niknik 14 Οκτωβρίου 2013 #101 Share 14 Οκτωβρίου 2013 Οτι σε κανει χαρουμενο συχρονος σε ξεκουραζει να το χαιρεσε φιλε μου και βεβαια με τετοια ομαδα το αποτελεσμα θα ειναι τελειο ,καλοριζικο , περιμενουμε νεες φωτο και λεπτομερειες.Μπραβο σε ολους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Οκτωβρίου 2013 #102 Share 14 Οκτωβρίου 2013 φτου φτου φτου..!!!!! καλοριζικο βαλαντη. απιστευτα ομορφο στησιμο,χαλαλι την κουραση που τραβηξε το τρελλο παρεακι. καλογεμιστο ρε φιλε,ειμαι τοσο χαρουμενος σαν να εστησα το δικο μου ενυδρειο. να εισαι υγιης να το γουσταρεις αδελφε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 14 Οκτωβρίου 2013 #103 Share 14 Οκτωβρίου 2013 Επιτέλους το βλέπω και με φως! μια χαρά έγινε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 14 Οκτωβρίου 2013 #104 Share 14 Οκτωβρίου 2013 Αστέρι έγινε, τώρα μόνο οι λεπτομέρειες έμειναν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 14 Οκτωβρίου 2013 #105 Share 14 Οκτωβρίου 2013 Πολύ όμορφο στήσιμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 14 Οκτωβρίου 2013 #106 Share 14 Οκτωβρίου 2013 τωρα ειδα τις νέες φωτογραφίες μπράβο σου αψογη δουλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 14 Οκτωβρίου 2013 #107 Share 14 Οκτωβρίου 2013 Φιλαράκι ο ύφαλος τα σπάει....!Το φωτιστικό είναι απο άλλο πλανήτη!Χίλια μπράβο για το μεράκι σου και άλλα τόσα στα παιδιά που βοήθησαν για να γίνει η αλλαγή!Μην σταματάς να μας πετάς τα μάτια έξω με τις φωτογραφίες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 15 Οκτωβρίου 2013 #108 Share 15 Οκτωβρίου 2013 Μπραβο σε ολα τα παιδια που εβαλαν το χερι τους!! Ετσι ειναι οι φιλοι! Πολυ ομορφο βγηκε βαλαντη! Μεγεια το ενυδρειο και απροβληματιστο μελλον να εχει. Φτου φτου φτου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 15 Οκτωβρίου 2013 #109 Share 15 Οκτωβρίου 2013 Μπράβο Βαλάντη! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Συγχαρητήρια σε όλους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmarbel 15 Οκτωβρίου 2013 #110 Share 15 Οκτωβρίου 2013 Υπέροχο αποτέλεσμα...Νομίζω το team πρέπει να δραστηριοποιηθεί..''Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά του παλιου σας reef σε νέο, μεγαλύτερο!!!Πανελλαδική κάλυψη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 15 Οκτωβρίου 2013 #111 Share 15 Οκτωβρίου 2013 Υπέροχο αποτέλεσμα...Νομίζω το team πρέπει να δραστηριοποιηθεί..''Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά του παλιου σας reef σε νέο, μεγαλύτερο!!!Πανελλαδική κάλυψη! Τώρα που πήραμε φόρα αναλαμβάνουμε χαλαρά Γιώργο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 15 Οκτωβρίου 2013 #112 Share 15 Οκτωβρίου 2013 Αυτό το παννελαδική ίσως μου χρειαστεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 15 Οκτωβρίου 2013 #113 Share 15 Οκτωβρίου 2013 Αν κάνεις τα έξοδα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 15 Οκτωβρίου 2013 #114 Share 15 Οκτωβρίου 2013 Βρε και τα έξοδα θα κάνω,και σπίτι να σας κοιμήσω (λέμε τώρα...σιγά μην κοιμηθούμε) παίζει!Θα είναι πολλά τα λίτρα ρεεεε!!Πως θα το κάνω σόλο δεν παίζει!!!Κάτσε να μαζευτεί ο εξοπλισμός και θα το κάνουμε οοολοι μαζί αυτό το ree! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 16 Οκτωβρίου 2013 #115 Share 16 Οκτωβρίου 2013 Καλημερα σε ολους σας....κατ'αρχας να πω οτι το ενυδρειο σου βαλαντη τα σπαει!!!Ευχομαι να μην χωραει να πεφτει ουτε καρφιτσα!!!!!!!Αφου συνηλθα απο προχθες παμε για κανα φωτο update οπως εταξα.................ξεκιναω με το κολλημα του ενυδρειου στις τρελλες εγκαταστασεις του Γρηγορη.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 16 Οκτωβρίου 2013 #116 Share 16 Οκτωβρίου 2013 Καλημερα σε ολους σας....κατ'αρχας να πω οτι το ενυδρειο σου βαλαντη τα σπαει!!!Ευχομαι να μην χωραει να πεφτει ουτε καρφιτσα!!!!!!!Αφου συνηλθα απο προχθες παμε για κανα φωτο update οπως εταξα.................ξεκιναω με το κολλημα του ενυδρειου στις τρελλες εγκαταστασεις του Γρηγορη..... αυτο το λαπτοπ θα με τρελανει....δεν μου ανεβαζει τις φωτο.....τα νευρα μου.....θα δοκιμασω ξανα σε λιγο μπας και ξεκολλησει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 16 Οκτωβρίου 2013 #117 Share 16 Οκτωβρίου 2013 αυτο το λαπτοπ θα με τρελανει....δεν μου ανεβαζει τις φωτο.....τα νευρα μου.....θα δοκιμασω ξανα σε λιγο μπας και ξεκολλησει!!! Ανέβασε τες στο photobucket και αντέγραψε το link! Αντε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 16 Οκτωβρίου 2013 #118 Share 16 Οκτωβρίου 2013 (edited) Toyo θηρίο με έστειλες, οι συγκεκριμένες φωτό αποθηκεύονται για να τις δείχνω στην μικρή μου βοηθό όταν μεγαλώσει. Έγινε επεξεργασία 16 Οκτωβρίου 2013 - grigoros Link to comment Share on other sites More sharing options...
valas 16 Οκτωβρίου 2013 Author #119 Share 16 Οκτωβρίου 2013 Πρωτα απ'ολα σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια! Βεβαια τα καλα τα λογια πανε οχι σε μενα, αλλα σε ολη την ομαδα, που μεσα απο αυτη ο καθενας ατομικα προσφερε στο αποτελεσμα! Παραδειγμα το στησιμο ανηκει αποκλειστηκα στο Σωτηρη(sammy),αφου μετα το στησιμο που εκανε στο ενυδρειο του Γρηγορη εδειξε οτι τοχει το θεμα! Οπως και αλλος στο κολλημα,αλλος στο κουβαλημα ,στις συμβουλες κτλ. απο το να το κανω μονος(οπως το πρωτο),προτιμησα νάνοιξω το σπιτι μου στη παρεα,να κανουμε το χαβαλε μας και να μαζεψουμε μια ωραια εμπειρια για να θυμομαστε. Ενα ακομα ευχαριστω στην ομορφη παρεα! ΥΓ. Περιμενω κι εγω φωτο απο το κατασκοπο, Link to comment Share on other sites More sharing options...
valas 16 Οκτωβρίου 2013 Author #120 Share 16 Οκτωβρίου 2013 φτου φτου φτου..!!!!! καλοριζικο βαλαντη. απιστευτα ομορφο στησιμο,χαλαλι την κουραση που τραβηξε το τρελλο παρεακι. καλογεμιστο ρε φιλε,ειμαι τοσο χαρουμενος σαν να εστησα το δικο μου ενυδρειο. να εισαι υγιης να το γουσταρεις αδελφε. Φιλαρακι μου δε ξερεις ποσο ωραιο ειναι αυτο που ειπες και ποσο το εκτιμω. απο εμενα να ξερεις οτι θελεις,εχω μπυρες αλλα και ενα ομορφο aquascape απο πανσετες και μπριζολες στη καταψυξη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 16 Οκτωβρίου 2013 #121 Share 16 Οκτωβρίου 2013 Πρωτα απ'ολα σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια! Βεβαια τα καλα τα λογια πανε οχι σε μενα, αλλα σε ολη την ομαδα, που μεσα απο αυτη ο καθενας ατομικα προσφερε στο αποτελεσμα! Παραδειγμα το στησιμο ανηκει αποκλειστηκα στο Σωτηρη(sammy),αφου μετα το στησιμο που εκανε στο ενυδρειο του Γρηγορη εδειξε οτι τοχει το θεμα! Οπως και αλλος στο κολλημα,αλλος στο κουβαλημα ,στις συμβουλες κτλ. απο το να το κανω μονος(οπως το πρωτο),προτιμησα νάνοιξω το σπιτι μου στη παρεα,να κανουμε το χαβαλε μας και να μαζεψουμε μια ωραια εμπειρια για να θυμομαστε. Ενα ακομα ευχαριστω στην ομορφη παρεα! ΥΓ. Περιμενω κι εγω φωτο απο το κατασκοπο, Να ευχαριστήσω και γώ με την σειρά μου και εσένα και τον Γρηγόρη που με αφήσατε να βουτήξω στα ενυδρεία σας και να επιμεληθώ τα aquascapes(αν και στου Γρηγόρη βοηθήσατε όλοι απλά εγώ είχα τα χέρια μέσα) Ακόμα πρέπει να ομολογήσω πως χαίρομαι που και στους δύο άρεσε το αποτέλεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 17 Οκτωβρίου 2013 #122 Share 17 Οκτωβρίου 2013 Πολυ ωραιες φωτο κωστα(toyo)!! Ευχαριστουμε κυριε 007 Για ακομα μια φορα μπραβο παιδια και κυριως για την ομαδικη-παρειστικη δουλεια. Να στε ολοι καλα και να πινετε μαζι μπυριτσες μπροστα απο το ενυδρειο για πολυ καιρο. Γρηγορη η μικρη βλεπω συμμετεχει σε ολα τα ενυδρειακα γεγονοτα! Βαζω στοιχημα οτι σε λιγο καιρο που εμεις θα φοραμε γυαλακια για να βλεπουμε καλα,εκεινη θα εχει ενα τρομερο reef ενυδρειο δικο της!! Να τη χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 17 Οκτωβρίου 2013 #123 Share 17 Οκτωβρίου 2013 Μεγάλος κατάσκοπος ο Toyo και βάζω στοίχημα ότι έχει τραβήξει και άλλες που δεν έχουμε πάρει χαμπάρι, την μικρή την έχω συνέχεια δίπλα μου φίλε mad και το πολύ καλό είναι ότι της αρέσει, απο το τάισμα των ζωντανών μέχρι και τις κατασκευές που μου κάνει παρέα, μακάρι να συνεχίσει έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 18 Οκτωβρίου 2013 #124 Share 18 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα παιδες.....σιγουρα υπαρχει αρκετο φωτογραφικο υλικο απο τα παντα(απο 120 φωτο ανεβηκαν μονο 3)!!!!Αλλα το λαπτοπ δεν ειναι στα καλα του...δεν μου τις ανεβαζει πουθενα...μονο να γραψω μπορω!!Θ'ανεβουν ομως διοτι εχει προγραμματιστει format για να στρωσει χαρακτηρα!!Ευχαριστω για τα λογια σας!!!Ακου εκει κατασκοπος(007) χεχεχεχεχε....τρελοκομεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 18 Οκτωβρίου 2013 #125 Share 18 Οκτωβρίου 2013 Ανέβασε τες στο photobucket και αντέγραψε το link! Αντε! Ουτε απο εκει δεν μπορω να ανεβασω φιλε σωτηρη......σκαλωσε το ρημαδι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος