grigoros 3 Δεκεμβρίου 2012 #26 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 χε χε.. δεν χάνει, κερδίζει λογικά !!! Καλύτερα τότε, οικονομία στο αλάτι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Δεκεμβρίου 2012 Author #27 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 Όταν θα γίνουν οι μετρήσεις στη συνάντηση, θα ετοιμαστεί μια λίστα με τις μάρκες των διαθλασίμετρων και τα ποσοστά απόκλισης που έχει το καθένα, η οποία θα αναρτηθεί στο θέμα που έχει ανοιχτεί με τις Ελληνικές οδηγίες χρήσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 3 Δεκεμβρίου 2012 #28 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό είναι σχετικό, γιατί το δικό μου το κινέζικο απο ebay όπως και τα περισσότερα κινέζικα είναι no name, το μόνο που γράφει είναι portable refractometer, τι θα γράψουμε στην λίστα σε αυτή την περίπτωση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Δεκεμβρίου 2012 Author #29 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 Αν θυμάσαι πιο είναι θα βάλουμε Link !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 3 Δεκεμβρίου 2012 #30 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 Ναι και αυτό γίνεται, σωστός!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Δεκεμβρίου 2012 Author #31 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 .... ειδάλλως θα βάζουμε αυτό !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 3 Δεκεμβρίου 2012 #32 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Μαλλον... και εγω θα ερθω http://www.youtube.com/watch?v=c3kcNRfym-k Έγινε επεξεργασία 3 Δεκεμβρίου 2012 - clooyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Δεκεμβρίου 2012 #33 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 Ποτέ μη λες ποτέ... έτσι έλεγε και κάποιος για τα led φωτιστικά, αλλά....... βρουτος 1χεχεχεε Χαχαχαχα ... ναι ναι και για τις Vortech έλεγε και και και... βρουτος 2χεχεχεετο sybon δεν μασαει τιποτις και ειδικα το δικο μου βεβαια....οσο απο καλιμπραρισμα...?και βεβαια θελει και μαλιστα αρκετα συχνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 3 Δεκεμβρίου 2012 #34 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 βρουτος 1χεχεχεε βρουτος 2χεχεχεε το sybon δεν μασαει τιποτις και ειδικα το δικο μου βεβαια....οσο απο καλιμπραρισμα...?και βεβαια θελει και μαλιστα αρκετα συχνα. Να το φέρεις να τα βάλουμε κόντρα ρε!! Χεχεχεχεχεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 5 Δεκεμβρίου 2012 #35 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 μαλλον οι 2 μας θα ειμαστε Σακη αν και εγω σχεδον αλλαξοπίστησα, δεν εβγαλα την γλυκα απο μεσα μου!! χαχαχαχαχα!!! ε όχι και 2 και εγώ εκεί θα είμαι φίλε !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 5 Δεκεμβρίου 2012 #36 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 ε όχι και 2 και εγώ εκεί θα είμαι φίλε !!!!!! ασε, και εσυ σιγα σιγα αλλαξοπιστείς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 5 Δεκεμβρίου 2012 #37 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 ασε, και εσυ σιγα σιγα αλλαξοπιστείς! xxaxa έχουμε ακόμα χρόνο γι αυτό . Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-nos 5 Δεκεμβρίου 2012 #38 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 Εκτός απροόπτου και γω... αλλά αν δες έρθει ο Klaz δεν έρχομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
lingistis 5 Δεκεμβρίου 2012 #39 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 ζηταω ενυσχησεις γλυκου νερου!!! ακουτε ωρε????? Αν όλα πάνε καλά θα έρθω και εγώ να τα πούμε από κοντά!!!! ως τι ώρα είστε στο καφέ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 5 Δεκεμβρίου 2012 Author #40 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 Θα είμαστε, θα είμαστε... έχουμε να συγκρίνουμε και τα ρεφρακτόμετρά μας !!! Να και η κατάσταση καταγραφής των αποτελεσμάτων !!! Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στο αντίστοιχο θέμα για ενημέρωση όλων των μελών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 5 Δεκεμβρίου 2012 #41 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 Ο νικητης τι κερδιζει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 5 Δεκεμβρίου 2012 Author #42 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 Σ αυτή τη περίπτωση οι "χαμένοι" θα βγουν κερδισμένοι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 5 Δεκεμβρίου 2012 #43 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 Σωστος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 5 Δεκεμβρίου 2012 #44 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 Θα φέρω κάτι πολύ πιο σοβαρό για να έχουμε μια σταθερά. Σε όργανο που χρειάζεται καλιμπράρισμα δεν μπορείς να πεις ότι είναι το απόλυτο. Η D-D μπορεί να λέει οτι θέλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 5 Δεκεμβρίου 2012 #45 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 αντι να φερουμε κανα διαφορετικο διαθλασιομετρο να μαθουμε να φτιαχνουμε την δικη μας μπυρα...παλι με τα χαζοψαρα θαα ασχοληθουμε..... ποτε θεε μου θα γινω επιτελους αλκοολικος??χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 5 Δεκεμβρίου 2012 Author #46 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 Ήμουν σίγουρος ότι θα το έφερνες !!! Άλλωστε και η ίδια η D-D το έχει ως σημείο αναφοράς αυτό που θες να φέρεις !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 5 Δεκεμβρίου 2012 #47 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 Με κανα πυρινικο αντιδραστηρα αγκαλια θα ερθει ο δωκτορ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 5 Δεκεμβρίου 2012 #48 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 βρε δε μπα να φερεις οτι θελεις ντοκ,εγω παλι τις ιδιες μαυρες θα πιω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 5 Δεκεμβρίου 2012 Author #49 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 Άρα το πρόγραμμα της Κυριακής διαμορφώνεται ως εξής: Κατά τις 17:00 με 18:00 για καφέ στο La scala και ταυτόχρονα συγκρίσεις διαθλασίμετρων για όσο πάει !! Από τις 21:00 και μετά για πατσά στον Τσαρουχά !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 7 Δεκεμβρίου 2012 #50 Share 7 Δεκεμβρίου 2012 να το ξαναπώ ότι όποιος έχει κανένα κλάδεμα ότι και να είναι και θέλει ας μου φέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος