bbetta 3 Δεκεμβρίου 2012 #51 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 http://www.seriouslyfish.com/species/hara-jerdoni/ και αυτο το βρισκεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Δεκεμβρίου 2012 #52 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 Που?Προσωπικα δεν εχω δει πουθενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 3 Δεκεμβρίου 2012 #53 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 αν θελετε το γραψω αλλα δεν θεωρείται διαφήμιση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Δεκεμβρίου 2012 #54 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 Στειλε μου πμ..με ενδιαφερει Βασιλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 3 Δεκεμβρίου 2012 #55 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 Πολλές φορές ο γραπτός λόγος παρεξηγείτε και ιδιαίτερα όταν δεν είμαστε φιλόλογοι για να τον χειριστούμε σωστά. Για να μην μακρηγορήσω έχω να πω πως ο σκοπός μου ήταν να δείξω πως ο μονομαχος είναι ένα ψάρι που μπορεί να φιλοξενηθεί πολύ πιο εύκολα από τα υπόλοιπα ψάρια και έφερα το παράδειγμα με τους ορυζώνες γιατί το αρχικό ποστ του Σπύρου μου φάνηκε αυστηρό και αποτρεπτικό τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Θεωρώ της διαφωνίες πολύ θετικές και εποικοδομητικές και πάντοτε βγαίνουμε όλοι κερδισμένοι αρκεί να μην έχουμε εμμονές και κωλύματα στα πιστεύω μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxmike 3 Δεκεμβρίου 2012 #56 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 Πολλές φορές ο γραπτός λόγος παρεξηγείτε και ιδιαίτερα όταν δεν είμαστε φιλόλογοι για να τον χειριστούμε σωστά. Για να μην μακρηγορήσω έχω να πω πως ο σκοπός μου ήταν να δείξω πως ο μονομαχος είναι ένα ψάρι που μπορεί να φιλοξενηθεί πολύ πιο εύκολα από τα υπόλοιπα ψάρια και έφερα το παράδειγμα με τους ορυζώνες γιατί το αρχικό ποστ του Σπύρου μου φάνηκε αυστηρό και αποτρεπτικό τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Θεωρώ της διαφωνίες πολύ θετικές και εποικοδομητικές και πάντοτε βγαίνουμε όλοι κερδισμένοι αρκεί να μην έχουμε εμμονές και κωλύματα στα πιστεύω μας. μακαρι να σκεφτωνταν πολλοι ετσι εντος και εκτος του χομπυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος