Giovanni 9 Δεκεμβρίου 2012 #76 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 Μπορεί κάποιος να φέρει ένα τεστ μαγνησίου να μετρήσουμε το νερό μου γιατί βλέπω κάτι περίεργο με το δικό μου? Σε άδειο ενυδρείο μέσα σε 6 μέρες μου δείχνει ότι έχει πέσει από το 1300 στο 1240.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Δεκεμβρίου 2012 #77 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ειναι αδειο.Εχεις βραχο μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 9 Δεκεμβρίου 2012 #78 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ειναι αδειο.Εχεις βραχο μεσα Δηλ άμα στοκαρω τι θα γίνει?? Περίεργο μου φαίνεται, να τραβάει τόσο πολύ ο βράχος?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Δεκεμβρίου 2012 #79 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ειναι τοσο μεγαλη καταναλωση ρε μην τρελενεσαι.Οταν στοκαρεις ε;;; Εγω μετρουσα μαγνησιο 1400.Μολις εβαλα τα φραγκακια sps στις δεκα μερες περιπου,γιατι βαριομουν να μετρησω νωριτερα οπως επρεπε,μετρησα μαγνησιο 1160.Και τωρα ειμαι στην τσιτα καθημερινα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 9 Δεκεμβρίου 2012 #80 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 Οκ για να το λες εσύ Στράτο .. άρα να υποθέσω ότι ρουφάει ο βράχος? Βλέπω να κοκκινίζει βασικά ακόμα παραπάνω..ίσως να φταίει κ αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lingistis 9 Δεκεμβρίου 2012 #81 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν εδω έχει 25cm χιόνι και ρύχνει... ξενινάω σε λίγο και υπολογίζω να είμαι στο καφέ σε 3 ώρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Δεκεμβρίου 2012 Author #82 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 Καλή διαδρομή.... φέρε και λίγο χιόνι να δούμε πως είναι !!! χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 9 Δεκεμβρίου 2012 #83 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 Eχω 1 λιτρο αντιφωσφορο της waterwaves σφραγισμενο αν καποιος τον θελει στην κανονικη τιμη του 19€ (χωρις τα μεταφορικα δηλ) ας στειλει πμ να τον φερω μαζι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Δεκεμβρίου 2012 Author #84 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 Παρόλο το κρύο και τα χιόνια που μας έφερε ο lignistis από τη Φλώρινα, η παρέα ήταν πολύ ζεστή και πάνω απ όλα φιλική... (αα παίξαμε και χιονοπόλεμο μέσα στο καφέ) Και αφού ήπιαμε τους καφέδες και τις μπύρες, πιάσαμε τις μετρήσεις με τα διαθλασίμετρα !!! (τα αποτελέσματα εδώ http://www.aquazone....showtopic=80880) Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 9 Δεκεμβρίου 2012 #85 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 Πολυ ωραια μου φαινεται περασατε και αυτη την κυριακη Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Δεκεμβρίου 2012 #86 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 Καλα ηταν.επιστροφη σπιτι και 21 μεσα και -2 εξω....κανα κρασακι τωρα και ζεστουλα Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 9 Δεκεμβρίου 2012 #87 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 Μια χαρά ήταν, μέχρι την επόμενη φορά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 9 Δεκεμβρίου 2012 #88 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 Kαλά περάσαμε,γνωρισα και τον Σάκη(Κουμαν) με τα υπέροχα ψάρια του,περιμένω την επόμενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 9 Δεκεμβρίου 2012 #89 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 ολα μια χαρα! πολλα ατομα οπως παντα αλλα πολυ αλμυρα παλι βρε παιδι μ!!!! gregog7 και γω χαρικα!!! τα λεμε την επομενη φορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Δεκεμβρίου 2012 Author #90 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 Άντε και του χρόνου παίδες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 9 Δεκεμβρίου 2012 #91 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 Clooyn εγώ σου είχα και μια ακρόπορα στην άκρη...αλλά δεν στο είπα για να μην σε βγάζω απο το σπίτι... μια χαρά όπως πάντα.. .Ευχαριστούμε και τον Κωστή(Azores) που μας τίμησε με την παρουσία του αλλά τον Lingistis που μας έφερε χιόνι απο την Φλώρινα... Αλλά για να τα πούμε όλα....προς το τέλος της συνάντησης το La Scala γέμισε με αιθέριες υπάρξεις και μιλάμε για πολλά κομμάτια...χάσατε όσοι δεν ήρθατε... Θέλω να ευχαριστήσω τον Θωμά για την ρίκο..και τον Γρήγορο για το κλαδεματάκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 9 Δεκεμβρίου 2012 #92 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 Και εγώ ευχαριστώ τον grigoro για την αλγη! Μια χαρά ήταν κ σήμερα αν και κάποιοι προσπάθησαν να μου βγάλουν το sybon ότι θέλει καλιμπραρισμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 9 Δεκεμβρίου 2012 #93 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 δυστυχως δεν μπορεσα να ερθω.. φαινεται οτι περασατε μια χαρα και παλι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 9 Δεκεμβρίου 2012 #94 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ ωραία και σήμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Δεκεμβρίου 2012 Author #95 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 .................... αν και κάποιοι προσπάθησαν να μου βγάλουν το sybon ότι θέλει καλιμπραρισμα.. Καλά βρε τόση μετάφραση έκανες... το είδες και μόνος σου άλλωστε ότι είχε διαφορά.... τι άλλο θες? Συνέχισε να μετράς λάθος αλατότητα και λάθος σε ποσοστά Ca / Mg... αμάν πια !!! χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 9 Δεκεμβρίου 2012 #96 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 Χαχαχαχαχαχα αμάν αμάν!! Όλοι να κατηγορησετε το sybon.. οκ θα φτιάχνω αλατοτητα 1 βαθμό μεγαλύτερη κ θα είμαι οκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Δεκεμβρίου 2012 #97 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 μην ασχολησαι μαζι τους γαβρονικ...και εγω sybon εχω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Δεκεμβρίου 2012 Author #98 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 μην ασχολησαι μαζι τους γαβρονικ...και εγω sybon εχω..... ε και... και εσύ λάθος θα μετράς !!! χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Δεκεμβρίου 2012 #99 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 δεν υπαρχει περιπτωση.ο παπας στο βατικανο στηριζεται πανω μου.εντελως αλαθητος μιλαμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Δεκεμβρίου 2012 Author #100 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 άμα σ αρχίσω θα σου πω !!! (ξέρεις εσύ για τα "ποτέ μη λες ποτέ") χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος