paul.asty 27 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 27 Νοεμβρίου 2012 Οι Red Cherry καθε ποτε αλλαζουν κελιφος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 28 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 28 Νοεμβρίου 2012 Οποτε δεν τους χωραει αυτο που εχουν. Εκεινη τη στιγμη ειναι ευκολο και να γονιμοποιηθουν τα αυγα στο σαμαρι τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas8 28 Νοεμβρίου 2012 #3 Share 28 Νοεμβρίου 2012 Οποτε δεν τους χωραει αυτο που εχουν. Εκεινη τη στιγμη ειναι ευκολο και να γονιμοποιηθουν τα αυγα στο σαμαρι τους. Να ρωτησω κατι,υπαρχει καποια φυσικη αιτιολογηση σε αυτο? Ερχονταιι σε οιστρο ταυτοχρονα? Το εχω παρατηρησει αυτο που λες πααρα πολλες φορες στα ενυδρεια μου στις γαριδες αλλα ποτε δεν καταλαβα τον λογο...(τον φυσικο παντα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas8 28 Νοεμβρίου 2012 #4 Share 28 Νοεμβρίου 2012 Οποτε δεν τους χωραει αυτο που εχουν. Εκεινη τη στιγμη ειναι ευκολο και να γονιμοποιηθουν τα αυγα στο σαμαρι τους. Σωστος!!!! να προσθεσω οτι η αλλαγη του κελυφους εχει να κανει και με την σκληροτητα του νερου καθως και τον ρυθμο αναπτυξης. Οποτε δεν ειναι στανταρ η απαντηση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Νοεμβρίου 2012 Author #5 Share 28 Νοεμβρίου 2012 οκ μετα απο ποσες μερες φαινονται να αυγα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Δεκεμβρίου 2012 Author #6 Share 4 Δεκεμβρίου 2012 τις γαριδες τις εχω 3 βδομαδες και ακομα δεν εχω δει καμια με αυγα.λετε να υπαρχει καποιο προβλημα ή θα δω σηντομα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 4 Δεκεμβρίου 2012 #7 Share 4 Δεκεμβρίου 2012 υπομονη.ασε τη φυση να κανει τη δουλεια της.μην βιαζεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Δεκεμβρίου 2012 Author #8 Share 4 Δεκεμβρίου 2012 πρεπει να περιμενω αρκετα ακομα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 4 Δεκεμβρίου 2012 #9 Share 4 Δεκεμβρίου 2012 ειπαμε υπομονη.δεν βαλαμε και χρονοδιαγραμμα.μην βιαζεσαι σου λεω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Δεκεμβρίου 2012 Author #10 Share 4 Δεκεμβρίου 2012 οκ ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Δεκεμβρίου 2012 Author #11 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 ποσο καιρο κρατανε τα αυγα τους κατα απο την ουρα τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 13 Δεκεμβρίου 2012 #12 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 Από 15 μέρες έως ένα μήνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 5 Ιανουαρίου 2013 Author #13 Share 5 Ιανουαρίου 2013 πως ξεχωριζουμε τις red cherry απο τις sakura Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Ιανουαρίου 2013 #14 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Οι sakura ειναι πιο κοκκινες απο τις cherry,βασικα ειναι η ιδια γαριδα,απλα εχει πιο εντονο κοκκινο χρωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 5 Ιανουαρίου 2013 #15 Share 5 Ιανουαρίου 2013 ΑΑ ωραία τότε εγώ έχω και sakura και τσέρυ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Ιανουαρίου 2013 #16 Share 5 Ιανουαρίου 2013 ΑΑ ωραία τότε εγώ έχω και sakura και τσέρυ!!!!! Και που το ξερεις αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 5 Ιανουαρίου 2013 #17 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Γιατί κάποιες είναι κατακόκκινες και άλλες απλώς(ελαφρά) κόκκινες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 5 Ιανουαρίου 2013 Author #18 Share 5 Ιανουαρίου 2013 και σε εμενα το ιδιο συμβαινει με τις γαριδες , οπως του πανου(λιγες κατακοκκινες και αλλες ελαφρως κοκκινες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Ιανουαρίου 2013 #19 Share 5 Ιανουαρίου 2013 πααιδια μη μπερδευεστε,καντε μια αναζητηση στο ιντερνετ.Επεισης οι ,λιγο κοκκινες μπορει να ειναι αρσενικες η απλα θυληκες πιο χαμηλου grade. Οπως επεισης οι κατακοκκινες δεν ειναι απαραιτητα sakura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 5 Ιανουαρίου 2013 Author #20 Share 5 Ιανουαρίου 2013 οι sakura ιβρυδιζουν με τις red cherry Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas8 6 Ιανουαρίου 2013 #21 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Οι γαριδες sakura ειναι επιλεγμενη διαλογη των red cherries. αυτο σημαινει οτι ειναι το ιδιο γεννος οποτε ειναι λαθος το οτι υβριδιζουν.. απλα αυτες που ειναι τοοοσο πολυ κοκκινες-βυσσινι τους εχουν δωσει την ονομασια sakura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 6 Ιανουαρίου 2013 Author #22 Share 6 Ιανουαρίου 2013 οκ ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 7 Ιανουαρίου 2013 Author #23 Share 7 Ιανουαρίου 2013 σημερα σε ενα αλλο ενυδρειο που ειχα στην αποθηκη εβαλα οτι χρειαζοταν (φιλτρο κτλ) το 40% του νερου το εφαλα απο το αλλο ενυδρειο που ειχα και το 60% απο βρυση ποτε μπορωνα βαλω τις red cherry? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 7 Ιανουαρίου 2013 #24 Share 7 Ιανουαρίου 2013 Για βυθό τι έβαλες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 7 Ιανουαρίου 2013 Author #25 Share 7 Ιανουαρίου 2013 αυτο που εχω και εδω ---> http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=80607 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος