Ankyv 25 Ιουλίου 2013 #26 Share 25 Ιουλίου 2013 Πολυ όμορφο φίλε κ πολυ οργανωμένο μπραβο να το χαίρεσε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Ιουλίου 2013 #27 Share 26 Ιουλίου 2013 Μπράβο ρε συ! Πολύ όμορφο! Καλώς μας ξανάρθες! που χαθηκες φιλαρακι,? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Ιουλίου 2013 #28 Share 26 Ιουλίου 2013 Μην μασας απο στραβες προχωρα γερα να το χαιρεσε φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 26 Ιουλίου 2013 #29 Share 26 Ιουλίου 2013 (edited) ευχαριστω πολυ φιλε μου,οντως θελει υπομονη,υπομονη,υπομονη. υ.γ. ενα πουλακι μουπε οτι και συ ετοιμαζεις φωτεισμο-υπερπαραγωγη, περιμενουμε ''γρηγορα'' νεα σου με φωτο. Χαχαχαχαχα μαλλον εχουμε το ιδιο πουλακι.... :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: .Ευχομαι να γινει οπως το φανταζομαι... Έγινε επεξεργασία 26 Ιουλίου 2013 - toyomania8617 Link to comment Share on other sites More sharing options...
valas 26 Ιουλίου 2013 Author #30 Share 26 Ιουλίου 2013 Χαχαχαχαχα μαλλον εχουμε το ιδιο πουλακι.... :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: .Ευχομαι να γινει οπως το φανταζομαι... Θα γινει και ακομα καλυτερο!! Μαλλον στο αμεσα σχεδια μου ειναι ενα update σε led φωτισμο οπως το δικο σου! Αλλα ειπαμε....υπομονη... Μην μασας απο στραβες προχωρα γερα να το χαιρεσε φιλε Νικολα χαιρομαι που τα ξαναλεμε φιλαρακι!! Βλεπω κι εσυ προχωρησες πολυ γερα,τουμπανο γινεται!!!! Πολυ όμορφο φίλε κ πολυ οργανωμένο μπραβο να το χαίρεσε.... Ευχαριστω πολυ φιλε μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Ιουλίου 2013 #31 Share 26 Ιουλίου 2013 φιλαρακι να εισαι καλα :bigemo_harabe_net-145: Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Ιουλίου 2013 #32 Share 26 Ιουλίου 2013 και το δικο σου τουμπανο θα γινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 26 Ιουλίου 2013 #33 Share 26 Ιουλίου 2013 Βαλαντη πολυ ωραιο φιλε και να το χαιρεσαι.Σου ευχομαι τα καλυτερα και για την συνεχεια του Link to comment Share on other sites More sharing options...
valas 26 Ιουλίου 2013 Author #34 Share 26 Ιουλίου 2013 (edited) Βαλαντη πολυ ωραιο φιλε και να το χαιρεσαι.Σου ευχομαι τα καλυτερα και για την συνεχεια του Μολις συμαζευτουμε με το καλο,αν θες θα κανονισουμε συναντηση!! Έγινε επεξεργασία 26 Ιουλίου 2013 - valas Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 26 Ιουλίου 2013 #35 Share 26 Ιουλίου 2013 Μολις συμαζευτουμε με το καλο,αν θες θα κανονισουμε συναντηση!! Bεβαιως και θελω!!!Μολις φυγουν οι πολλες καψες θα κανονισουμε σιγουρα καφεδακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 27 Ιουλίου 2013 #36 Share 27 Ιουλίου 2013 Βαλαντη πολυ ομορφο το στολιδι σου και ελπιζω επιτελους συντομα να ερθω απο σενα να το δω και απο κοντα αφου φυγει πρωτα απο πανω μου το μαυρο συννεφο της ατυχιας, εχω καποια θεματα αυτο το διαστημα και δεν μπορεσα να ερθω ακομα φιλε οπως σου ειχα υποσχεθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Ιουλίου 2013 #37 Share 27 Ιουλίου 2013 πως να μην παει καλα αυτη η ενυδρειαρα.....μπολιαστηκε στην αρχη με.....αγιασμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 27 Ιουλίου 2013 #38 Share 27 Ιουλίου 2013 Βαλαντη πολυ ομορφο το στολιδι σου και ελπιζω επιτελους συντομα να ερθω απο σενα να το δω και απο κοντα αφου φυγει πρωτα απο πανω μου το μαυρο συννεφο της ατυχιας, εχω καποια θεματα αυτο το διαστημα και δεν μπορεσα να ερθω ακομα φιλε οπως σου ειχα υποσχεθει. Σε όλους τα ίδια λες; γιατί και 'γω ακόμα σε περιμένω! Ελπίζω η ατυχία να μην είναι τίποτα σοβαρό! Ωραίο ενυδρείο ρε συ Βαλάντη και τα ζωάκια μια χαρά τα βλέπω, τούμπανο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 27 Ιουλίου 2013 #39 Share 27 Ιουλίου 2013 Πολυ σοβαρο δεν ειναι αλλα υπαρχει θεμα, ας γινω καλα και θα ερθω και σε σενα βρε γκρινιαρη οπως και σε ενα ακομα φιλο εκτος του Βαλαντη που το χρωσταω, ασε Σωτηρη και μου επεσαν μαζεμενες οι ατυχιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 27 Ιουλίου 2013 #40 Share 27 Ιουλίου 2013 πααααρα πολυ καλο .... !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Ιουλίου 2013 #41 Share 27 Ιουλίου 2013 Πολυ σοβαρο δεν ειναι αλλα υπαρχει θεμα, ας γινω καλα και θα ερθω και σε σενα βρε γκρινιαρη οπως και σε ενα ακομα φιλο εκτος του Βαλαντη που το χρωσταω, ασε Σωτηρη και μου επεσαν μαζεμενες οι ατυχιες.περτια φιλε κι οχι αλλες ατυχιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 27 Ιουλίου 2013 #42 Share 27 Ιουλίου 2013 περτια φιλε κι οχι αλλες ατυχιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valas 27 Ιουλίου 2013 Author #43 Share 27 Ιουλίου 2013 Βαλαντη πολυ ομορφο το στολιδι σου και ελπιζω επιτελους συντομα να ερθω απο σενα να το δω και απο κοντα αφου φυγει πρωτα απο πανω μου το μαυρο συννεφο της ατυχιας, εχω καποια θεματα αυτο το διαστημα και δεν μπορεσα να ερθω ακομα φιλε οπως σου ειχα υποσχεθει. Που εισαι ''πουλι μ'' εσυ; Ψηλε δε μασας ρε,εσυ εισαι τετραπερατος!!ολα περαστικα να ειναι και θα τα πουμε,γεροι ναμαστε. :bigemo_harabe_net-64: πως να μην παει καλα αυτη η ενυδρειαρα.....μπολιαστηκε στην αρχη με.....αγιασμα. Τις ευλογιες σου Δεσποτα!! Σε όλους τα ίδια λες; γιατί και 'γω ακόμα σε περιμένω! Ελπίζω η ατυχία να μην είναι τίποτα σοβαρό! Ωραίο ενυδρείο ρε συ Βαλάντη και τα ζωάκια μια χαρά τα βλέπω, τούμπανο. Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
valas 27 Ιουλίου 2013 Author #44 Share 27 Ιουλίου 2013 πααααρα πολυ καλο .... !! ευχαριστω φιλε μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Ιουλίου 2013 #45 Share 27 Ιουλίου 2013 περαστικα ηθελα να γραψω,,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 28 Ιουλίου 2013 #46 Share 28 Ιουλίου 2013 περαστικα ηθελα να γραψω,,,,,, Το κατάλαβα, ευχαριστώ, να 'σαι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 28 Ιουλίου 2013 #47 Share 28 Ιουλίου 2013 Που εισαι ''πουλι μ'' εσυ; Ψηλε δε μασας ρε,εσυ εισαι τετραπερατος!!ολα περαστικα να ειναι και θα τα πουμε,γεροι ναμαστε. :bigemo_harabe_net-64: Πάνω σε ένα δέντρο και κελαιδάω χαχαχα, θα τα πούμε φιλαράκι να 'σαι σίγουρος, στο έχω υποσχεθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valas 15 Αυγούστου 2013 Author #48 Share 15 Αυγούστου 2013 Μερικες φωτο απο τον εξοπλισμο, που τρεχει εδω και κατι μηνες. Λοιπον,μεσα στο σπιτι,διπλα και κατω στο ενυδρειο οι δοσομετρικες με τα τεστ κτλ,κτλ.. [topic=][/topic] και διπλα και εξω στο μπαλκονι,η αντιστροφη οσμωση με τα βαρελια προετοιμασιας αλλαγης νερου και αυτοματης αναπληρωσης! [topic=][/topic] [topic=][/topic] [topic=][/topic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 15 Αυγούστου 2013 #49 Share 15 Αυγούστου 2013 Εισαι ωραιος ρε Βαλαντη..........μπραβο μαν!!!!!Νοικοκυρεμενα.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
valas 15 Αυγούστου 2013 Author #50 Share 15 Αυγούστου 2013 ειδες τι τυχερη γυναικα εχω!!! χαχα υ.γ. δεν εχει την ιδια γνωμη κι αυτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος