jim_dado 21 Ιανουαρίου 2007 #1 Share 21 Ιανουαρίου 2007 γεια σας και παλι συμφορουμιτες /τησες θέλω να ρωτήσω τι ψάρι είναι αυτό, αν έχει κάποιες ιδιαιτερότητες και αν υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό που τα ξεχωρίζεις αρσενικά από θυληκά Thnks.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOERGEFURY 21 Ιανουαρίου 2007 #2 Share 21 Ιανουαρίου 2007 ειναι color tetra και ειναι φιλισυχο ψαρι.για αρσενικο και θυλικο δεν ξερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim_dado 21 Ιανουαρίου 2007 Author #3 Share 21 Ιανουαρίου 2007 thnks Γιώργο στο pet shop μου λέγανε ότι είναι χήρες και τελικά τα πήρα αλλά όχι για χήρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOERGEFURY 29 Ιανουαρίου 2007 #4 Share 29 Ιανουαρίου 2007 κοιταξε μιαζει πολυ για ασπρη χειρα αλλα διαφερουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim_dado 30 Ιανουαρίου 2007 Author #5 Share 30 Ιανουαρίου 2007 έχεις καμια φωτογραφία απο λευκες χήρες να μου δείξεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos_2600 30 Ιανουαρίου 2007 #6 Share 30 Ιανουαρίου 2007 δεν ειναι χηρες εχω και εγω τετοια!!!!!!νομιζω λεγοντε λεμον τετρα!!!ειναι σιγουρο ομως!!!!οσο για τα αρσενικα και θιλικα τα ξεχοριζουμε απο το πανω πτεριγιο ειναι ομως λιγο δυσκολο να το καταλαβεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOERGEFURY 30 Ιανουαρίου 2007 #7 Share 30 Ιανουαρίου 2007 οχι δεν εχω καποια εικονα να σου δειξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim_dado 30 Ιανουαρίου 2007 Author #8 Share 30 Ιανουαρίου 2007 χάθηκε να τα κοιτάγαμε απο κάτω και να βλέπαμε τι είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
STEFPLAK 5 Φεβρουαρίου 2007 #9 Share 5 Φεβρουαρίου 2007 ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΕΤΟΙΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΛΕΓΟΝΤΙΑ BEACON FISH Η ΑΛΛΙΩΣ HEMIGRAMMUS OCELLIFER .ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ OCELLIFER ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΗΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanetidis 5 Φεβρουαρίου 2007 #10 Share 5 Φεβρουαρίου 2007 Το ψαράκι σου είναι Gymnocorymbus ternetzi και συγκεκριμένα πρέπει να είναι το Gold Skirt Tetra. Επίσης στην ίδια οικογένεια υπάρχουν άλλες δύο υποκατηγορίες το White-skirt Tetra και το Black-skirt Tetra. Τώρα όσον αφορά τον φυλετικό διαχωρισμό είναι κάτι δύσκολο μιας και στο Gold Skirt Tetra δεν υπάρχουν εξωτερικές διαφορές. Στο Black-skirt Tetra τα θηλυκά είναι μεγαλύτερα από τα αρσενικά. Σου στέλνω και δύο φωτογραφίες από White-skirt Tetra. Φαντάζομαι ότι βλέποντας τες θα δεις αν υπάρχουν ομοιότητες ή διαφορές με το ψάρι σου. Ελπίζω να βοήθησα. Σου εύχομαι καλή συνέχεια. Y.Γ. για περισσότερες πληροφορίες αν θέλεις δες εδώ: http://badmanstropicalfish.com/profiles/profile40.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim_dado 9 Φεβρουαρίου 2007 Author #11 Share 9 Φεβρουαρίου 2007 thnks για τις πληροφοριες και για τις φωτο με βοηθήσατε πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanetidis 11 Φεβρουαρίου 2007 #12 Share 11 Φεβρουαρίου 2007 Δεν χρειάζονται ευχαριστίες. Όλοι εδώ είμαστε για να βοηθάει ο ένας τον άλλον. Καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος