thanashs 29 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 29 Νοεμβρίου 2012 παιδια εχω προσεξει οτι τα αρσενικα στο πισω πτερυγιο εχουν κατι τελιτσες ενω τα θυλικαοχι....ειναι σημαδι ωστε να τα ξεχωριζουμε αυτο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 29 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 29 Νοεμβρίου 2012 Όχι απαραίτητα! Σε μερικά είδη συμβαίνει αυτό, αλλά σε άλλα όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 29 Νοεμβρίου 2012 #3 Share 29 Νοεμβρίου 2012 Δεν είναι κανόνας..και έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές αυτό και έχει συζητηθεί!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 29 Νοεμβρίου 2012 Author #4 Share 29 Νοεμβρίου 2012 εμενα οσα εχουν τις τελιτσες ειναι αρσενικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 29 Νοεμβρίου 2012 #5 Share 29 Νοεμβρίου 2012 ειναι αναλωγος το ειδος θαναση...σε αλλα υσχηει αυτος ο κανονας ,σε αλλα οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 30 Νοεμβρίου 2012 #6 Share 30 Νοεμβρίου 2012 ειναι αναλωγος το ειδος θαναση...σε αλλα υσχηει αυτος ο κανονας ,σε αλλα οχι Αναλόγως του είδους ,θα μας βοηθήσει λοιπόν όλους ( εγώ ομολογώ δεν ξέρω γιατί δεν ασχολήθηκα μάλλον όταν έπρεπε) να μας παραθέσεις αγαπητέ μου αυτό που γράφεις και εννοείς πιο πάνω ,δηλαδή mbuna ,haps . Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 1 Δεκεμβρίου 2012 Author #7 Share 1 Δεκεμβρίου 2012 Mbuna κύριε Σωκράτη....συγκεκριμένα λαμπιντο ντεμασονι και σαουλοσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 1 Δεκεμβρίου 2012 #8 Share 1 Δεκεμβρίου 2012 Mbuna κύριε Σωκράτη....συγκεκριμένα λαμπιντο ντεμασονι και σαουλοσι Για να απαντήσω στο ερώτημα σου, στα saulosi ναι, γίνεται αυτό που λές, αλλά μόνο όταν αρχίζει ο αρσενικός να πάρει τα χρώματα του, στα caeruleus δεν είναι απαραίτητο, και στα demasoni έχει και ο αρσενικός και το θηλυκό, απλά ο αρσενικός μπορεί να είναι πιο μεγάλο και ίσως 2,3. Να σε ρωτήσω. Τα έχεις όλα αυτά στο ίδιο ενυδρείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 1 Δεκεμβρίου 2012 Author #9 Share 1 Δεκεμβρίου 2012 οχι δεν τα εχω στο ιδιο.....εχω στο ενα 200 λιτρα λαμπιντο ντεμασονι και στα σαουλοσι σε 200 λιτρα μονα τους 2 ψαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 1 Δεκεμβρίου 2012 #10 Share 1 Δεκεμβρίου 2012 μια χαρά τα έχεις. Τα saulosi φτιάξε το χαρέμι τους όπως σου είχα πει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 2 Δεκεμβρίου 2012 Author #11 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 Ψάχνω θυλικες παναγιώτη...δεν μπορώ να βρω πουθενά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος