katerina 26 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 26 Νοεμβρίου 2012 μεσα στο ενυδρειο μου εχω και 3 απο αυτα τα ψαρακια,τιγρακια μοιαζουν,δεν θυμαμαι ποια ειναι.μηπως ξερει κανεις γιατι μονο αυτα τα 3 ψαρια ειναι στην επιφανεια καποιες φορες ανοιγοκλεινωντας το στομα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 26 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 26 Νοεμβρίου 2012 Δεν μπορώ να διακρίνω το είδος απο την φωτογραφία. Μου μοι'αζει με convict πάντως. Οσον αφορά το πρόβλημα 2 περιπτώσεις υπάρχουν! Ή έχεις ελειπή οξυγόνοση ή εχεις αμμωνία. Πές μας τι φίλτρανση έχεις, και τι μετρήσεις παίρνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 26 Νοεμβρίου 2012 #3 Share 26 Νοεμβρίου 2012 μαλλον οξυγωνο θελει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 26 Νοεμβρίου 2012 #4 Share 26 Νοεμβρίου 2012 Δεν μπορώ να διακρίνω το είδος απο την φωτογραφία. Μου μοι'αζει με convict πάντως. Οσον αφορά το πρόβλημα 2 περιπτώσεις υπάρχουν! Ή έχεις ελειπή οξυγόνοση ή εχεις αμμωνία. Πές μας τι φίλτρανση έχεις, και τι μετρήσεις παίρνεις. Δεν μπορει να ειναι και κατι αλλο ? διοτι και εμενα το κανουν κατα καιρους και ουτε αμμωνια εχω αλλα ουτε θεμα με αξυγονο! μηπως ειναι στρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerina 26 Νοεμβρίου 2012 Author #5 Share 26 Νοεμβρίου 2012 αμμωνια ειναι μετρημενη 0 .οξυγονο ειναι υπερ αρκετο απο 2 αντλιες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 26 Νοεμβρίου 2012 #6 Share 26 Νοεμβρίου 2012 κατερινα μηπως ειναι λογω στρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 26 Νοεμβρίου 2012 #7 Share 26 Νοεμβρίου 2012 Μπορεί να έχουν σκουλίκια στα βράγχια!!! πρόσεχε εάν γίνεται αυτό πρέπει οπωσδήποτε να πάνε σε ενυδρείο καραντίνα για να μν κολλήσουν και τα υπόλοιπα.Βέβαια πρέπει και να τους δωθεί θεραπεία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 26 Νοεμβρίου 2012 #8 Share 26 Νοεμβρίου 2012 (edited) το ψαρι ειναι tilapia κατα πασα πιθανοτητα buttikoferi.. κατα τ' αλλα οτι ειπε ο Πανος και ο ΚΟΥΜΑΝ! Έγινε επεξεργασία 26 Νοεμβρίου 2012 - adlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 26 Νοεμβρίου 2012 #9 Share 26 Νοεμβρίου 2012 εχετε κανενα λινκ να διαβασω τπτ για αυτο διοτι δεν γνωτιζω τπτ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerina 26 Νοεμβρίου 2012 Author #10 Share 26 Νοεμβρίου 2012 (edited) τα ψαρακια δεν εχουν τιποτα .το ειδος τους εχει κατι ,η ρατσα.και τα τρια μαζι ,η ενα ενα ,αραζουν και κανουν αυτο μια πιο κοντινη φωτο Έγινε επεξεργασία 26 Νοεμβρίου 2012 - katerina Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 26 Νοεμβρίου 2012 #11 Share 26 Νοεμβρίου 2012 αμμωνια ειναι μετρημενη 0 .οξυγονο ειναι υπερ αρκετο απο 2 αντλιες . κανουν αναταραξη της επιφανειας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 26 Νοεμβρίου 2012 #12 Share 26 Νοεμβρίου 2012 Το ελπίζω να είναι έτσι....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 26 Νοεμβρίου 2012 #13 Share 26 Νοεμβρίου 2012 εχετε κανενα λινκ να διαβασω τπτ για αυτο διοτι δεν γνωτιζω τπτ! http://www.cichlid-forum.com/profiles/species.php?id=1442 οριστε και το λινκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerina 26 Νοεμβρίου 2012 Author #14 Share 26 Νοεμβρίου 2012 κανουν αναταραξη της επιφανειας? απο αναταραξη αλλο τιποτα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 26 Νοεμβρίου 2012 #15 Share 26 Νοεμβρίου 2012 (edited) το ψαρι ειναι tilapia κατα πασα πιθανοτητα buttikoferi.. κατα τ' αλλα οτι ειπε ο Πανος και ο ΚΟΥΜΑΝ! Είναι πράγματι! Δες πληροφορίες εδω αγαπητη Κατερινα. http://www.cichlid-f...ies.php?id=1442 Υ.Γ Σταθη με πρόλαβες... Έγινε επεξεργασία 26 Νοεμβρίου 2012 - PRINCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 26 Νοεμβρίου 2012 #16 Share 26 Νοεμβρίου 2012 http://www.cichlid-f...ies.php?id=1442 οριστε και το λινκ! μαλλον εγω φταιω εννοουσα οσον αφορα τα σκουλικια στα βραγχια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 26 Νοεμβρίου 2012 #17 Share 26 Νοεμβρίου 2012 πές μας τι κυκλοφορία έχεις? Πόσα λίτρα βγάζουν την ώρα? Επίσης, με τι τεστ μετράς? Στικάκια ή υγρά? Παιδια λόγω στρές δεν θα καθόταν να αναπνέει στην επιφάνεια. Θα πήγαινε να κρυβόταν. Κοίταξες τα βράγχια του να δεις αν είναι κόκκινα? Αναπνεει κανονικά ή σπασμοδικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerina 26 Νοεμβρίου 2012 Author #18 Share 26 Νοεμβρίου 2012 δεν λεει κατι το λινκ αλλα αρχιζω να πιστευω οτι οπως βοσκουν στα χαλικια ,κανουν το ιδιο στην επιφανεια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 26 Νοεμβρίου 2012 #19 Share 26 Νοεμβρίου 2012 Είναι πράγματι! Δες πληροφορίες εδω αγαπητη Κατερινα. http://www.cichlid-f...ies.php?id=1442 Υ.Γ Σταθη με πρόλαβες... και βαλαμε και το ιδιο λινκ! δεν λεει κατι το λινκ αλλα αρχιζω να πιστευω οτι οπως βοσκουν στα χαλικια ,κανουν το ιδιο στην επιφανεια . χωρις να αποκλειεται και αυτο Κατερινα, δωσε μετρησεις για να σιγουρευτουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerina 26 Νοεμβρίου 2012 Author #20 Share 26 Νοεμβρίου 2012 η πλακα ειναι οτι εχει γεμισει το ενυδρειο απο μπουρμπουλιθρες ψιλες τοσες πολλες πια και αυτα πανε στη γωνια που ειναι πιο ησυχα για να το κανουν αυτο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 27 Νοεμβρίου 2012 #21 Share 27 Νοεμβρίου 2012 Κατα τη γνώμη μου πρέπει να το ψάξεις περισσοτερο.. Αν είναι σκουλίκια την έχεις άσχημα!! Πρόσεξε μην μεταδοθεί και στα άλλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerina 27 Νοεμβρίου 2012 Author #22 Share 27 Νοεμβρίου 2012 Δεν εχουν τιποτα τα ψαρια ,3,5 χρονια το κανουν και μαλλον ειναι κουσουρι . τι να πω .μπορει να του μαγευει το φως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 28 Νοεμβρίου 2012 #23 Share 28 Νοεμβρίου 2012 πές μας τι κυκλοφορία έχεις? Πόσα λίτρα βγάζουν την ώρα? Επίσης, με τι τεστ μετράς? Στικάκια ή υγρά? Παιδια λόγω στρές δεν θα καθόταν να αναπνέει στην επιφάνεια. Θα πήγαινε να κρυβόταν. Κοίταξες τα βράγχια του να δεις αν είναι κόκκινα? Αναπνεει κανονικά ή σπασμοδικά? τι χρωμα πρεπει να ειναι τα βραγχια? και ακομα δεν εχω καταλαβει πως καταλαβαινουμε αν ειναι σκουληκια η οχι! σορυ για τις ερωτησεις αλλα να μαθω και εγω προσπαθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokogr 29 Νοεμβρίου 2012 #24 Share 29 Νοεμβρίου 2012 (edited) κατερινα tilapia buttikoferi ειναι τα ψαρια σου και ειναι αγρημια!!!! δεν μπορω καν να φανταστω 3 μαζι σε ενα ενυδρειο......θα πεφτει πολυ ξυλο εχω και γω μια στο ενυδρειο μου, ειναι περιεργη συμπεριφορα αυτη που λες!! ποσο συχνα ανεβαινουν στην επιφανεια και ποσο καθονται εκει;;; Έγινε επεξεργασία 29 Νοεμβρίου 2012 - kokogr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος