dieselfr1975 2 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 Γνωρίζει κανείς το εν λόγο φίλτρο όταν πωλείται αν έχει μέσα και τα υλικά σε άλλα Site το βρίσκω να πωλείται 299ευρο όπως και μια παλια προσφορά του υδάτινου κόσμου (με υλικά) σε άλλα το βλεπω 400ευρό έχω πελαγώσει! Εχθές περνώντας απο τον υδάτινο κόσμο μου είπε οτι περιμένουν μια προσφορά περιπου στα 370ευρό αυτό το φίλτρο (χωρις να ξέρω πάλι αν είναι με υλικά μέσα)! Κάποιος να μας διαφωτίσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpouf 2 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 Οι περισσοτεροι το πουλανε χωρις υλικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 2 Δεκεμβρίου 2012 #3 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Χωρις τα υλικα Η κουτα με τα υλικα εχει 80-90 ευρω Παιζουν και οι προσφορες οπως του Υ.Κ. Έγινε επεξεργασία 2 Δεκεμβρίου 2012 - disc-postman Link to comment Share on other sites More sharing options...
dieselfr1975 2 Δεκεμβρίου 2012 Author #4 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 Ναι αλλα είναι παράλογο άλλοι να το πουλάνε 300 ευρό χωρίς υλικά και άλλοι 400 χωρίς υλικά! Παλιότερα πως έδιναν το ίδιο με υλικά στα 299 ευρό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος