giannispopi 25 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 25 Νοεμβρίου 2012 καλημερα, εχω παρει εδω και μια εβδομαδα μια τροφη για γαριδες. την tropical shrimp sticks. εμενα δεν μου αρεσει καθολου. δεν βυθιζεται αν δεν μουλιασει καλα, και μου φαινεται οτι δεν την τρωνε. ταιζω το μεσημερι και το απογευμα δεν την εχουν φαει ακομα. την εχει παρει κανενας?και πως σας φαινεται?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 25 Νοεμβρίου 2012 Καταρχην ταιζεις πολυ νομιζω.ταιζε 1 φορα την ημερα και τοσο ωστε να το τρωνε ολο και να μην μενει καθολου κατω. Την τροφη δεν την εχω δοκιμασει αλλα εγω με μια της dennerle που εχω κανω το εξης: Σε ενα πλαστικο ποτηρακι βαζω λιγο νερο απο το ενυδρειο,ριχνω μεσα την τροφη,την ανακατευω μεχρι να μουλιασει και να βυθιστει και μετα την ριχνω στις γαριδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 25 Νοεμβρίου 2012 Author #3 Share 25 Νοεμβρίου 2012 δηλαδη ειναι φυσιολογικο να μην βουλιαζει?? ετσι το κανω και εγω... απλα νομιζα οτι επειδη ειναι καθαρα τροφη για γαριδες θα επρεπε να βυθιζεται κατευθειαν οπως μια αλλη που εχω που ειναι σε μπιλακια(πελετς νομιζω λεγονται) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Νοεμβρίου 2012 #4 Share 25 Νοεμβρίου 2012 Και η δικη μου θελει λιγη ωρα να βουλιαξει και δεν ειναι και στικς,ειναι σαν μικρα πελετς Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnb 25 Νοεμβρίου 2012 #5 Share 25 Νοεμβρίου 2012 Γιαννη ναι οντως δεν βουλιαζει σε συγκριση με αλλα αλλα οι δικες μου το κατασπαραζουν!!! οπως ειπε και ο rastafarian μαλλον ταιζεις υπερβολικα ...μια φορα την μερα αρκει....και μεσα στην βδομαδα να αφηνεις και μια-δυο μερες να μην ταιζεις καθολου αυτη η τροφη ειναι αιθερας!!!!!και βουλιαζει και την τρωνε μια χαρα....εγω αυτην παιρνω συνεχεια αλλα δεν την ειχε ο πετκουμουλους και πηρα την tropical shrimp sticks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος