mmamatsis 27 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 27 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα τι γνώμη έχετε για κάποιο προιόν ph minus ας πουμε αυτο http://www.sera.de/gr/pages/sera-produktwelt/in_category/1595/product/sera-ph-minus.html κανει δουλεια για να πεσει το Ph ? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 27 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 27 Νοεμβρίου 2012 θα κανει δουλεια φιλε μου αν δεν εχεις μεσα στο ενυδρειο κατι που να το ξαναανεβαζει(οπως αραγωνιτη, ασβεστολιθηκες πετρες) αλλα ειμαι της αποψης να ριξεις το ΡΗ με φυσικο τροπο και οχι με την χρηση σκευασματων, οπως τυρφη ή Α/Ο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas8 27 Νοεμβρίου 2012 #3 Share 27 Νοεμβρίου 2012 +1 στον προλαλησαντα! Και πιο οικονομικα με την τυρφη και πιο σιγουρα.. ειδικα οταν την μαθεις καλα θα σου λυσει τα χερια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 27 Νοεμβρίου 2012 #4 Share 27 Νοεμβρίου 2012 η τυρφη θα σου κατεβασει το ph, αλλα θα σου σκουρινει το νερο και θα σου απελευθερωσει τανινες και χουμικα οξεα που ειναι ιδανικα για ψαρια αμαζονιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoffnung1989 27 Νοεμβρίου 2012 #5 Share 27 Νοεμβρίου 2012 χρησιμοποιησα για αρκετο καιρο πεχα μινους στα 110λιτρα απο 8.5 πεχα καταφερα να σταθεροποιηθω στο 7.5 ..αλλα το κακο ειναι οτι θελει να προσθετεις σε καθε αλλαγη νερου και σε τακτα χρονικα διαστηματα να κανεις μετρησεις στο ενυδρειο και να προσθετεις και λιγο που και που στο ενυδρειο ...και επειδ ειναι υγρο τελειωνει πολυ γρηγορα και ειναι σχετικα ακριβο..εγω το σταματησα και πηρα μπαφερ(για δισκους)σε σκονη ακομα δεν μπορω να σου πω για την αποτελεσματικοτητα του 2 φορες το εχω ριξει και ακομα δεν μπορω να σου πω κατι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 27 Νοεμβρίου 2012 #6 Share 27 Νοεμβρίου 2012 (edited) η Α/Ο αν και ακριβότερη να την αποκτησεις, μελλοντικα θα δεις οτι συμφερει συν οτι δεν εχεις τοσο παιδεμα! πολυ σωστη η παρατηρηση του JIMH για την τυρφη! Έγινε επεξεργασία 27 Νοεμβρίου 2012 - adlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggelis78 27 Νοεμβρίου 2012 #7 Share 27 Νοεμβρίου 2012 Και μέσα σε όλα αυτά, μέτρα και τα φωσφορικά σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος