Jump to content

Τι Ψάρι, Πλην Μονομάχου Μπορεί Να Μπει Σε 20Άρι Ενυδρείο?

Recommended Posts

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πολλές φορές ο γραπτός λόγος παρεξηγείτε και ιδιαίτερα όταν δεν είμαστε φιλόλογοι για να τον χειριστούμε σωστά. Για να μην μακρηγορήσω έχω να πω πως ο σκοπός μου ήταν να δείξω πως ο μονομαχος είναι ένα ψάρι που μπορεί να φιλοξενηθεί πολύ πιο εύκολα από τα υπόλοιπα ψάρια και έφερα το παράδειγμα με τους ορυζώνες γιατί το αρχικό ποστ του Σπύρου μου φάνηκε αυστηρό και αποτρεπτικό τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.

Θεωρώ της διαφωνίες πολύ θετικές και εποικοδομητικές και πάντοτε βγαίνουμε όλοι κερδισμένοι αρκεί να μην έχουμε εμμονές και κωλύματα στα πιστεύω μας.

Πολλές φορές ο γραπτός λόγος παρεξηγείτε και ιδιαίτερα όταν δεν είμαστε φιλόλογοι για να τον χειριστούμε σωστά. Για να μην μακρηγορήσω έχω να πω πως ο σκοπός μου ήταν να δείξω πως ο μονομαχος είναι ένα ψάρι που μπορεί να φιλοξενηθεί πολύ πιο εύκολα από τα υπόλοιπα ψάρια και έφερα το παράδειγμα με τους ορυζώνες γιατί το αρχικό ποστ του Σπύρου μου φάνηκε αυστηρό και αποτρεπτικό τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.

Θεωρώ της διαφωνίες πολύ θετικές και εποικοδομητικές και πάντοτε βγαίνουμε όλοι κερδισμένοι αρκεί να μην έχουμε εμμονές και κωλύματα στα πιστεύω μας.

μακαρι να σκεφτωνταν πολλοι ετσι εντος και εκτος του χομπυ. :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...