jimn 2 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 Χρησιμοποιώ μια αντλία για να κάνω τις αλλαγές του νερού για το ενυδρείο από το βαρέλι της προετοιμασίας του νερού. Πριν 3-4 μέρες έριξα την αντλία μέσα και τζίφος,δεν ανέβαινε ούτε σταγόνα.Άνοιξα την αντλία και η φτερωτή βγήκε σε 3 κομμάτια Από το μαγαζί που την αγόρασα(και είναι ακόμα σε εγγύηση) μου είπε ότι η φτερωτή δεν περιλαμβάνεται μέσα στην εγγύηση και ο εισαγωγέας έχει πρόβλημα στο απόθεμα των φτερωτών και περιμένει παραλαβή. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 1. Ισχύει το θέμα της εγγύησης? 2. Μπορώ να κολλήσω με κάτι τα κομμάτια της φτερωτής? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 η φτερωτη ειναι αναλωσιμο.ανα πασα στιγμη μπορει να σπασει.δεν γνωριζω αν ειναι μεσα σε εγγυηση. επισης δεν νομιζω πως μπορεις να κολλησεις τον κεραμικο αξονα τοσο καλα ωστε να δουλεψει σωστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 2 Δεκεμβρίου 2012 #3 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 Τι μαρκα ειναι ο κυκλοφορητης;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn 2 Δεκεμβρίου 2012 Author #4 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 Τι μαρκα ειναι ο κυκλοφορητης;; sicce 800lt Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn 2 Δεκεμβρίου 2012 Author #5 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 η φτερωτη ειναι αναλωσιμο.ανα πασα στιγμη μπορει να σπασει.δεν γνωριζω αν ειναι μεσα σε εγγυηση. επισης δεν νομιζω πως μπορεις να κολλησεις τον κεραμικο αξονα τοσο καλα ωστε να δουλεψει σωστα. Για LOGO δεν το συζητάμε έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 2 Δεκεμβρίου 2012 #6 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ξερω αν η λογκο σου βγαλει τπτ στο νερο γιατι μιλαμε θια τρελη χημεια μετα!!υπαρχουν διαφορα μαγαζια που φερνουν σισσε,ξερω εν εγω που μπορει να εχει ανταλακτικο,αλλα ειναι στο γερακα!!δεν ξερω αν βολευει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 2 Δεκεμβρίου 2012 #7 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 οταν στεγνωσει η logo ειναι ουδετερη. την εχω δουλεψει αρκετες φορες χωρις κανενα προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Δεκεμβρίου 2012 #8 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 Δοκίμασε να κολλήσεις τα μέρη που σπάσανε με Logo στιγμής..... εδώ εμείς του θαλασσινού κολλάμε ζωντανούς οργανισμούς πάνω σε βράχους και δεν μας παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn 2 Δεκεμβρίου 2012 Author #9 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 Δοκίμασε να κολλήσεις τα μέρη που σπάσανε με Logo στιγμής..... εδώ εμείς του θαλασσινού κολλάμε ζωντανούς οργανισμούς πάνω σε βράχους και δεν μας παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα!!! Ανακουφιστικό αυτό που λες τώρα στο θέμα του κολλήματος,επιδή δεν ξέρω πως είναι στην αρχική τους μορφή,να φανταστώ ότι τα κολλάω με την σειρά που τα φωτογράφησα,σωστά? Πρέπει να προσέξω κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος