Jump to content

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα! Μετα απο ενα χρόνο λειτουργείας του (του site δλδ.) είπα να σας το παρουσιάσω! Το περιεχόμενό, μάλλον, το καταλάβατε απ'το τίτλο! Αν έχετε gmail, yahoo mail ή twitter μπορείτε να γινετε και μελη! Καθημερινές δημοσιεύσεις, νέα και αναρτήσεις! Μίνετε συντονισμένοι!

http://skiarea.blogspot.com

ski%2Barea%2Bprofile%2Bphoto%2Bno.2.png

Θα το εκτιμουσα πραγματικα πολυ αν μπορουσατε να βοηθησετε στο site, γινοντας μελη του (προϋπόθεση: για να γινετε μελη πρεπει να εχετε gmail, yahoo mail ή twitter)... ευχαριστω εκ των πρωτερων...

Έγινε επεξεργασία - Noutsman

Όπως ειπα και παραπανω θα το εκτιμούσα παρα πολυ αν μπορουσατε να γινετε μελη στο blog αυτο..! Καθημερινες ενημερωσεις, νέα, εξοπλισμος και αγγελιες, μαθηματα ski/snowboard, τιμοκατάλογοι, προγνώσεις καιρού και πολλά πολλά άλλα...! Μίνετε συντονισμένοι για ολες τις νεες εξελίξεις.

Αντε να χιονισει!!!!! Που μπορω να σου κανω μμια ερωτηση μιας και εισαι γνωστης αποτι φαινεται?! Για μποτες θελω να σε ρωτησω..

Στηλε μου ενα π.μ. εδω ή παρε με ενα τηλ. στο 6980612209 :D

Επισης μπορεις να βαλεις μια αγγελια στο site, αν ψαχνεις για αγορα μποτες. Υπαρχει σελιδα "αγγελιων" εκει. :D

Επισης, ηθελα να κανω μια ερωτηση...! Οταν μπενετε στο site, στα δεξια, σας βγαζει μια "διαφημηση" που λεει "χαστε βαρος" ή κατι τετοιο? Γιατι ειχε παλιοτερα, αλλα την απενεργοποιησα...! Απλα θελω να 'μαι σιγουρος οι δεν την "βγαζει" πλεον!

Ευχαριστω πολυ τον vales που εγινε μελος... αν μπορουν να γινουν κι αλλοι μελη, θα το εκτιμουσα πολυ..! Ευχαριστω εκ των πρωτερων...

δεν εχω απολυτως τιποτε μαζι σου,αλλα εχω σκυλοβαρεθει τα εκατομμυρια αχρηστα κατ'εμε μπλογκς καθως και τις διαφημησεις -σπαμ τους.καποτε λεγαμε το ιδιο για την γνωμη.καθενας εχει και απο 1.εδω σε αυτη τη χωρα ομως, εχει παραγινει.

για μενα ενα απλο λινκ για ενημερωση ολων μας στην υπογραφη σου θα αρκουσε.απλα και ομορφα χωρις περαιτερω διαφημησεις και φανφαρες.

δεν εχω απολυτως τιποτε μαζι σου,αλλα εχω σκυλοβαρεθει τα εκατομμυρια αχρηστα κατ'εμε μπλογκς καθως και τις διαφημησεις -σπαμ τους.καποτε λεγαμε το ιδιο για την γνωμη.καθενας εχει και απο 1.εδω σε αυτη τη χωρα ομως, εχει παραγινει.

για μενα ενα απλο λινκ για ενημερωση ολων μας στην υπογραφη σου θα αρκουσε.απλα και ομορφα χωρις περαιτερω διαφημησεις και φανφαρες.

Θα διαφωνίσω μαζί σου φιλε μου. Καθε μεσος ανθρωπος, οπως ειπες, εχει τουλαχιστον απο ενα blog, αλλα στην δικια μου περίπτωση δεν ειναι το ιδιο. Ειματε ολοκληρη ομαδα που δουλευουμε στο blog (μεταφραστης, συντονιστης, δημιουργος/επεξεργαστης Java Script κλπ.). Αλλα, οπως και να 'χει, συντομα το blog αυτο θα γινει ενα "καθαρο" web-site, με ονομασια: www.ski-news.net . Σε 1-2 μηνες περιπου. Θελει πολυ δουλεια και πολυημερες επεξεργασιες Java Script και HTML codes. Εχουμε δωσει πολυ χρημα, χρονο και δουλεια για την ετοιμασια του και δεν νομιζω πως του αξιζει ο τιτλος "ενα απλο blog που το εχει ολος ο κοσμος και το εχω σκυλοβαρεθεί". Αν ηξερες τι δουλεια εχουμε ριξει (και ρινουμε) σ'αυτο, πιστευω πως θα αλλαζε ΤΕΛΕΙΩΣ η γνώμη και η εικόνα σου γι'αυτο. Οσο για το "αχρηστα blog" που ειπες παραπανω, δεν νομιζω να ειναι αχρητο ενα blog που ενημερωνει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ για εξεληξεις οσο αφορα το ski, τις χιονοπτωσεις και τα κερικά φενόμενα σε Χ/Κ Ελλαδας/Βουλγαριας και τα λοιπα extreme sports. Ξερω εκατονταδες ατομα τα οποια επισκευτονται το site καθημερινά για ενημερώσεις. Γι'αυτο.... καλυτερα να κοιταξεις κλυτερα το "περιεχόμενό" του. Φιλικά πάντα...!

Έγινε επεξεργασία - Noutsman

Ριξε μια βαθυα ματια σ'αυτο και μετα ελα να μου πεις πως ειναι αχρηστο (οπως ειπ παραπανω, φιλικα παντα)...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...