GEORGIOS 22 Ιανουαρίου 2007 #1 Share 22 Ιανουαρίου 2007 Καλημερα και καλη βδομαδα σε ολους!!!! Εχω ενα 20λιτ ενυδρειακη με ενα μικρο φιλτρο και ενα θερμοστατη και σκεφτομαι να βαλω μοχομαχους αν μπορειτε να μου πειτε : 1. Να βαλω ενα αρσενικο? 2. Να βαλω 1 αρσενικο και 2 θυληκα?? 3. Μηπως παλι εινα πολλα για το εικοσαρι?? 4. Απο θεμα επιβιωσης ειναι ευκολα ψαρακια?? Και ακομα τη πρεπει αν προσεξω οταν τα αγορασω?? Οποια συμβουλη δεκτη!!! Ευχαριστω πολυ!! Με εκτιμηση ΓΙΩΡΓΟΣ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 22 Ιανουαρίου 2007 #2 Share 22 Ιανουαρίου 2007 Δεν μπορείς να βάλεις παραπάνω από ΕΝΑΝ μονομάχο σε ένα ενυδρείο. Από θέμα επιβίωσης θεωρώ ότι αν φροντίσεις τις συνθήκες διαβίωσής τους δεν έχουν κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. (Δεν γράφω ότι είναι ανθεκτικά γιατί κάποιος μπορεί να θεωρήσει ότι ζουν μια χαρά μέσα στο σφηνάκι που πιθανόν τους έχει). Τώρα, τι να προσέξεις... Να είναι ζωηρός, και τα πτερύγιά του να είναι σε καλή κατάσταση. Προτίμησε κάποιο κατάστημα που τους έχει σε ενυδρείο και όχι σε ποτήρι. (ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGIOS 22 Ιανουαρίου 2007 Author #3 Share 22 Ιανουαρίου 2007 Ευχαριστω πολυ φιλε Zorba_The_Freak για της συμβουλες σου θα της ακολουθησω πιστα και πιστευω οτι θα πανε ολα καλα και θα μαθω πολλα και απο αυτα τα ομορφα ψαρακια!!! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ "ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΑ"!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 22 Ιανουαρίου 2007 #4 Share 22 Ιανουαρίου 2007 Να 'σαι καλά... Θα δεις ότι οι μονομάχοι είναι ΦΟΒΕΡΑ ψάρια. Θα τους λατρέψεις. Απλά ακολούθα τους κανόνες και όλα θα πάνε καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος