IoSpy 4 Δεκεμβρίου 2012 #26 Share 4 Δεκεμβρίου 2012 Κι αυτο λαθος για μενα Για τώρα σημφωνώ. Δεν το προγραμματίζω για αργότερα αλλά δεν μπορώ να δώσω και 100 ευρώ με τη μία για cardinals. Σίγουρα είναι λίγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 4 Δεκεμβρίου 2012 Author #27 Share 4 Δεκεμβρίου 2012 μαλλον ειμαι γκαντεμης..τι να πω..εμενα δεν τους πειραζουν οι δισκοι.ο μεγαλυτερος δισκος ειναι 15 εκατοστα!και αυτον τον ενοχλουνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 4 Δεκεμβρίου 2012 #28 Share 4 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ παιδιά εχω από την πρώτη στιγμή και τα 2 ψάρια μαζί και μάλιστα από τους δίσκους εχω και τώρα γεννά και ουριτσες χωρίς πρόβλημα . Πιστεύω ότι οι δίσκοι εκτροφής δεν έχουν τόσο θέμα με 1-2 βαθμούς θερμοκρασία είναι μια χαρά και στους 27-28 . Το καλοκαίρι στο σπίτι μου η θερμοκρασία βαραει κόκκινο και πάλι δεν είχα θέμα με τους καρδιναλιους . Εγώ θα σου έλεγα ότι ΝΑΙ ταιριάζουν . Να πω πως οι γεννες μου πάντα μετά από 5-6 μέρες από την στιγμή που βλέπω ουριτσες τα μικρα εξαφανίζονται ίσως φταίνε οι καρδιναλιοι ίσως όχι αλλά δεν εχω ακόμα γεννιστρα οπότε δεν τους κατηγορώ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος