south 8 Δεκεμβρίου 2012 #51 Share 8 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά δουλεύω , θα έρθω κατευθείαν μετά, κατά τις 19:30... καλώς εχοντων των πραγμάτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Δεκεμβρίου 2012 #52 Share 8 Δεκεμβρίου 2012 δυστηχως δεν θα έρθω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 8 Δεκεμβρίου 2012 #53 Share 8 Δεκεμβρίου 2012 δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων που προέκυψαν δεν θα δώσω το παρών. καλά να περάσετε !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Gee 8 Δεκεμβρίου 2012 #54 Share 8 Δεκεμβρίου 2012 Θα περάσω και γω για λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 9 Δεκεμβρίου 2012 #55 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Άλλη μία συνάντηση του φόρουμ μας στην Αθήνα, η τελευταία για το 2012, έλαβε τέλος.... παρά τον άσχημο καιρό, την βροχή, τον αέρα και την κίνηση που βρήκα, κατάφερα να καθυστερήσω μόνο 15 λεπτά... Παρ' αυτά, υπήρχε ένας που με περίμενε εκεί... Mετά από λίγη ώρα άρχισε η προσέλευση Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που ήρθαν και μας έκαναν παρέα μέχρι αργά... Όσοι δεν ήρθατε, χάσατε και ελπίζουμε να σας δούμε "του χρόνου" τώρα πια, στο κλασικό μας "στέκι". Άντε, και του χρόνου !!! Έγινε επεξεργασία 9 Δεκεμβρίου 2012 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 9 Δεκεμβρίου 2012 #56 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 Άντε και του χρόνου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 10 Δεκεμβρίου 2012 #57 Share 10 Δεκεμβρίου 2012 Αντε και του χρονου παιδια! Ηταν ομορφη η συναντηση,πολυ ομορφο κλιμα! Ωραιες φωτο γιωργαρε!ευτυχως που επιασε η καμερα πολυ λιγο τον vrilo!ειχε ξυριστει κ ηταν σαν μωρακι....για να μην πω κατι αλλο!!:-) Σταυρακααααααα :-) :-) Χαιρομαι που ηρθαν και 2-3 παιδια που τωρα μπηκαν στο θαλασσινο! Υπαρχει κινηση και ειναι πολυ ωραιο πραγμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 10 Δεκεμβρίου 2012 #58 Share 10 Δεκεμβρίου 2012 Α και ξεχασα να πω οτι "απαιτω" :-) επισημη και βασιμη δικαιολογια για την απουσια Του στραταρου και του γιωργου! Η μια που σκεφτηκα ηταν το ματς...αλλα αυτο ηταν κυριακη! Εκτος αν πηγες στραταρε μου ξενοδοχειο για να προετοιμαστεις!:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 10 Δεκεμβρίου 2012 #59 Share 10 Δεκεμβρίου 2012 Α και ξεχασα να πω οτι "απαιτω" :-) επισημη και βασιμη δικαιολογια για την απουσια Του στραταρου και του γιωργου! Η μια που σκεφτηκα ηταν το ματς...αλλα αυτο ηταν κυριακη! Εκτος αν πηγες στραταρε μου ξενοδοχειο για να προετοιμαστεις!:-) Εδω και 2 μηνες σχεδον ετοιμαζω το καινουργιο μου σπιτι , ειμαι σε φαση μετακομισης και για καμια 15αρια μερες ακομα θα τρεχω , θελω να πιστευω οτι θα καταφερω να κανω Χριστούγεννα στο νεο σπιτι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 10 Δεκεμβρίου 2012 #60 Share 10 Δεκεμβρίου 2012 Αντε και του χρονου παιδια! Ηταν ομορφη η συναντηση,πολυ ομορφο κλιμα! Ωραιες φωτο γιωργαρε!ευτυχως που επιασε η καμερα πολυ λιγο τον vrilo!ειχε ξυριστει κ ηταν σαν μωρακι....για να μην πω κατι αλλο!!:-) Σταυρακααααααα :-) :-) http://www.youtube.com/watch?v=ncI3yR7w3yk Χαιρομαι που ηρθαν και 2-3 παιδια που τωρα μπηκαν στο θαλασσινο! Υπαρχει κινηση και ειναι πολυ ωραιο πραγμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 10 Δεκεμβρίου 2012 #61 Share 10 Δεκεμβρίου 2012 Και του χρόνου παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 10 Δεκεμβρίου 2012 #62 Share 10 Δεκεμβρίου 2012 Εδω και 2 μηνες σχεδον ετοιμαζω το καινουργιο μου σπιτι , ειμαι σε φαση μετακομισης και για καμια 15αρια μερες ακομα θα τρεχω , θελω να πιστευω οτι θα καταφερω να κανω Χριστούγεννα στο νεο σπιτι !!! αυτα ειναι πολυ ευχαριστα πραγματα!μπραβο γιωργαρε! ειμαι σιγουρος οτι θα κανεις τα χριστουγεννα στο καινουργιο σπιτι! να ειναι γεματο γελια και χαρες φιλε αν χρειαστεις βοηθεια σε μεταφορα η οτιδηποτε απλα πες!!! σταυρακα... :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 10 Δεκεμβρίου 2012 #63 Share 10 Δεκεμβρίου 2012 αυτα ειναι πολυ ευχαριστα πραγματα!μπραβο γιωργαρε! ειμαι σιγουρος οτι θα κανεις τα χριστουγεννα στο καινουργιο σπιτι! να ειναι γεματο γελια και χαρες φιλε αν χρειαστεις βοηθεια σε μεταφορα η οτιδηποτε απλα πες!!! σταυρακα... :hysterical: αυτος καθε χρονο μετακομιζει, δεν εχει βαρεθει ακομα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 10 Δεκεμβρίου 2012 #64 Share 10 Δεκεμβρίου 2012 Ειμαι μυστηριος νοικαρης .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος