Snakehead 29 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 29 Νοεμβρίου 2012 Γενική κατηγορία ενυδρείου Ασία - Ωκεανία- Φυτεμένο τοπίου Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου 80Χ35Χ40 Συνολικά Λίτρα:120 Οργανισμοί Φυτά:Echinodorus Rubin , Pistia , Vallisneria spiralis, Cabomba , Java ferm , Hygrofila polysperma ,Rotala rutondifolia Ψάρια: 3 Channa Bleheri Άλλα είδη: Hypostomus plecostomus Διακοσμητικά υλικά Φόντο: Βαμμένη μαύρη πλάτη Πέτρες: - Ξύλα: Red moorwood Άλλα διακοσμητικά :- Υπόστρωμα: άσπρη άμμος Βυθός:= Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): 18 watt sylvania gro lux - 15 watt λεντοταινία (πατέντα Σάκης) Διάρκεια φωτισμού: 10 ώρες Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: eheim 2213 Θέρμανση/ Ψύξη: 150 watt jager Λίπανση: υγρό λίπασμα της easy life - profito Παροχή CO2: υγρό διοξείδιο της easy life - easy carbo Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: - Διατροφή: κατεψυγμένες (ποικιλία) , αποξηραμένο σκουλήκι , στικς Παράμετροι pH:7,5 Γενική σκληρότητα (GH): 12 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):10 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):0,5 Φωσφορικά (PΟ4):0 Μέση Θερμοκρασία (°C): Συντήρηση Αλλαγές νερού: 30% κάθε 15 μέρες Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: - Άλλες ρουτίνες συντήρησης: κάθε μέρα 2,5ml υγρό διοξείδιο , κάθε Τετάρτη υγρό λίπασμα Φωτογραφίες: Ξεκινάμε με το πως ήταν και πως κατάντησε και το τελικό set up Βίντεο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 29 Νοεμβρίου 2012 Author #2 Share 29 Νοεμβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 29 Νοεμβρίου 2012 Author #3 Share 29 Νοεμβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 29 Νοεμβρίου 2012 Author #4 Share 29 Νοεμβρίου 2012 και handfeeding κατεψυγμενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 29 Νοεμβρίου 2012 #5 Share 29 Νοεμβρίου 2012 απο τα αγαπημένα μου snakehead!!!! κυριος λογο τελικου μεγεθους!!!! ωραια επιλογη φιλε μου! αν και πιστευω οτι θα χρειαστεις αναβάθμιση στο ενυδρειο καποια στγμη ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 29 Νοεμβρίου 2012 #6 Share 29 Νοεμβρίου 2012 Πολυ ωραιο το ενυδρειο σου και τα channa κουκλια....απλα θα συμφωνησω και εγω για μεγαλυτερο ενυδρειο μελλοντικα.. Και προσοχη...παντα κλειστο καπακι ή για τυχον τρυπες που εχει για φιλτρα και καλωδια....το σκανε απο παντου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Νοεμβρίου 2012 #7 Share 29 Νοεμβρίου 2012 Πολυ ωραιο το ενυδρειο σου και τα channa κουκλια....απλα θα συμφωνησω και εγω για μεγαλυτερο ενυδρειο μελλοντικα.. Και προσοχη...παντα κλειστο καπακι ή για τυχον τρυπες που εχει για φιλτρα και καλωδια....το σκανε απο παντου... Πολυ βασικο αυτο που αναφερεις Κιμωνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 29 Νοεμβρίου 2012 Author #8 Share 29 Νοεμβρίου 2012 να στε καλά ορε παλικάρια μη φοβαστε , εχω φιλοξενησει ξανα channa , στο παρελθον , (pulchra) και ξερω οτι το σκανε απο παντου εχω καλυψει τα παντα , δε φευγουν απο πουθενα . τωρα για μεγαλυτερο ενυδρειο βλέπουμε στο μελλον . και παλι ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 29 Νοεμβρίου 2012 #9 Share 29 Νοεμβρίου 2012 τουμπανο σε λεω!!!!!!!!!!!!!!! η ριζα εδειξε πολυ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 29 Νοεμβρίου 2012 #10 Share 29 Νοεμβρίου 2012 Ομορφιές ομορφιές!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 29 Νοεμβρίου 2012 #11 Share 29 Νοεμβρίου 2012 Εξαιρετική προσπάθεια! Μπράβο φίλε μου να το χαίρεσαι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 30 Νοεμβρίου 2012 Author #12 Share 30 Νοεμβρίου 2012 να στε καλα όρε παλικάρια ακόμα μία ρίζα να βρω να μπει απο δεξιά και τελείωσε το set up Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch_kyriakos 2 Δεκεμβρίου 2012 #13 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ όμορφο το στήσιμο αλλά και η ρίζα που κουμπώνει το σύνολο..!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 2 Δεκεμβρίου 2012 Author #14 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 ευχαριστώ να σαι καλα αδερφε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 2 Δεκεμβρίου 2012 #15 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 πωπωπωπωπωωππω για διαγωνισμο ειναι σε λεω!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 2 Δεκεμβρίου 2012 Author #16 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 να σαι καλα ρε κουμαντσου Υ.γ μπορω να σου δειξω πως γίνεται , ααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχχαα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 2 Δεκεμβρίου 2012 #17 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 Πανέμορφο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 2 Δεκεμβρίου 2012 Author #18 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 ευχαριστώ πολύ αδερφε Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 3 Δεκεμβρίου 2012 #19 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 πολύ ωραία δουλεια έχεις κανει!απο τα αγαπημένα μου ψαράκια τα channa bleheri να τα χαίρεσαι....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 3 Δεκεμβρίου 2012 Author #20 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 να σαι καλα φίλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 8 Δεκεμβρίου 2012 Author #21 Share 8 Δεκεμβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 8 Δεκεμβρίου 2012 #22 Share 8 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ ωραία ψάρια είναι τελικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 8 Δεκεμβρίου 2012 #23 Share 8 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ όμορφα και τα ψάρια και το ενυδρείο σου φίλε, να τα χαρείς όσο περισσότερο μπορείς!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 9 Δεκεμβρίου 2012 #24 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 ρε χαμενε ! ανεβασε καμια καλη φωτο! τα ψαρακια παιδες τα ειδα απο κοντα πριν 1 ωριτσα και στην φωτογραφια δεν φενεται ουτε στο 1 % η ομορφια τους!!!! χαχα καλα τι ειπα παλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 10 Δεκεμβρίου 2012 Author #25 Share 10 Δεκεμβρίου 2012 δε μπορω να ανεβασω καλυτερες φωτογραφίες , γιατι ο φωτογράφος ξέχασε το καλώδιο στο τύρναβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος