Jump to content

Επιλογή Διάχυσης Co2

leosamaras

Recommended Posts

Περίπου εδώ και δύο μήνες έχω επιλέξει να κάνω διάχυση του co2 με κυκλοφοριτί και ποτίστρα από πουλάκια,

που έκλεψα την ιδέα απ τον Rastafarian.

Απίστευτη διάχυση και κανει απίστευτη δουλεία!!!

Αλλά έχω το πρόβλημα οτι κάθε εβδομάδα καθαρίζω το σφουγγαράκι λερώνετε η ποτίστρα και πρέπει να την καθαρίζω και παλι στην μέση της εβδομάδας πάλι τα ίδια.... και καθε φορα που τη βγάζω κουνιούνται τα σωληνάκια πολλές φορές βγαίνουν μετα πρεπει να την κεντράρω για να μην μένουν στην κορυφή της ποτίστρας φυσαλίδες.

Υπάρχει κατι που να μπορέσω να κανω την ανάλογη διάχυση και να είναι πιο εύχρηστη?

Έχω μπουκάλα διοξειδίου του άνθρακα 6 κιλών.

Με ολο το συμπαθειο και προς εσενα και προς τον φιλο μου τον ραστα,το κολπακι με την ποτιστρα δεν νομιζω πως το εβγαλε για περιπτωσεις οπως της δικης σου με μπουκαλα κλπ.φανταζομαι πως επειδη ειναι φαση diy,ειναι για πιο προχειρη να την πω λυση..;πηγαινε πανε εναν διαχυτηρα του εμποριου να κανεις τη δουλεια σου απροβληματιστα.κυκλοφορουνε τοσοι επωνυμοι αλλα και ανωνυμοι.πχ eheim,ferplast,φθηνοι γιαλυνοι απο e-bay κλπ.οπως προειπα για να μην παρεξηγηθω,το ιδιο θα σου προτεινα και αν δουλευες για διαχυση τη σκαλα της hagen....και οχι την ποτιστρα.ισως δεν καταλαβες οτι απο τη στιγμη που εχεις μπουκαλα δεν παιζεις σε ερασιτεχνικη κατηγορια(ζαχαρη,μαγια) αλλα σε αλλο επιπεδο...την καλημερα μου.

Δεν το στελνω απο tapaltak

Leo εχω και εγω το ιδιο θεμα,μαζευει γλιτσα και βουλωνη το σωληνακι επιστροφης απο την ποτηστρα στην αντλια,με αποτελεσμα να μαζευει διοξυδιο στην κορυφη της..το σφουγκαρι και αυτο μαζευη πραγμα,αλλα επειδη μαλλον εχει κατι τρυπες "νααα",να μην βουλωνη...αμα εχεις μπουκαλα,ψαξε σιγα σιγα για μανομετρα,ph controler,σκαλα δυαχησεις και θα εισαι κομπλε...ειτε στις αγγελιες ειτε τπτ κινεζικα και ebay....

Παιδια ολα αυτα θελουν καθαρισμα που και που και στο δικο μου βουλωνει και το καθαριζω.

Οπως πολυ σωστα λεει το φιλαρακι μου ο Κλαζ,αν εχεις μπουκαλα πας και παιρνεις εναν γυαλινο διαχυτηρα και δεν παιζεις με ποτιστρες,σκαλες και κυκλοφοριτες.Αυτη η πατεντα ειναι για diy co2 οπου πολλοι ψαχνουν πως θα κανουν την διαχυση.Απλα να ξερεις οτι και οι γυαλινοι θελουν που και που καθαρισμα.:)

Υπέθεσα ο,τι επειδή κάνει καλή δουλειά με το DIY θα έκανε απίστευτη δουλειά με την μπουκάλα.

Και είμαι πολύ ικανοποιημένος απ την απόδοση του ξαναλέω αλλά με χαλάει η βρομιά του και είναι και χωμένο σε περίεργο σημείο και πρέπει να τα κουνήσω όλα για να καθαριστεί.

Φίλε Ακρίδα έχω μανόμετρα και ηλεκτρομαγνητική αν και το δουλεύω συνέχεια....

Έχω σταθερό ph οπότε δεν το σκεύτομαι για ph controler.

Οπότε θα ξεχυθώ στην αγορά για αναζήτηση διαχυτήρα...

Εχει πολλες επιλογες παντωα απο νετ αλλα και στις αγγελιες εδω....εεε βρωμια μαζευη λογο ροης και co2...δεν θα εχει διαφορα με την πουλακα πιστευω,ισως να βρωμιζει πιο αργα,και ωντοα το πακετο ειναι οτι τον εχουμε χωμενο σε μια γωνια να μην φαινετε....Κωστη ισα ισα που εμενα προσωπικα μου εδωσες να την ευκαιρια να εχω την ζουγκλιτσα μου χωρις τρελα εξοδα και ειμαι υποχρεως...πρεπει να βρω ωρα να κανω παρουσιαση :-/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...