Jump to content

Επιλογη Χρονοδιακοπτη Για Φωτισμο

ilias78

Recommended Posts

θελω να παρω ενα χρονοδιακοπτη για να ανοιγει και να κλεινει τον φωτισμο. ψαχνοντας στο net, βρηκα μηχανικους και ψηφιακους, οπως επισης και ημερισιους και εβδομαδιαιους.

στους πρωτους καταλαβαινω τη διαφορα. ποια η διαφορα ομως στους ημερησιους απο τους εβδομαδιαιος? αν επιλεξω ημερισιο, η ρυθμιση θα ισχυει μεχρι να την αλλαξω εγω, σωστα?

θελω να παρω ενα χρονοδιακοπτη για να ανοιγει και να κλεινει τον φωτισμο. ψαχνοντας στο net, βρηκα μηχανικους και ψηφιακους, οπως επισης και ημερισιους και εβδομαδιαιους.

στους πρωτους καταλαβαινω τη διαφορα. ποια η διαφορα ομως στους ημερησιους απο τους εβδομαδιαιος? αν επιλεξω ημερισιο, η ρυθμιση θα ισχυει μεχρι να την αλλαξω εγω, σωστα?

Σωστά μέχρι να την αλλάξεις εσύ θα αναβοσβήνει εκεί που το έχεις σεταρει. Εγώ έχω πάρει από πολυκατάστημα με 5ευρώ 2 χρονοδιακόπτες. Μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα και δεν ακούγοντε κιόλας..!!!

απο που τους πηρες? σε περιπτωση διακοπης ρευματος, θελει ρυθμισμα παλι ή οχι?

ας μας πει κ καποιος αν γνωριζει τη διαφορα ημερισιο-εβδομαδιαιος.

Ο εβδομαδιαίος παίρνει πρόγραμμα για κάθε μέρα της βδομάδας ξεχωριστά. Νομίζω μόνο ψηφιακοί βγαίνουν. Έναν ημερήσιο θέλεις. Από μηχανικούς με το χέρι στην καρδιά τα μικρά legrande. Από φτηνούς ψηφιακούς που μου έχουν πέσει στα χέρια δεν είμαι και απόλυτα ευχαριστημένος.

Ναι μετά την διακοπή θέλουν ρύθμισμα. Τα περισσότερα μαγαζιά με ηλεκτρικά έχουν.

σε ευχαριστω φιλε μου.

εχει δοκιμασει της telco κανεις?

μαλλον θα σε ακουσω ομως για τους legrande μιας κ το πολυμπριζο μου ειναι της εταιρειας.

απο που τους πηρες? σε περιπτωση διακοπης ρευματος, θελει ρυθμισμα παλι ή οχι?

ας μας πει κ καποιος αν γνωριζει τη διαφορα ημερισιο-εβδομαδιαιος.

Όπως ήδη σου είπε ο φιλος, σε περίπτωση διακοπής θέλει πάλι ρύθμιση αλλά δεν είναι τπτ. Οσο για τους χρονοδιακοπτες μπορω να σου στείλω σε πμ το κατάστημα. Βέβαια οι legrand επειδή τυχαίνει να έχω είναι πολύ καλοί απλα εμένα κάνει λίγο θόρυβο. Έχω δει τον ίδιο σε φίλο που δεν κάνει καθόλου θόρυβο..!!!!!

Έγινε επεξεργασία - ch_kyriakos

απλο μηχανικο ημερησιο και εισαι ενταξει,εχουμε παρει εγω και ενα φιλαρακι μου απο πολυκαταστημα 5 ευρω τους δυο και ειναι μια χαρα!! :bigemo_harabe_net-64:

Εγώ πήρα 3 απο δαύτους πριν καμια 20ρια μερες. Δουλεύουν άψογα. Η ρύθμιση τους είναι ανα 15 λεπτά. Τελείως αθόρυβοι και δεν χανουν καθόλου.

Ολόιδιο έχω και εγώ. Εντελώς αθόρυβος και με ακρίβεια. Κόστος 2,99€ από τα Jumbo

Είχα πάρει και εγώ τους συγκεκριμένους μηχανικούς χρονοδιακόπτες από τα jumbo και μετά από λίγο καιρό διαπίστωσα ότι έχαναν στην ώρα, τους έβγαλα και πήρα από τα ΙΚΕΑ που είναι πιο μικροί και κρατάνε τον χρόνο χωρίς τους, δες από εκεί καλυτερα.

Ναι για τέτοιους συμβατικούς χρονοδιακόπτες και εγώ απο ΙΚΕΑ είχα αγοράσει τους 2 τρία ευρώ...και δεν ασχολήθηκα ξανά.

αν θελεις, στειλε μου ενα πμ απο πιο καταστημα και τι μαρκα ειναι

σε ευχαριστω.

Το είπαν τα παιδιά το κατάστημα. ΙΚΕΑ 2 /5ευρώ..!!!!!

LEGRAND χρονοδιακοπτη και δεν εχεις κανενα προβλημα θα πληρωσεις κατι παραπανω αυτο που πληρωνεις περνεις κατα τη γνωμη μου Ευχαριστω!!!!!

Με 10 ευρω παιρνεις ψηφιακο

Ρυθμιση δεν χρειαζεται σε περιπτωση διακοπης

Κατι τετοιο http://www.stavrianos-dw.gr/product_info.php?products_id=21264

Έγινε επεξεργασία - disc-postman

Στους ημερήσιους ρυθμίζεις τις ώρες που θέλεις να ανάψει στο 24 ωρο και επαναλαμβάνεται κάθε μέρα. Στον εβδομαδιαίο έχεις την δυνατότητα να ρυθμίζεις διαφορετικές ώρες για κάθε ημέρα της εβδομάδας και επαναλαμβάνεται κάθε εβδομάδα. Υπάρχουν και χρονοδιακόπτες με εφεδρεία για να μην χάνουν την ρύθμισή τους σε διακοπή ρεύματος.

Με 10 ευρω παιρνεις ψηφιακο

Ρυθμιση δεν χρειαζεται σε περιπτωση διακοπης

Κατι τετοιο http://www.stavriano...oducts_id=21264

Και αυτος τηε telko ειναι ωραιος :thumbup:

10 ευρω οταν τα απλα εχουν 3, ειναι αρκετη διαφορα.

Το ξερο αλλα οτι πληρωνεις περνεις η επιλογη ειναι δικη σου!!!!!

πηρα σημερα ενα αλλα δεν μπωρο να κταλαβω πως ρυθμιζεται. εχει καποιες οδηγιες αλλα δεν εβγαλα ακρη. καμια βοηθεια?

αυτο που καταλαβα, ειναι οτι τις ωρε που θελω να αναβουν και να σβυνουν τα φωτα, πρεπει να κατεβασω ολα τα διακοπτακια αναμεσα σε αυτες τις ωρες. (απο της 17:00 μεχρι της 24:00).

αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως θα ξερει το μηχανημα ποτε ειναι 17:00.

Πήρες κάποιο χρονοδιακόπτη απο αυτούς που σου είπαμε?

Για να ξέρει το μηχανημα τι ώρα θα ανοίξει και θα κλείσει, ανάλογα τι ρυθμίσεις έχει πχ αν ρυθμίζεται ανα 15 λεπτά, πάς εσύ ότι ώρα θες (πχ 15:00) και βάζεις τον δείκτη του χρονοδιακόπτη στο 15:00 που σημαίνει 3 το μεσημέρι. Έπειτα κατεβάζεις τα διακοπτάκα για τις ώρες που θες να ανάβει (πχ 17:00 - 24:00) και έτσι ο χρονοδιακόπτης θα ξεκινήσει τις 3 να δουλεύει και τις 5 θα ανάψει μέχρι τις 12 και μετά θα σβήσει μέχρι την άλλη μέρα στις 5. Η ώρα που θα τον ρυθμίσεις όμως (πχ 09:45 ή 14:00) πρέπει να είναι πραγματική ώρα αν θέλεις να ανοίγει στις 17:00.

ναι. ειναι μηχανικος, ημερισιος, με δεικτες που δειχνουν τις ωρες και ενα διακπτη στο πλαι. ο διακοπτης στο πλαι πρεπει να ειναι μονικα στην ενδιξη με το ρολοι, σωστα?

σε ευχαριστω πολυ. κανω κ μια δοκιμη τωρα να τον τεσταρω.

Έγινε επεξεργασία - ilias78

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...