall!

• Απαντήσεις 61
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καστορα εγω ειχα τη σιδερια με ηλεκτροστατικη αλλα λογω κακης μελετης ειχα απο πισω κλειστη τη σιδερια στο σαμπ με αποτελεσμα μεσα σε εναν χρονο να σκουριασει αρκετα.θελω να πω δηλαδη πως ακομη και με τον καλυτερο τροπο βαφης παλι δεν εγινε και τιποτε.με αυτο το υλικο στην ουσια θα μονωσω τη σιδερια μου.ελπιζω τουλαχιστον....

Το ξέρω φίλε γι αυτό και μου ακούγεται καλό το συγκεκριμένο προϊόν!

Χα χα χα!Ωραίος!Αθάνατο vauxhall!

Μιας και γράφτηκες εδώ δεν ψήνεσαι να στήσεις και κανα reefάκι :bigemo_harabe_net-134:

Το ξέρω φίλε γι αυτό και μου ακούγεται καλό το συγκεκριμένο προϊόν!

Μιας και γράφτηκες εδώ δεν ψήνεσαι να στήσεις και κανα reefάκι :bigemo_harabe_net-134:

Αν κατάλαβα καλά μετά από αναζήτηση στο φόρουμ εννοείς να φτιάξω ενυδρείο ε?Δεν το σκέφτηκα ποτέ να σου πω την αλήθεια αν και μου αρέσει σαν ιδέα.Θα το σκεφτώ...Πάντως δεν περίμενα ότι θα υπάρχει τέτοια οργάνωση.Πραγματικά σας χαίρομαι!

• 3 months later...

Καλημέρα.Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η τιμή για κάθε σπρέι plasti dip(Performix) θα είναι από εδώ και πέρα 17,50 ευρώ/τεμάχιο + τα μεταφορικά.Τα διαθέσιμα χρώματα αυτή τη στιγμή είναι μαύρο,άσπρο,κόκκινο,διάφανο,μπλε και κίτρινο.Τέλη Μαίου με αρχές Ιουνίου θα διαθέτω επίσης silvel metalizer,gold metalizer,glossifier,camo brown,camo tan,camo green,blaze orange,blaze blue,blaze yellow,blaze green,smoke,gunmetal grey,pearlizer και copper metalizer όλα σε μορφή σπρέι και σε υγρή μορφή για ψεκασμό με πιστόλι τα εξής:μαύρο,άσπρο,κόκκινο,κίτρινο,μπλε,blaze orange,blaze green και blaze blue σε τιμές έκπληξη...

Υπάρχει κάποιο κατάστημα για όσους είναι απο θεσσαλονικη;

Απο που μπορει να γίνει η παραγγελεια ;

Είναι ένα προϊόν που θα σώσει πολλές καταστάσεις απο την αλμυρά των θαλασσινων ενυδρειων.

Υπάρχει κάποιο κατάστημα για όσους είναι απο θεσσαλονικη;

Απο που μπορει να γίνει η παραγγελεια ;

Είναι ένα προϊόν που θα σώσει πολλές καταστάσεις απο την αλμυρά των θαλασσινων ενυδρειων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα μου www.hatzipolitis-ydravlika.gr .Επικοινωνείς μαζί μου και δίνεις την παραγγελία.

Εχω στα χέρια μου το υλικό και σκοπεύω να το εφαρμόσω στην βάση του νέου μου ενυδρείου!

Αυτή την στιγμή η βάση είναι σκέτο μέταλο; Λέτε να περάσω κάτι πρίν το plasti dip;

Εχω στα χέρια μου το υλικό και σκοπεύω να το εφαρμόσω στην βάση του νέου μου ενυδρείου!

Αυτή την στιγμή η βάση είναι σκέτο μέταλο; Λέτε να περάσω κάτι πρίν το plasti dip;

θα ελεγα κανονικα ασταρι και μερικα στρωματα βαφης.φτιαξτο σαν να μην υπηρχε το ντιπ.

υγ.διαλεξε χρωμα βαφης διαφορετικο απο το ντιπ ετσι για να μπορεις να τεσταρεις την αντοχη στο χρονο και να το βλεπεις κιολας...

Έγινε επεξεργασία - klaz

Αναλογα με τις προδιαγραφες του υλικου πηγαινει αυτο.Υπαρχουν υλικα που ασταρι δεν πρεπει να μπαινει στην βαφομενη επιφανεια σαν βαση

Απ οτι έχω βρει αν το περάσεις πάνω σε ασταρι το θέμα μετά είναι οτι χάνει την ιδιότητα του ξεκοληματος η τουλάχιστον του εύκολου ξεκοληματος, το ίδιο και με το μινιο!

Βασικά δεν με πολυ απασχολεί το αν θα ξεκολαει αλλα προς το παρών λέω να το κάνω όπως λέει και ο κλαζ. Κάθε ιδέα δεκτή

Απ οτι έχω βρει αν το περάσεις πάνω σε ασταρι το θέμα μετά είναι οτι χάνει την ιδιότητα του ξεκοληματος η τουλάχιστον του εύκολου ξεκοληματος, το ίδιο και με το μινιο!

Βασικά δεν με πολυ απασχολεί το αν θα ξεκολαει αλλα προς το παρών λέω να το κάνω όπως λέει και ο κλαζ. Κάθε ιδέα δεκτή

Καλησπέρα.Θα έλεγα καλύτερα να μη βάλεις αστάρι πριν το plasti dip γιατί δεν ξέρω αν επηρεάσει την ανθεκτικότητα του.Δεν έχω δει να το χρησιμοποιεί κάποιος.

• 2 months later...

Καλησπέρα.Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στις 7 Ιουλίου παραλαμβάνω όλη τη γκάμα της plasti dip(performix).Υπήρξε καθυστέρηση από την μεταφορική στην Αμερική.Μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...