Akridas66 2 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 Μηπως λογο των Μαγιας ξεχασατε την συναντησει του Σαββατου;;; ειδηκα τωρα που μπορω να ερθω!!! Υ.Γ. : Δεν ξερω αν πρεπει να κανει ποστ μονο διαχειρηστεις.....:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 2 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ καλά έκανες και το άνοιξες το θέμα φίλε μου.... Παρών εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Δεκεμβρίου 2012 #3 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 Μηπως λογο των Μαγιας ξεχασατε την συναντησει του Σαββατου;;; ειδηκα τωρα που μπορω να ερθω!!! Υ.Γ. : Δεν ξερω αν πρεπει να κανει ποστ μονο διαχειρηστεις.....:-) Το τέλος του κόσμου είναι 4 μέρες μετά την συνάντηση... άρα προλαβαίνουμε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 2 Δεκεμβρίου 2012 #4 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 παρών!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 2 Δεκεμβρίου 2012 #5 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 Παρών και εγώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 2 Δεκεμβρίου 2012 Author #6 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 Αυτο λεω και εγω Αιολε, τσιμα τσιμα μας περνει. Επισης ζητηται κερατοφυλλο(Δημοσθενη ελπιζω να εχεις ακομα λιγο να με δωσεις) και φραγκακια απο Ζωανθους σε λογικες τιμες...να γινει και το παρε δωσε μας ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 2 Δεκεμβρίου 2012 #7 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 Παρών και εγώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 2 Δεκεμβρίου 2012 #8 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 παρών και εγω !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosG 2 Δεκεμβρίου 2012 #9 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 Η συναντηση παιδια που γινετε, μηπως καταφερω και ερθω και γω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 2 Δεκεμβρίου 2012 Author #10 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 Στο cafe olympico κοντα στο σεφ αν δεν κανω λαθος,ριξε μια ματια στην κατηγορια "meeting" και θα το βρει ευκολα,ειναι πρωτο πρωτο θεμα που λεει καθε ποτε και που γινοντε,δυστηχος ειμαι απο κινητο και δεν μπορω να σου βαλω λινκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 2 Δεκεμβρίου 2012 #11 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 Όπως έχουμε πει και εδώ οι συναντήσεις γίνονται στο cafe Olympico από τις 18:00 και μετά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 2 Δεκεμβρίου 2012 Author #12 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστουμε κυριε ζωολογικε κηπε!!!:-) :-) :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 2 Δεκεμβρίου 2012 #13 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 Θα ερθω και γω... Για να βλεπω παρουσιες απο θαλασσινους..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
poet 2 Δεκεμβρίου 2012 #14 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 παιδια μαλλον θα ερθω και εγω λογικα...ε τι λετε θα βρω θεση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Δεκεμβρίου 2012 #15 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 Πρωτα ο Θεος να μαστε καλα,θα ερθω κι εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 2 Δεκεμβρίου 2012 Author #16 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 Poet ολοι καλοι χωρανε βρε :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 2 Δεκεμβρίου 2012 #17 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 Παρων και εγω αυτη τη φορα νωρις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 3 Δεκεμβρίου 2012 #18 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 Ναι γιατί αν ερχόσουν αργά δεν θα μας πετύχαινες.... Είμαστε παιδιά που πάμε για ύπνο με τις κότες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 3 Δεκεμβρίου 2012 #19 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 Ναι παλικαρι μου. αλλα ολο λογια εισε με αυτα τα αφτερ.Πραξεις ολο ταζεις. ταζεις!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elkaranasos 3 Δεκεμβρίου 2012 #20 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 δεν λειπει ο Μάρτης από την σαρακωστή εννοείτε πως θα είμαστε παρόν....Κύριοι κυρίες και κύριε ΖΟΟΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
landscape 4 Δεκεμβρίου 2012 #21 Share 4 Δεκεμβρίου 2012 δεν έρχομαι!!! :bigemo_harabe_net-81: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 4 Δεκεμβρίου 2012 #22 Share 4 Δεκεμβρίου 2012 έτσι λες κάθε φορά, αλλά εκεί είσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 4 Δεκεμβρίου 2012 #23 Share 4 Δεκεμβρίου 2012 Πιστεύω ότι κατά 70% θα παρευρεθώ κι εγώ εκεί, η πρώτη μου συνάντηση μαζί σας καθώς είμαι νεοεισελθών στο χόμπι Πως θα σας βρω αν έρθω ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Δεκεμβρίου 2012 #24 Share 4 Δεκεμβρίου 2012 Πιστεύω ότι κατά 70% θα παρευρεθώ κι εγώ εκεί, η πρώτη μου συνάντηση μαζί σας καθώς είμαι νεοεισελθών στο χόμπι Πως θα σας βρω αν έρθω ?? Θα δεις τα ενυδρεια στα τραπεζια :bleh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Gee 4 Δεκεμβρίου 2012 #25 Share 4 Δεκεμβρίου 2012 καλησπέρα !να ενημερώσω οτι το καφε ολύμπικο έχει κλείσει εδώ και μερικές μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος