georgekakio 23 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 23 Νοεμβρίου 2012 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ!ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 200 ΛΙΤΡΑ Κ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΙΜΜΕΡ TMC VSKIM 400,ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ JBL E-PROFIT 900 Κ 2 ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ ΤΗΣ TUNZE!20 ΚΙΛΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΒΡΑΧΟ Κ ΑΡΑΓΩΝΙΤΗ!ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ!ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΔΗΛ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΜΜΩΝΙΑ Κ ΝΙΤΡΙΚΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΝΙΤΡΑΤ...ΚΤΛ!Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΕΙΧΕ ΑΡΚΕΤΗ ΚΟΡΑΛΙΝΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥ,ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΡΟΖ Κ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΚΚΙΝΟΣ!ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ?ΓΙΑΤΙ Κ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΩΝ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ(ΝΟΜΙΖΩ ΔΗΛΑΔΗ)!ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΕΧΩ ΑΝΘΡΑΚΑ Κ ΑΝΤΙΦΩΣΦΟΡΟ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekakio 23 Νοεμβρίου 2012 Author #2 Share 23 Νοεμβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevilFish 24 Νοεμβρίου 2012 #3 Share 24 Νοεμβρίου 2012 φιλε μ εαν μπορεις γραφε με μικρα οχι κεφαλαια ευχαριστω αυτα απο μενα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliost 24 Νοεμβρίου 2012 #4 Share 24 Νοεμβρίου 2012 H κοραλίνη είναι καλό να υπάρχει φίλε μου, αλλά ο βράχος σου βλέπω ότι έχει άλγες, συνεργείο καθαρισμού έχεις (σαλιγκάρια κλπ)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noutsman 24 Νοεμβρίου 2012 #5 Share 24 Νοεμβρίου 2012 Συμφωνω με τον Στελιο..! Η κοραλίνη ειναι καλο να υπαρχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Νοεμβρίου 2012 #6 Share 24 Νοεμβρίου 2012 Η κοραλινη ουτε καλο ειναι να υπαρχει ουτε κακο.Μην ξεχνατε οτι ειναι μια μορφη αλγης που δεν συνανταται στη φυση,ουτε ειναι καποιος δεικτης ας πουμε οτι το ενυδρειο παει καλα η οχι. Το θεμα σου ειναι οτι εχεις πολλες αλγες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 24 Νοεμβρίου 2012 #7 Share 24 Νοεμβρίου 2012 Οντως εχεις αρκετη αλγη, οπως ειπαν παραπανω τα παιδια. Τι αντιφωσφορο χρησιμοποιεις? Σιδηρου? Αλουμινιου? Καθε ποτε αλλαζεις? Ανθρακα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekakio 24 Νοεμβρίου 2012 Author #8 Share 24 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!Ανθρακα αλλάζω καθε μήνα που κάνω αλλαγή κ φώσφορο καθε τρεις μήνες!Δυστυχώς δεν έχω πάρει καθαριστές ακόμα τύπου σαλιγκαριού ή cleaner shrimp!Κάνουν δουλειά όμως όσον αφορά την άλγη!Γιατί άλλοι μου λένε πως κάνουν κ άλλοι όχι!Και τι προτείνετε να πάρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Νοεμβρίου 2012 #9 Share 24 Νοεμβρίου 2012 Σαλιγκαρακια και κοκκινους ερημιτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekakio 24 Νοεμβρίου 2012 Author #10 Share 24 Νοεμβρίου 2012 Πάντως καθαρίζοντας το εξωτερικό φίλτρο προχτές βρήκα μέσα στα σφουγγάρια σφηνωμένα σκουλήκια μέχρι πέντε εκατοστά!Κ το πρωί που σηκώθηκε η κοπέλα μου είδε μέσα στο ενυδρείο κάτι που είχε 7-8 εκατοστά μήκος κ έμοιαζε με σαρανταποδαρούσα!Αυτό είναι καλό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliost 24 Νοεμβρίου 2012 #11 Share 24 Νοεμβρίου 2012 (edited) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!Ανθρακα αλλάζω καθε μήνα που κάνω αλλαγή κ φώσφορο καθε τρεις μήνες!Δυστυχώς δεν έχω πάρει καθαριστές ακόμα τύπου σαλιγκαριού ή cleaner shrimp!Κάνουν δουλειά όμως όσον αφορά την άλγη!Γιατί άλλοι μου λένε πως κάνουν κ άλλοι όχι!Και τι προτείνετε να πάρω? H γαρίδα cleaner δεν είναι καθαριστής άλγης, τρέχεις ένα χρόνο θαλασσινό και δεν έχεις σαλιγκάρια? Γι αυτό έχει γεμίσει ο βράχος σου άλγη, πάρε tectus, turbo, trochus και ας πει κανένας πιο έμπειρος κανένα άλλο είδος σαλιγκαριού... Και φυσικά σωστή χρήση αντιφώσφορου και άνθρακα... Έγινε επεξεργασία 24 Νοεμβρίου 2012 - steliost Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 24 Νοεμβρίου 2012 #12 Share 24 Νοεμβρίου 2012 ετσι......στο 3μηνο που τον κρατας,οχι αντιφωσφορος......βιολογικο υλικο ειναι πλεον.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duckster_53 16 Δεκεμβρίου 2012 #13 Share 16 Δεκεμβρίου 2012 ξερει κανενας στην θεσσαλονικη που μπορω να βρω διαφορα σαληγκαρια για την αλγη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Δεκεμβρίου 2012 #14 Share 16 Δεκεμβρίου 2012 ξερει κανενας στην θεσσαλονικη που μπορω να βρω διαφορα σαληγκαρια για την αλγη? κανε μια βολτιτσα απο τα πετ που φερνουν θαλασσινα.και να μην βρεις,τουλαχιστον θα ξερεις ποτε θα φερουν νεες εισαγωγες.αλλιως παραγγελνεις τηλεφωνικα απο καταστηματα αθηνων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος