ScarFace 29 Σεπτεμβρίου 2013 #51 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Πανέμορφο φιλε μου πολυ καλη δουλεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimbit22 29 Σεπτεμβρίου 2013 Author #52 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ παιδιά.. Όπως το βλέπεται είναι απεριποιητο λόγω δουλειάς.. Θέλει κλάδεμα και κάτι να γίνει με την άλγη.. Μόνο sae δεν έχω βάλει ακόμα από αλγοφαγα.. Στο προηγούμενο σεταρισμα είχε πάει να πιάσει μια φορά από μοςς αλλά το είχα προλάβει, τώρα ψάχνομαι για την καλύτερη λύση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 29 Σεπτεμβρίου 2013 #53 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Έκτακτο φίλε Δημήτρη, μπράβο σου!! :buttrock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimbit22 29 Σεπτεμβρίου 2013 Author #54 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολυ Πάνο.. Ακόμα περιμένω να δω φωτογραφιες από αυτό πού στήνεις-εκτος αν έχεις βάλει και δεν ήμουν μέσα για να τις δω..:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 29 Σεπτεμβρίου 2013 #55 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Ευχαριστώ πολυ Πάνο.. Ακόμα περιμένω να δω φωτογραφιες από αυτό πού στήνεις-εκτος αν έχεις βάλει και δεν ήμουν μέσα για να τις δω..:-) Επειδή μετακόμισα το ξέστησα τελείως τον Μάϊο.... αλλά αυτό τον καιρό επανέρχομαι! Έγινε επεξεργασία 29 Σεπτεμβρίου 2013 - nospanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimbit22 6 Οκτωβρίου 2013 Author #56 Share 6 Οκτωβρίου 2013 Άλλη μία αλλαγή με νέα είδη και κατοίκους.. Θέλει κλάδεμα και άλλο λίγο σουλουπωμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimbit22 8 Οκτωβρίου 2013 Author #57 Share 8 Οκτωβρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 8 Οκτωβρίου 2013 #58 Share 8 Οκτωβρίου 2013 Πολύ όμορφο φίλε μου και απ'ότι βλέπω επανέρχεται σιγά σιγά στις προηγούμενες ομορφιές του Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 8 Οκτωβρίου 2013 #59 Share 8 Οκτωβρίου 2013 Ενυδρειοτεχνίτης υψηλού επιπέδου ο φίλος Δημήτρης!! :bowdown: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 8 Οκτωβρίου 2013 #60 Share 8 Οκτωβρίου 2013 Ομορφιές βλέπω!!! Ο παράδεισος της κούβας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος