pkat 1 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 1 Δεκεμβρίου 2012 Ήθελα να ρωτήσω κάθε πότε πρέπει να αλλάζουμε τα ακροφύσια που έχουν οι λαμπτήρες σε ενυδρεία Juwel. Με κάθε αλλαγή λαμπτήρα ή πιο αργά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 1 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 1 Δεκεμβρίου 2012 μεχρι να χαλασουνε η να τα χασουμε νομιζω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 2 Δεκεμβρίου 2012 #3 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 μεχρι να χαλασουνε η να τα χασουμε νομιζω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 2 Δεκεμβρίου 2012 #4 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 Αν χρειαστει ποτε να αλλαξεις, κοιτα ΚΟΝΤΟΡΗΓΑΣ 2109010138 2109021821 Ιππωνακτος 44 και Πισσα, Νεος Κοσμος Λιγα μετρα απο το metro στο Νεο Κοσμο Πηρε συνχομπιστας με 2 ευρω ακροφυσιο ιδιο με του juwel και πολλα ηλεκτρολογικα αλλα σε καλες τιμες (ξερει κι απο ενυδρειακο εξοπλισμο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 2 Δεκεμβρίου 2012 #5 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 εγω παντως στο υποκαταστημα του στο Χαλανδρι πληρωσα τα 8 ακροφυσια 32 ευρω.(32/8=4ευρω). φαινεται επειδη πηρα πολλα μου εκανε καλυτερη τιμη.γι αυτον..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 2 Δεκεμβρίου 2012 #6 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 Και επειδη ειμαι πιο μπροστα και απ τους 2 σας! Μηπως ο φιλος ρωταει για τα δαχτυλιδια και οχι ολοκληρο το ακροφυσιο;;;γιατι στα δαχτυλιδια εχει καποια λαστηχακια που στεγανοποιουν την λαμπα και σκευτηκε οτι απ το βιδωσε/ξεβιδωσε χαλανε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 2 Δεκεμβρίου 2012 #7 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 μαλλον οπου σε πιασει ειναι αυτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkat 3 Δεκεμβρίου 2012 Author #8 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 Και επειδη ειμαι πιο μπροστα και απ τους 2 σας! Μηπως ο φιλος ρωταει για τα δαχτυλιδια και οχι ολοκληρο το ακροφυσιο;;;γιατι στα δαχτυλιδια εχει καποια λαστηχακια που στεγανοποιουν την λαμπα και σκευτηκε οτι απ το βιδωσε/ξεβιδωσε χαλανε.... Ακριβώς αυτό με ενδιαφέρει. Όχι όλο το ακροφύσιο, αλλά το στεγανωτικό κάλυμα. Μάλλον δεν διατύπωσα σωστά την ερώτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 3 Δεκεμβρίου 2012 #9 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 εγω παντως στο υποκαταστημα του στο Χαλανδρι πληρωσα τα 8 ακροφυσια 32 ευρω.(32/8=4ευρω).φαινεται επειδη πηρα πολλα μου εκανε καλυτερη τιμη.γι αυτον..... Μια χαρά.. κρίση έχουμε.!! . Σκέψου ότι βοήθησες ένα κατάστημα να βγάλει κέρδος από το υστέρημά σου... )))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 3 Δεκεμβρίου 2012 #10 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 Μια χαρά.. κρίση έχουμε.!! . Σκέψου ότι βοήθησες ένα κατάστημα να βγάλει κέρδος από το υστέρημά σου... )))) κοινωνικο εργο λεμε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος