Giovanni 23 Δεκεμβρίου 2012 Author #176 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 Φιλαράκι γι αυτόν τον φακό τα πήγες παραπάνω από καλά... Μπορείς να βρεις μτχ τον ταμρον 90mm 2.8 από 200 έως 300... Ναι το ξερω απλα τωρα προεχουν άλλα.. Εχω βγαλει πανω απο 1500 κλικ για να το φερω οσο καλυτερα γινετε με τον συγκεκριμενο φωτισμο... εχει παρα πολλες ρυθμισεις η καμερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 24 Δεκεμβρίου 2012 #177 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 Ε βάλε και καμία FTS που λέει και ο Δίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliost 24 Δεκεμβρίου 2012 #178 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 Ναι το ξερω απλα τωρα προεχουν άλλα.. Εχω βγαλει πανω απο 1500 κλικ για να το φερω οσο καλυτερα γινετε με τον συγκεκριμενο φωτισμο... εχει παρα πολλες ρυθμισεις η καμερα.. Μη το φοβάσαι βγάλε όσα περισσότερα κλικ μπορείς (τσάμπα είναι) οι μηχανές αυτές δίνουν εγγύηση μέχρι 100,000 κλικ, φτάνει να μάθεις καλά την κάμερά σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 24 Δεκεμβρίου 2012 #179 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 σουπερ !!! Δειξε μας και τα νεα αποκτηματα σου...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 24 Δεκεμβρίου 2012 Author #180 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 Ρε να πάρει εκεί που έχουν μπει δε μπορώ να ζουμαρω καλά αλλά μια fts θα την βγάλω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 24 Δεκεμβρίου 2012 #181 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Ασε τα ψωφια Γιαννη και δωσε φωτο στο λαο!!! Έγινε επεξεργασία 24 Δεκεμβρίου 2012 - VRILO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 24 Δεκεμβρίου 2012 Author #182 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 Αλήθεια βρε!! Χαχα Πρέπει να βρω κάνα καλό φακό... είπαμε θα βάλω!! Τα ζωντανα σου ειναι σουπερ κ προς το παρων τα πανε σουπερ... το μελλον θα δειξει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Δεκεμβρίου 2012 #183 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 Ωραιες φωτογραφιες φιλε μου,και η φουσκαλιτσα τα σπαει FTS οπωσδηποτε, αλλα να δουμε και τα καινουρια αποκτηματα ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 29 Δεκεμβρίου 2012 #184 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Οχι! με τον μανισιο 18-55 ειμαι.. δεν μπορω να βγαλω πιο κοντινα macro απο αυτα.. δυστηχως.. και ενας καλος φακος με καλο macro κανει κανα 400αρι κ λιγα λεω... Τα σπαει το θηριο! Αντε με το καλο να το στοκαρεις! Μπορεις να τσιμπήσεις τον 50mm f1.8 της nikkon στα 120ε περιπου θα παθεις πλακα με το τι θα βγαλεις! σταθερος φακος μεν (χωρις ζουμ-αρα κολλαμε την μουρη στο τζαμι! :P ) αλλα τρελλη σχεση τιμης- ποιοτητας! Έγινε επεξεργασία 29 Δεκεμβρίου 2012 - Rythor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 29 Δεκεμβρίου 2012 Author #185 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Τα σπαει το θηριο! Αντε με το καλο να το στοκαρεις! Μπορεις να τσιμπήσεις τον 50mm f1.8 της nikkon στα 120ε περιπου θα παθεις πλακα με το τι θα βγαλεις! σταθερος φακος μεν (χωρις ζουμ-αρα κολλαμε την μουρη στο τζαμι! :P ) αλλα τρελλη σχεση τιμης- ποιοτητας! Ευχαριστω φιλαρακι μου!! Μπα εγω σκεφτομαι να ψησω την γυναικα να μου κανει δωρο αυτον http://www.akalavrentzos.gr/product.php?products_id=830 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 29 Δεκεμβρίου 2012 #186 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Πάρε κανένα κοράλλι καλύτερα να έχεις και τι να βγάζεις φωτό.... Εγώ σε βρίσκω αξιοπρεπέστατο φωτογράφο..Θα κάνουμε μια επιλογή απο LPS μαζί να τα βλέπεις κάθε μέρα που γυρνάς σπίτι να γουστάρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 6 Ιανουαρίου 2013 Author #187 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Δια... FTS.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 6 Ιανουαρίου 2013 #188 Share 6 Ιανουαρίου 2013 γιανναρε εξελισσεσαι σε τοπ φωτογραφο.μπραβο φιλαρακι.ωραιο τανκ ωραια ζωντανα,αλλα πλεον και ωραιες φωτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 6 Ιανουαρίου 2013 #189 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Κουκλα γιαννη! Πολυ ομορφο!εχεις πολυ ωραιες βασεις για το μελλον και Εχεις τοποθετησει πολυ ομορφα τα κοραλια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Ιανουαρίου 2013 #190 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Ωραιες φωτογραφιες αδερφε. Να το χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 6 Ιανουαρίου 2013 Author #191 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Να ειστε καλα παιδια ευχαριστω..οσο για τις φωτο περιμενω και τον καινουριο φακο και υποσχομαι ακομα καλυτερες. Ειπα να βγαλω μερικες μιας και ειμαι πολυ στεναχωρημενος τις τελευταιες μερες,εχασα ολα μου τα ψαρια απο χαζομαρα δικη μου κ μονο.. εμεινε μονο ο blue ...ας ελπισω να την παλεψει αυτος μιας και αυτος εκανε την αρχη με το ικ και κολλησαν ολα.. και πεθαναν, και εγω ο βλαξ που εβαλα ψαρια ενω αυτος ειχε γινει μολις καλα... Τα παθηματα γινοται μαθηματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Ιανουαρίου 2013 #192 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Ολοι εχουμε κανει ματσολιες ρε.Αυτα εχει το χομπυ.Λιγο υπομονη τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 6 Ιανουαρίου 2013 Author #193 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Ολοι εχουμε κανει ματσολιες ρε.Αυτα εχει το χομπυ.Λιγο υπομονη τωρα Δυστηχως ή ευτυχως αυτη ειναι μεγαλη αληθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Ιανουαρίου 2013 #194 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Δυχτυχως για τα ζωντανα που "φευγουν" και ειναι κριμα,ευτυχως για μας που διδασκομαστε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 6 Ιανουαρίου 2013 #195 Share 6 Ιανουαρίου 2013 καποτε ημουν στη δικη σου φαση.ολοι μου ελεγαν να εχω υπομινη στοστοκαρισμα ψαριων .βιαστηκα αν και περιμενα.δεν περιμενα οσο επρεπε...αποτελσμα..? σχεδον ολα τα ψαρια νεκρα απο οντινιουμ και αρκετα προβληματα για πολυ καιρο... ολοι μας εχουμε κανει μπουρδες.το μοναδικο μειονεκτημα του χομπι ειναι πως τις περισσοτερες φορες η εμπειρια μας εμπλουτιζεται εις βαρος της ζωης των ζωων μας για να μην μιλησω για πορτοφολια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 6 Ιανουαρίου 2013 Author #196 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Ασε Κωστα το θεμα πορτοφολι ποναει... Οσο υπομονη ειχα κανει με το παλιο ενυδρειο και ειχα 3 ψαρια ολο κ ολο μεσα ποσο καιρο και εβαζα λεφτα μονο για εξοπλισμο,τωρα με το καινουριο ηθελα να το δω με ζωη μεσα ρε γμτ και την πατησα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 6 Ιανουαρίου 2013 #197 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Giova το φορτωνεις αποτομα και ειναι νεο το ενυδρειο σου...Προσεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 6 Ιανουαρίου 2013 #198 Share 6 Ιανουαρίου 2013 δυστυχως οτι χανετε η χαλαει λογω των στεναχωρων οικονομικων δυσκολα αναπληρωνετε. Γιαννη γερα και σιγα-σιγα θα ξαναστοκαρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 6 Ιανουαρίου 2013 Author #199 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Giova το φορτωνεις αποτομα και ειναι νεο το ενυδρειο σου...Προσεχε Ξεφωρτοθηκε μονο του... Κοραλια δεν εβαλα αλλα ρε συ .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 6 Ιανουαρίου 2013 #200 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Γιαννο μην βιαζεσαι.... Θα ξαναστοκαρεις αλλα με υπομονη και συνεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος