paul.asty 17 Ιουλίου 2013 Author #76 Share 17 Ιουλίου 2013 (edited) Μετα απο πολυ καιρο ειπα να κανω ενα update να σας πω οτι moss wall το εβγαλα γιατι η moss ειχα φυγει και στην θεση του μπηκαν αλλα φυτα οπως: Rotala rotundifolia Staurogyne repens Heteranthera zosterifolia Hydrocotyle tripartita Hygrophila polysperma Μετα το καλοκαιρι θα βαλω ακομα ενα φωτιστικο 9w ή 11w για να μπορεσω αν βαλω και καποια πιο ''δυσκολα'' φυτα οπως: Hygrophila pinnatifida Pogostemon helferi Marsilea hirsuta Elatine hydropiper Επεισης βγηκαν τα guppy και μπηκαν 3 cpd και θα προσθεθουν αλλα 3 Αυτην τη στιγμη ειναι ετσι συγχωρεστεμαι για της φωτογραφιες που δεν ειναι καλες αλλα της εβγαλα το πρωι βιαστηκα γιατι επρεπε να προλαβω το καραβι Έγινε επεξεργασία 17 Ιουλίου 2013 - paul.asty Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 17 Ιουλίου 2013 Author #77 Share 17 Ιουλίου 2013 Επεισης θελω να ευχαριστησω τον Skydiver και τον klipitiklopos για τα φυτα που μου εδωσαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
krouser 17 Ιουλίου 2013 #78 Share 17 Ιουλίου 2013 δειχνει πολυ ωραιο ετσι.η βελτιωση σε σχεση με το πρωτο ειναι αισθητη! τα cpd γιατι δε φαινονται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 17 Ιουλίου 2013 #79 Share 17 Ιουλίου 2013 Πολύ όμορφο έγινε ! @krouser : Έχεις δει πολλές φορές cpds σε φωτογραφίες εδώ μέσα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
krouser 17 Ιουλίου 2013 #80 Share 17 Ιουλίου 2013 @krouser : Έχεις δει πολλές φορές cpds σε φωτογραφίες εδώ μέσα ; χαχαχα εχεις ενα δικιο! εδω τα δικα μου δεν προλαβαινω να τα παρατηρησω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 18 Ιουλίου 2013 Author #81 Share 18 Ιουλίου 2013 Σας ευχαριστω και χαιρομαι πολυ που σας αρεσει Ακομα και εγω τα cpds τα βλεπω λιγες φορες γιατι συνηθως ειναι μεσα στα φυτα Και ο dpap δεν βλεπεις σχεδον ποτε cpds απο φωτογραφιες εδω μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 20 Οκτωβρίου 2013 Author #82 Share 20 Οκτωβρίου 2013 Ενα τελευταιο update γιατι το ενυδρειο θα πουληθει οπως ειναι ΥΓ θα ανοιξω αγγελια αλλα μεχρι να εγκριθει οποιος ενδοιαφεραται ας μου στειλει για τιμη θα συννενεηθουμε μιζα με το ενυδρειο θα δοθουν και αλλα πραγματακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 20 Οκτωβρίου 2013 Author #83 Share 20 Οκτωβρίου 2013 (edited) συγγνωμη για τις φωτογραφιες που ειναι κουνημενες θα προσπαθυησω να βαλω το βραδυ πιο καλες επισης προστεθηκαν και αλλα φυτα (8 διαφορετικα ειδη υπαρχουν) και στην θεση των cpd μπηκαν 2 αρσενικα guppy Έγινε επεξεργασία 20 Οκτωβρίου 2013 - paul.asty Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 21 Οκτωβρίου 2013 Author #84 Share 21 Οκτωβρίου 2013 Και οι καλυτερες φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Οκτωβρίου 2013 #85 Share 21 Οκτωβρίου 2013 Ομορφο ενυδρειακι και καθαρο!Κριμα που πρεπει να το δωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 23 Οκτωβρίου 2013 #86 Share 23 Οκτωβρίου 2013 Παρα πολυ ομορφο!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 24 Οκτωβρίου 2013 Author #87 Share 24 Οκτωβρίου 2013 Σας ευχαριστω Θα το δωσω μετα απο ουτε ενα χρονο γιατι θα παρω ενα μικρο θαλασσινο αλλα θα κρατησω το αφρικανικο που πιστευω σε 2 βδομαδες θα το εχω ετοιμο να κανω την παρουσιαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 24 Οκτωβρίου 2013 #88 Share 24 Οκτωβρίου 2013 Αντε περιμενουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Φεβρουαρίου 2014 Author #89 Share 3 Φεβρουαρίου 2014 Δυστηχως σημερα το πρωτο ΣΩΣΤΟ μου ενυδρειακι αδειασε ((( Μπορει να κλειδωσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος