JOHN1801 21 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 21 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα παιδες! εχω βαλει ενα βιντεακι απο το ενυδρειο μου και θελω να μου δωσετε μερικες ιδεες για το πως θα μπορουσα να το διακοσμησω μεσα γιατι τωρα μου φαινεται λιγο αδειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 21 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 21 Νοεμβρίου 2012 Γεια χαρά . αν μπορείς δώσε κάποιες πληροφορίες για το ενυδρείο .υπόστρωμα βυθό κλπ. με μια ματιά εγώ θα πρότεινα να βγάλεις τις πέτρες και να βάλεις αρκετές ρίζες .κάποια εύκολα φυτά ανούμπιες βαλεστινέριες ένα μαύρο φόντο.και να δέσεις κάποια μοςς στις ρίζες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN1801 21 Νοεμβρίου 2012 Author #3 Share 21 Νοεμβρίου 2012 το ενυδρειο ειναι 200lt και απαρτιζεται απο 2 σκαλαρια και 2 jack dempsey,η αμμος που βλεπεται ειναι λευκη! θα ηθελα πολυ να φυτεψω το ενυδρειο μου αλλα θα αφησουν τα jack? υποστρωμα για φυτα δεν εχω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 21 Νοεμβρίου 2012 #4 Share 21 Νοεμβρίου 2012 φιλε μου θα σε απογοητευσω λιγο αφου μαλλον κανενα απο τα ψαρια που εχεις δεν κανει για το ενυδρειο σου! ποιες ειναι οι διαστασεις του? τα dempsey φτανουν τους 25 ποντους και τα αγγελοψαρα θελουν τουλαχιστον 50εκ. καθαρο υψος! επισης τα ψαρια που εχεις δεν ταιριαζουν μεταξυ τους! τα αγγελοψαρα προερχονται απο νοτιο αμερικη, ενω τα dempsey απο κεντρικη! συγνωμη αν σε στεναχωρισα αλλα αν εχεις ορεξη και θες να κανεις κατι καλο και να το χαρεις, θα την βρουμε την λυση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN1801 21 Νοεμβρίου 2012 Author #5 Share 21 Νοεμβρίου 2012 οι διαστασεις ειναι 100*50*40. ποια ειναι η λυση που μου προτεινεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 21 Νοεμβρίου 2012 #6 Share 21 Νοεμβρίου 2012 το 50 ειναι πλατος ή υψος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN1801 21 Νοεμβρίου 2012 Author #7 Share 21 Νοεμβρίου 2012 το 50 είναι ύψος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 21 Νοεμβρίου 2012 #8 Share 21 Νοεμβρίου 2012 κατα την γνωμη μου φιλαρακι καλο θα ηταν να αποχωριστεις τα ψαρια σου! τα μεν γινονται πολυ μεγαλα, τα δε θελουν τουλαχιστον 50εκ. ΚΑΘΑΡΑ στήλη νερου! αν το παρεις αποφαση ανοίγουν πολλοι δρομοι με σωστες επιλογες! και απο αμερικη και απο αφρικη και απ' οπου θες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 21 Νοεμβρίου 2012 #9 Share 21 Νοεμβρίου 2012 κατα την γνωμη μου φιλαρακι καλο θα ηταν να αποχωριστεις τα ψαρια σου! τα μεν γινονται πολυ μεγαλα, τα δε θελουν τουλαχιστον 50εκ. ΚΑΘΑΡΑ στήλη νερου! αν το παρεις αποφαση ανοίγουν πολλοι δρομοι με σωστες επιλογες! και απο αμερικη και απο αφρικη και απ' οπου θες!! +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN1801 22 Νοεμβρίου 2012 Author #10 Share 22 Νοεμβρίου 2012 δηλαδη για τα λιτρα μου τι θα μου προτεινατε απο αμερικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN1801 4 Δεκεμβρίου 2012 Author #11 Share 4 Δεκεμβρίου 2012 μετά από πολύ σκέψη για το πως θα διακοσμησω το ενυδρειο μου τελικά το αποφάσισα. είχα σκεφτεί να αγοράσω ένα έτοιμο backround αλλά τελικά δεν έγινε από οικονομικής άποψης,μετά σκέφτηκα να φτιάξω μόνος μου αλλά φοβήθηκα πως δεν θα τα καταφέρω.τελικά αποφάσισα να το φυτέψω με εύκολα φυτά(βαλισνερια, ανουμπια,κερατοφυλλο και άλλο ένα που δεν θυμάμαι πως λέγεται) και σιγά σιγά μεγαλώνοντας τα φυτά μου πιστεύω πως θα γίνεται ακόμα πιο ωραίο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 5 Δεκεμβρίου 2012 #12 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 ok απλά κάνε μερικές δοκιμές να τα βάλεις κάθε είδος μαζί και όχι ένα απο εδώ και αλλό απο εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN1801 5 Δεκεμβρίου 2012 Author #13 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 μόλις ξεκινήσουν τα κλαδεματα θα μπούνε όλα με τη σειρά τους και όπως πρέπει! είδη το κερατοφυλλο αναπτυσεται με τρελλους ρυθμούς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος