Παναγιώτης Κ 27 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 27 Νοεμβρίου 2012 (edited) Γεια χαρά σε όλο το φόρουμ! Μια ερώτηση: Πήρα κάτι υγράτεστάκια της τρόπικ μαρίν. Το θέμα είναι ότι το πολυτέστ γράφει ημερομηνία λήξης 04/2013 που σημαίνει απρίλιος 13 που σημαίνει σε 5 μήνες. Αλλά δεν έχουν ανοιχτεί ακόμα. Δυστυχώς δεν ήμουν στο μαγαζί να τα πάρω ο ίδιος και δεν μπορούσα να ελέγξω την ημερομηνία λήξης. Τώρα, πόσο καιρό θα κρατήσουν? Αν δεν ανοιχτούν θα κρατήσουν παραπάνω απο την ημερομηνία της συσκευασίας, ή όσο λέει θα γίνει? Υπάρχει περίπτωση και μετά την ημερομηνία αυτή να βγάζει σωστές μετρήσεις? Έγινε επεξεργασία 1 Δεκεμβρίου 2012 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 27 Νοεμβρίου 2012 πανο τα ανοιξεις δεν τα ανοιξεις για 5 μηνες ειναι η ζωη τους. θα προτεινα λοιπον να μην τα ανοιξεις και αφου επκοινωνησεις με το καταστημα να τα πας πισω.δεν ειναι τροφη οπου μπορει να καταναλωθει μεσα σε ενα 5μηνο. εγω τουλαχιστον αυτο θα εκανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 27 Νοεμβρίου 2012 #3 Share 27 Νοεμβρίου 2012 Και γω να τα πας πίσω θα σου προτείνω και όταν σου πει ο πωλητής το κλασικό δεν έχουν ανάγκη αυτά μην τον πιστέψεις από όσο έχω διαβάσει αυτό που αλλάζει με τη λήξη είναι η χρωστική ουσία άρα όλο το τεστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Νοεμβρίου 2012 #4 Share 27 Νοεμβρίου 2012 εδω αλλαζουν-αλλοιωνονται τεστ που ληγουν σε 2 και 3 χρονια.....τι να λεμε τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 27 Νοεμβρίου 2012 Author #5 Share 27 Νοεμβρίου 2012 (edited) παιδια το μαγαζί είναι αθήνα και εγώ μένω άρτα... ΥΓ: Να σημειώσω ότι τα τεστ δεν αγοράστηκαν απο το μαγαζί που έχω τα λινκ. Απλά τα λινκ είναι για να δείτε ποια τεστ είναι. Έγινε επεξεργασία 1 Δεκεμβρίου 2012 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Νοεμβρίου 2012 #6 Share 27 Νοεμβρίου 2012 παιδια το μαγαζί είναι αθήνα και εγώ μένω άρτα... ε και..?το θεμα ειναι στο τι ειδους συνενοηση θακανετε μεταξυ σας.απο εκει και μετα αν σου τα αλλαξουν με φρεσκα δεν νομιζω πως θα κολλησεις στα εξοδα του να τα στειλεις με κουριερ.(θα σου τα στειλουν με κτελ,οποτε....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 27 Νοεμβρίου 2012 Author #7 Share 27 Νοεμβρίου 2012 Η παραγγελία έχει παραληφθεί απο δικό μου ατομο που μένει στην αθήνα απο τις 3 νοεμβρη, για τον απλό λόγο των μεταφορικών καθώς ήρθαν μαζί με χίλια 2 άλλα βαριά πράγματα. Οπότε δεν τα παρέλαβα σήμερα. Στην ουσία τα παρέλαβα τις 3, άλλο που μου τα έφεραν σήμερα. Τώρα τι κάνω? Υπάρχει πε΄ριπτωση να είναι χαλασμένα απο τώρα? Στην συσκευασία λέει καλύτερη χρήση πριν την ημερομηνία? Σημαίνει ότι μπορέι και μετά την ημερομηνία να βγάζουν σωστά αποτελέσματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Νοεμβρίου 2012 #8 Share 27 Νοεμβρίου 2012 αντε παμε αλλη μια...... εδω χαλανε τεστ που ληγουν σε .....χρονια και οχι μηνες απο τωρα. σου ειπα τι ειναι το βελτστο,ασχετα αν το δεχεται το καταστημα. εγω θα ζητουσα αντικατασταση τους με αλλα με μακρυτερη ληξη.δεν ειναι τροφες να τελειωσουν γρηγορα. ειναι ασχετο το ποτε τα παρελαβες αφου ειναι αθικτα.παντα σου λεω ειναι στο χερι του καταστηματος αν θελει να εξυπηρετησει η οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 27 Νοεμβρίου 2012 #9 Share 27 Νοεμβρίου 2012 αντε παμε αλλη μια...... εδω χαλανε τεστ που ληγουν σε .....χρονια και οχι μηνες απο τωρα. σου ειπα τι ειναι το βελτστο,ασχετα αν το δεχεται το καταστημα. εγω θα ζητουσα αντικατασταση τους με αλλα με μακρυτερη ληξη.δεν ειναι τροφες να τελειωσουν γρηγορα. ειναι ασχετο το ποτε τα παρελαβες αφου ειναι αθικτα.παντα σου λεω ειναι στο χερι του καταστηματος αν θελει να εξυπηρετησει η οχι. Θα συμφωνήσω αν και αν έχεις την απόδειξη ότι είναι τόσο σύντομα αγορασμένα και η λήξη τους νομίζω τους υποχρεώνει με τις απαραίτητες επιφυλαξεις πάντα να σε εξυπηρετήσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 1 Δεκεμβρίου 2012 #10 Share 1 Δεκεμβρίου 2012 Εμένα όλα μου τα τεστ είναι tropic marine. Καλό είναι μετά την ημερομηνία λήξης να μην γίνετε χρήση ακόμα και αν στην πραγματικότητα μπορεί να μετρανε καλά για λίγους μήνες αργότερα πάντα θα έχεις την αμφιβολία, οπότε επέστρεψε τα καλύτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 1 Δεκεμβρίου 2012 #11 Share 1 Δεκεμβρίου 2012 Διαγράφηκαν τα λινκ του καταστήματος και αντικαταστάθηκαν με φωτογραφίες των προϊόντων για την αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων αφού η αγορά τους δεν έγινε από το συγκεκριμένο κατάστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος