xristinaki 27 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 27 Νοεμβρίου 2012 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΧΩ ΕΝΑ 15ΛΙΤΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΚΑΠΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΑ? ΚΑΙ ΤΙ ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 27 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 27 Νοεμβρίου 2012 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΧΩ ΕΝΑ 15ΛΙΤΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΚΑΠΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΑ? ΚΑΙ ΤΙ ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ? Καλησπερα...Δυστυχως οχι διοτι το ενυδρειο σου ειναι πολυ μικρο για guppy..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 27 Νοεμβρίου 2012 #3 Share 27 Νοεμβρίου 2012 καλησπέρα και απο εμένα . δεν μπορείς να βάλεις τέτοια ψαράκια μέσα σε αυτά τα λίτρα. μπορείς να βάλεις ένα μονομάχο όμως και μερικά εύκολα φυτάκια και θα είναι μια χαρά όπως επίσης μπορείς να το κάνεις γαριδάδικο . για όλα αυτά όμως θα πρέπει να έχεις κάποια βασικά πραματάκια πχ φίλτρο ,θερμοστάτη κλπ. άνοιξε καλύτερα ένα άλλο θέμα και πες μας ακριβώς τι έχεις και τι θέλεις να κάνεις για να βρούμε λύση . α να ξέρεις οτι γράφουμε μόνο με μικρά γράμματα . καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 27 Νοεμβρίου 2012 #4 Share 27 Νοεμβρίου 2012 Καλώς όρισες στο aquazone και καλή διαμονή! Ξεκίνα διάβασμα και ότι χρειαστείς ανοίγεις καινούργιο θέμα στην αντίστοιχη κατηγορία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 27 Νοεμβρίου 2012 #5 Share 27 Νοεμβρίου 2012 καλώς ήρθες...καλο διάβασμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 27 Νοεμβρίου 2012 #6 Share 27 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα...για τα ψαράκια σου απάντησαν... για τον εξοπλισμό έχεις μόνο γυάλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 27 Νοεμβρίου 2012 #7 Share 27 Νοεμβρίου 2012 Καλως ηρθες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristinaki 27 Νοεμβρίου 2012 Author #8 Share 27 Νοεμβρίου 2012 Έχω φίλτρο, θερμοστάτη, φυτά,αντιχλώριο.... αλλά λατρεύω πολυ τα guppies... δεν κάνει λέτε δηλαδη ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 27 Νοεμβρίου 2012 #9 Share 27 Νοεμβρίου 2012 Έχω φίλτρο, θερμοστάτη, φυτά,αντιχλώριο.... αλλά λατρεύω πολυ τα guppies... δεν κάνει λέτε δηλαδη ε? Δυστυχως οχι....θελουν περισσοτερο χωρο γιατι πρεπει να μπουν κοπαδακι και γεννουν συνεχως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristinaki 27 Νοεμβρίου 2012 Author #10 Share 27 Νοεμβρίου 2012 ευχαριστώ πολύ.... στενοχωρήθηκα... τι μπορώ να βάλω μέσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 27 Νοεμβρίου 2012 #11 Share 27 Νοεμβρίου 2012 Μπορεις να βαλεις καποια ευκολα φυτα και ενα μονομαχο αλλα και παλι οριακα....Μηπως θα σου αρεσαν γαριδες να βαλεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristinaki 27 Νοεμβρίου 2012 Author #12 Share 27 Νοεμβρίου 2012 δεν ξερω πως είναι οι γαριδούλες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 27 Νοεμβρίου 2012 #13 Share 27 Νοεμβρίου 2012 (edited) http://www.aquazone....showtopic=42212 Ριξε μια ματια εδω και διαβασε μερικα πραγματακια.... Έγινε επεξεργασία 27 Νοεμβρίου 2012 - lamb-angelo Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristinaki 27 Νοεμβρίου 2012 Author #14 Share 27 Νοεμβρίου 2012 ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Νοεμβρίου 2012 #15 Share 28 Νοεμβρίου 2012 Καλως ηρθες στο φορουμ μας και καλη διαμονη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 28 Νοεμβρίου 2012 #16 Share 28 Νοεμβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch_kyriakos 30 Νοεμβρίου 2012 #17 Share 30 Νοεμβρίου 2012 Καλώ ήρθες, καλή διαμονή και καλό διάβασμα..!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecr 30 Νοεμβρίου 2012 #18 Share 30 Νοεμβρίου 2012 (edited) καλησπέρα και καλώς ήρθες δυστυχώς το ενυδρείο σου είναι πάρα πολυ μικρό για να διατηρεί σταθερες συνθήκες ώστε να φιλοξενεί οποιονδήποτε ζωντανό οργανισμό, δεν προτείνω ουτε μονομάχο ούτε γαρίδες (το καλοκαίρι τι θα κάνει ρε παιδια με 15 λίτρα ), άντε κανά σαλιγκάρι και φυτά... προτείνω να πας από την αρχή σε μεγαλύτερο ενυδρείο (τουλάχιστον 60 λίτρα) για να ευχαριστηθείς το υπέροχο αυτό χόμπι αλλά και τα ψαράκια σου να ζουν σωστά. Έγινε επεξεργασία 30 Νοεμβρίου 2012 - genecr Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristinaki 30 Νοεμβρίου 2012 Author #19 Share 30 Νοεμβρίου 2012 Ναι το ξέρω ετοιμάζομαι να πάρω ένα μεγαλύτερο σε πολύ σύντομο διάστημα ! Λατρεύω τα ψαράκια και θέλω να τα έχω όσο καλύτερα μπορώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 30 Νοεμβρίου 2012 #20 Share 30 Νοεμβρίου 2012 Καλώς ήρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecr 30 Νοεμβρίου 2012 #21 Share 30 Νοεμβρίου 2012 Ναι το ξέρω ετοιμάζομαι να πάρω ένα μεγαλύτερο σε πολύ σύντομο διάστημα ! Λατρεύω τα ψαράκια και θέλω να τα έχω όσο καλύτερα μπορώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristinaki 1 Δεκεμβρίου 2012 Author #22 Share 1 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Έγινε επεξεργασία 1 Δεκεμβρίου 2012 - xristinaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
glu 2 Δεκεμβρίου 2012 #23 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 καλησπερα ειμαι καινουργιος στο hobby και ζηταω ΒΟΗΘΕΙΑ αγωρασα εχθες σαββατο 2 χρυσα αγγελοψαρα τα εβαλα στο ενυδρειο μου (100)λιτρα ειναι μικρα σχετικα αλλα εχω ενα προβλημα το ενα δεν ειναι πολυ κινιτηκο επισης εχει κατι στιγματακια πολυ μικρα μαυρα και τωρα παρατηρησα και στο αλλο στιγματακια αλλα εκεινο ομος τρωει και κηνηται κανονικα ενω το αλλο παει να παρει την τροφη αλλα δεν την περνει και γυρναει πισω τι να εχει αραγε αυριο θα παω στο πετ σοπ που τα πηρα μηπως ξερουν ξερει κανεις να με βοηθησει για τα μαυρα στιγματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 2 Δεκεμβρίου 2012 #24 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 Glu ανοιξε ενα καινουργειο θεμα στην κατηγορια "ασθενειες γλυκου νερου" και συμπληρωσε την φορμα διαγνωσεις γιατι εδω δυσκολα θα το δει καποιος να σε βοηθειση!!:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
glu 2 Δεκεμβρίου 2012 #25 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 σε ευχαριστω πολυ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts