meteoman_79 21 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 21 Νοεμβρίου 2012 Πλέον έχω στο βυθό του ενυδρείου μου χαλαζιακή λευκή άμμο, αλλά έχω όμως ένα ερώτημα: Πώς θα διατηρήσω καθαρή την άμμο? Για water waves είναι μικρό το ενυδρείο και δεν αξίζει να βάλω.... Διάβασα πως μπορώ να στείλω λίγη ροή από την έξοδο του φίλτρου μου ώστε να εξασφαλίσω καλή κυκλοφορία στο βυθό μου.... Πώς μπορώ να το κάνω αυτό? Υπάρχει διακλαδωτής που μπορώ να βάλω στην έξοδο του εσωτερικού μου φίλτρου, ώστε η μία έξοδο να είναι στο πάνω μέρος και η άλλη στο κάτω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 21 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 21 Νοεμβρίου 2012 διακλαδωτης φιλε μου δεν γνωριζω να υπαρχει! υπαρχει βεβαια η πατεντα αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει να κανεις κατι τετοιο! απλα βαλε την εξοδο να βαραει λιγο πιο κατω χωρις να σηκωνει αμμο και εισαι ετοιμος... να ξερεις οτι ολο και κατι θα εχεις στον βυθο που δεν ειναι κατι το επιβλαβες για το ενυδρειο σου αν το ελενχεις.. οταν κανεις αλλαγη νερου ρουφας και μερικες βρομιες απο κατω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος