nikos962 27 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 27 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους και όλες! Σήμερα κάνοντας αλλαγή στο ενυδρείο ,παρατήρησα ότι το μαύρο πλαστικό κάλυμμα του καλωδίου του φίλτρου, έχει τσακίσει και φαίνονται τα καλώδια! Τα καλώδια εσωτερικά δεν έχουν αρχίσει να φθείρονται αλλά πλέον είναι θέμα χρόνου να συμβεί! Μπορείτε να μου δώσετε λύσεις η τρόπους μόνωσης του σημείου. πριν πάθουμε καμία ζημία! Υ.Γ. Το φίλτρο είναι εσωτερικό από ότι έχετε καταλάβει, και το τσάκισμα είναι σε σημείο πίσω από το φίλτρο και πιο χαμηλά από την στάθμη του νερού του ενυδρείου! Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές και τον χρόνο σας!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 27 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 27 Νοεμβρίου 2012 Μια πρώτη σκέψη είναι ενυδρειακή σιλικόνη αλλά το γεγονός ότι είναι εσωτερικό με προβληματίζει. Υπάρχει τρόπος εναλλακτικής φίλτρανσης μέχρι να στεγνώσει η όποια κόλληση ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos962 27 Νοεμβρίου 2012 Author #3 Share 27 Νοεμβρίου 2012 Οχι αδερφε δεν υπαρχει τροπος εναλακτικης φιλτρανσης! Και πιστευω οτι η σιλικονη δεν μπορει να βοηθησει την κατασταση διοτι το καλωδιο μαγγωνει πανω στον καδο του φιλτρου! Σε ευχαριστω παντως για την αποψη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 27 Νοεμβρίου 2012 #4 Share 27 Νοεμβρίου 2012 αν κοψεις την μπριζα περασεις ενα θερμοσυστελομενο και μετα βαλεις νεα μπριζα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos962 27 Νοεμβρίου 2012 Author #5 Share 27 Νοεμβρίου 2012 Αυτο που δεν ξερω ειναι: Αν το θερμοσυστελομενο ειναι τοξικο η απλως επικινδυνο για τα ψαρια μου??? Και σας το αναφερω αυτο, γιατι το τσακισμα ειναι λιγο κατω απο την επιφανεια του νερου ΜΕΣΑ στο ενυδρειο!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 28 Νοεμβρίου 2012 #6 Share 28 Νοεμβρίου 2012 Εχω το ιδιο φιλτρο πως το επαθες αυτο? με ταινια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos962 28 Νοεμβρίου 2012 Author #7 Share 28 Νοεμβρίου 2012 Εχω το ιδιο φιλτρο πως το επαθες αυτο? με ταινια? Δεν ξερω αδερφε πως το επαθα αυτο, εχει τσακισει το πλαστικο στο πανω σημειο συγκρατησης του καδου! Αν καταλαβες που σου λεω, φοβαμαι σε αυτο το σημειο να βαλω μονοτικη η αλλου ειδους ταινια γιατι θα ερχονται τα ψαρια μου σε επαφη με το σημειο!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 30 Νοεμβρίου 2012 #8 Share 30 Νοεμβρίου 2012 καταλαβα αλλα πολυ κουλο μου φενεται το εχεισ καιρο μηπως ηταν ετσι? εγω μαλλον θα δοκιμαζα θερμοσυστελομενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος