niknik 15 Αυγούστου 2013 #51 Share 15 Αυγούστου 2013 ειδες τι τυχερη γυναικα εχω!!! χαχα υ.γ. δεν εχει την ιδια γνωμη κι αυτη. χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 16 Αυγούστου 2013 #52 Share 16 Αυγούστου 2013 Μπραβο φιλε valas! Πολυ οργανωμενα πραγματα οντως! Ολα στη θεση τους και με ταξη!Και το ενυδρειο πολυ ομορφο! Που θα παει καποια μερα θα γινω και εγω τοσο νοικοκυρης...αν δεις τη δικη μου ντουλαπα θα γελας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valas 16 Αυγούστου 2013 Author #53 Share 16 Αυγούστου 2013 οχι ελα τωρα,τωρα να ανοιξεις το ντουλαπι μου....ολο και κατι θα πεσει!!! περα απο τη πλακα,εγω εχω ενα (απο τα πολλα) κακο, συμμαζευω τα πραγματα μου.... και μετα ξεχναω που τ'αβαλα... :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 16 Αυγούστου 2013 #54 Share 16 Αυγούστου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 16 Αυγούστου 2013 #55 Share 16 Αυγούστου 2013 Συγχαρητήρια για το ενυδρείο σου φίλε μου! Πάρα πολύ καλό, και με μέλλον. Καλή συνέχεια σου εύχομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 16 Αυγούστου 2013 #56 Share 16 Αυγούστου 2013 νοικοκυρεμενη δουλεια μπράβο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valas 29 Σεπτεμβρίου 2013 Author #57 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Εδω και 3 βδομαδες φιλοι μου το ενυδρειο φωτιζεται με led. Ειναι αποτελεσμα βοηθειας φιλων απο το φορουμ που με τις συμβουλες τους αλλα και με την εμπειρια τους βγηκε ενα ομορφο αποτελεσμα! Ο psyhoγιατρος του φορουμ μου συστησε το site που δωσαμε τη παραγγελια με τον grigoro. Λοιπον πηρα 40 μπλε,40 ασπρα και 10 uv. Το αποτελεσμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
valas 29 Σεπτεμβρίου 2013 Author #58 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Αρχισε πρωτος ο Γρηγορης που ανελαβε τις κολλησεις πανω στις fisher ψυκτρες που αγορασα. [topic= print screen windows][/topic] [topic= how do you print screen][/topic] και στη συνεχεια εγω με το ''σωμα'' του φωτιστικου. [topic= photo hosting sites][/topic] [topic= screen shot windows][/topic] και τελος τα φιλαρακια μου τον Χρηστο82 και Ανδρεα που με τον καφε τους ταλαιπωρησα στο κρεμασμα [topic= photo share][/topic] [topic= how to take a screenshot on a pc][/topic] τα φιογκακια στις γωνιες που κρεμεται το φωτιστικο ειναι της γυναικας μου(αυτη δε βοηθησε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 29 Σεπτεμβρίου 2013 #59 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Απ'όσο μπορώ να δω απο μακριά φαίνεται καλό, αλλά η οικόνα είναι πολύ μικρή. Αν μπορείς να την ανεβάσεις κάπου αλλού να φαίνεται πιο μεγάλη θα ήταν το καλύτερο. Μπορείς να την βάλεις εδώ στο φόρουμ ή σε κάποιον σερβερ όπως το photobucket ή το imageshack. Εκτός και αν τα πιξελ της είναι λίγα και φαίνεται μικρή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 29 Σεπτεμβρίου 2013 #60 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Τώρα ναι!!! Φαίνεται μια χαρά! Πολύ καλό! Μπράβο! Τρομερά κοράλια και απίστευτα χρώματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Σεπτεμβρίου 2013 #61 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Πολυ ομορφο valas,να το χαιρεσαι! Ωραια δουλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 29 Σεπτεμβρίου 2013 #62 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Πολυ ωραία βάλε και μια φωτογραφία του ενυδρείου ποιο κοντινή να δούμε το αποτέλεσμα των λεντ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valas 29 Σεπτεμβρίου 2013 Author #63 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 ο ηλιος δυει σιγα-σιγα... [topic= free image hosting][/topic] [topic= free screenshot tool][/topic] [topic= greenshot download][/topic] και το moonlight [topic= windows print screen][/topic] σκεφτηκα να το κανω ετσι και το αποτελεσμα με γοητευσε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 29 Σεπτεμβρίου 2013 #64 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 τι οπτασια εφτιαξες ρε θηριο?μπραβο φιλε βαλαντη.!!! πανεμορφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 29 Σεπτεμβρίου 2013 #65 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Πολυυυυυυυ ωραίο μπράβο σου!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valas 29 Σεπτεμβρίου 2013 Author #66 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστω πολυ,αυριο εαν προλαβω θα ανεβασω και φωτο απο τα κοραλακια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 29 Σεπτεμβρίου 2013 #67 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 εργοστασιακη μερακλιδικη κατασκευη και ομορφο αποτελεσμα. πολλα μπραβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 29 Σεπτεμβρίου 2013 #68 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστω πολυ,αυριο εαν προλαβω θα ανεβασω και φωτο απο τα κοραλακια!! Αναμενω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 29 Σεπτεμβρίου 2013 #69 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μπράβο! Εκπληκτικό αποτέλεσμα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valas 30 Σεπτεμβρίου 2013 Author #70 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μερικες απογευματινες φωτο..... υπαρχει και συνεχεια,αλλα αργοτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 30 Σεπτεμβρίου 2013 #71 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 Το φωτιστικό σου είναι όλα τα λεφτά!!! Αν θες δώσε περισσότερες πληροφορίες!! Όσο για τα κοράλλια σου… σκόρδα μην στα ματιάσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 30 Σεπτεμβρίου 2013 #72 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 Φοβερό! Τα κοράλια πάνε σφαίρα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 30 Σεπτεμβρίου 2013 #73 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 φιλαρακι εκπληκτικο φωτιστικο πολλα πολλα συγχαρητηρια ο τροπος της δυσης τα σπαει θυμιζει vertex illumina το ενυδρειο ειναι μια χαρα πολλοι ωραιοι ζοανθοι,φτου φτου να το χαιρεσε. :bigemo_harabe_net-64: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventouras 30 Σεπτεμβρίου 2013 #74 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 πραβω πολύ ορεω και τα λετ πολύ ωραία ετστει που δουλεύουνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
valas 30 Σεπτεμβρίου 2013 Author #75 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστω πολυ παιδια! Αυριο θα ανεβασω μερικες τελευταιες ακομα, μιας και τις επομενες μερες περιμενω τζαμια και βαση για λιγο μεγαλυτερο σε λιτρα ενυδρειο!! Οι παραγγελιες δοθηκαν και θα ζητησω βοηθεια για οποιον θελησει να ερθει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος