asterias 22 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 22 Νοεμβρίου 2012 τα φυτα τα πηρα απο ικεα 1.50ε αλλα δεν εγραφαν τι ειναι .το ενα φαινεται για hygrophila corymbosa αλλα δεν ξερω και πολλα. Αν καποιος τα αναγνωριζει ας μου πει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 22 Νοεμβρίου 2012 το πρωτο μαλλον υγροφιλα πολυσπερμα,το δευτερο αυτο που λες πιθανοτατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asterias 22 Νοεμβρίου 2012 Author #3 Share 22 Νοεμβρίου 2012 Για πολυσπερμα μου φαινεται και μενα .Παντως ειναι πολυ ευκολα φυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Νοεμβρίου 2012 #4 Share 22 Νοεμβρίου 2012 αστεια,οχι απλα ευκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Νοεμβρίου 2012 #5 Share 23 Νοεμβρίου 2012 Το πρωτο ειναι πολυσπερμα 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noutsman 23 Νοεμβρίου 2012 #6 Share 23 Νοεμβρίου 2012 Ναι, πολυπερμα ειναι! Ειχα παρει κι εγω αλλα δεν φενονται καλα πλεον μεσα στο "δασος' του ενυδρειου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος