Δίας 10 Νοεμβρίου 2013 #926 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Κωστα λογικα πρέπει να έχει ρυθμιση για autofocus στο video mode. Στρατο... δε θα το δω το ματς. Παρε με τηλ οταν τελειωσει... Δε θα το δεις;Γιατι ρε;Ελληνικο πρωταθλημα ρε με μπολικο πιπερακι!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fmnstr 10 Νοεμβρίου 2013 #927 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Μου πεταξες τα ματια εξω... Ενα εχω να πω.. Βρηκα πως θελω να κανω το ενυδρειο μου.. LPS FTW.. Συγχαρητηρια.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 10 Νοεμβρίου 2013 #928 Share 10 Νοεμβρίου 2013 (edited) Ziooooooo...!!Τι πάθατε ρε;;;;;;;Απαπαπαπαπα........τσόντα στο NS τόσο νωρίς....... Έγινε επεξεργασία 10 Νοεμβρίου 2013 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 10 Νοεμβρίου 2013 Author #929 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Μου πεταξες τα ματια εξω... Ενα εχω να πω.. Βρηκα πως θελω να κανω το ενυδρειο μου.. LPS FTW.. Συγχαρητηρια.. μπραβο φιλε ωραιο το στολίδι σου Πανεμορφο,εχεις μερακι φιλαρακι και αυτο φαινεται!!!! :bigemo_harabe_net-122: Να ειστε καλα παιδια... Ziooooooo...!!Τι πάθατε ρε;;;;;;;Απαπαπαπαπα........τσόντα στο NS τόσο νωρίς....... χαχαχχαα δωστε πονο... χαλαρα φιλε... καλα να παθουμε... επρεπε καποτε να ξυπνησουμε... αλλα δεν ειναι χωρος το φορουμ να αναλυουμε τετοια θεματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 10 Νοεμβρίου 2013 #930 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Ναι,κάτσε να σε περιλάβει ο άλλος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 10 Νοεμβρίου 2013 #931 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Όχι εντάξει έχεις δίκιο ζιο....θα μιλήσουμε για θάλασσα...κάπου είδα σήμερα λέει,ότι το λιμάνι εδώ στας αθήνας (του Πειραιά ε) είναι το πιο βαθύ!Άκου να δεις....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 11 Νοεμβρίου 2013 Author #932 Share 11 Νοεμβρίου 2013 4 μετρα να φανταστω ε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 11 Νοεμβρίου 2013 Author #933 Share 11 Νοεμβρίου 2013 Ναι,κάτσε να σε περιλάβει ο άλλος.... Ο Διας ειναι ο πιο ΣΩΣΤΟΣ γαυρος που εχω γνωρισει....γαυρε φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 11 Νοεμβρίου 2013 #934 Share 11 Νοεμβρίου 2013 Ο Διας ειναι ο πιο ΣΩΣΤΟΣ γαυρος που εχω γνωρισει....γαυρε φιλε μου Ο Στράτος είναι ο Στράτος.....κι εγώ πάντως δεν φανατίζομαι και βλέπω μπαλίτσα αντικειμενικά!Χθες πάντως....μόνο 11 είδα να το κλωτσάνε!Τέλος μ΄αυτά όμως!!Καλημέρες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 5 Δεκεμβρίου 2013 Author #935 Share 5 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Πριν απο ενα+ χρονο ηταν καπως ετσι... και τωρα καπως ετσι... περασαμε πολλα ενα χρονο τωρα... και πικρες και χαρες.. μα ηρθε η ωρα και το ενυδρειο θα διαλυθει,ναι.. τωρα που ειναι στην καλυτερη του φαση... δεν θα αντεξω να το δω σε παρακμη ( ερχεται σε καθε ενυδρειο αργα ή γρηγορα ) ετσι καποια κοραλια θα δωθουν και καποια,οπως και τα ψαρια θα φιλοξενηθουν για καποιο χρονικο διαστημα μεχρι να αποφασισω τι θα κανω.Σιγουρα θα παω σε μεγαλυτερο καποια στιγμη,προς το παρων ομως θα δωσω ενα διάλειμμα στον εαυτο μου. Θελω να ευχαριστησω ολους σας για ολη την στήριξη που μου δωσατε κυριως σε δυσκολες φασεις του ενυδρειου να το κρατησω και να το παλεψω και οπως αποδειχθηκε...κεριδσαμε.., καθως και για τις απιστευτες στιγμες που ζησαμε μεσα απο αυτο το θεμα,κανοντας ενα rewind πισω στις σελιδες ειδα στιγμες ανεπαναληπτου γελιου και ποσταρισματα με πραγματικα φοβερο ενυδρειακο ενδιαφερον. Να ειστε καλα ολοι... :-* και.... Keep Reefing!! Έγινε επεξεργασία 5 Δεκεμβρίου 2013 - Giovanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 5 Δεκεμβρίου 2013 #936 Share 5 Δεκεμβρίου 2013 Αντε να δούμε ποσο θα αντέξεις! Εχει μπει πολυ βαθειά μεσα σου το αλάτι Γιάννη μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 5 Δεκεμβρίου 2013 Author #937 Share 5 Δεκεμβρίου 2013 Αντε να δούμε ποσο θα αντέξεις! Εχει μπει πολυ βαθειά μεσα σου το αλάτι Γιάννη μου! Θα κανω ενα χρυσοψαραδικο να ησυχάσω ρε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Δεκεμβρίου 2013 #938 Share 5 Δεκεμβρίου 2013 Τωρα αν πω οτι δε λυπαμαι....ψεμα θα πω.........καλα ρε τι σ επιασε τωρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Δεκεμβρίου 2013 #939 Share 5 Δεκεμβρίου 2013 Θα κανω ενα χρυσοψαραδικο να ησυχάσω ρε.. ασια να κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 5 Δεκεμβρίου 2013 #940 Share 5 Δεκεμβρίου 2013 Στρατο εγω δεν λυπαμαι καθολου...σε δυο μηνακια το πολυ ο γιαννης θα εχει παλι ενυδρειο...99,9%! Δεν θα αντεξει! Γιαννη γεμισε μπαταριες και οχι σε 2 μηνες αλλα αρχες του νεου ετους περιμενω ανακοινωση του ποτε θα μαζευτει η παλιοπαρεα να φτιαξει στολιδι Νο2! Και πολλα μπραβο για την εξελιξη που ειχε,αυτο που ξεστηνεις γιαννη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 5 Δεκεμβρίου 2013 #941 Share 5 Δεκεμβρίου 2013 Γιαννη σου ευχομαι το επομενο (που ειναι θεμα χρονου)να ειναι 2 φορες απο αυτο το σημερινο.χρονια σου πολλα και να εισαι καλα και φυσικα δεν χανεσε ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 6 Δεκεμβρίου 2013 Author #942 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Να ειστε καλα παιδες... φυσικα κ δε χανομαι... ειπαμε αλατονερο εχουμε για αιμα... δε γίνεται αλλιως.. απλα θελω λιγο χαλαρωμα... και θα στηθει πιστεύω κατι μεγαλο. Χρονος χρημα και διαθεση να υπάρχει κ ολα θα γινουν σιγα σιγα... Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Δεκεμβρίου 2013 #943 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Να ειστε καλα παιδες... φυσικα κ δε χανομαι... ειπαμε αλατονερο εχουμε για αιμα... δε γίνεται αλλιως.. απλα θελω λιγο χαλαρωμα... και θα στηθει πιστεύω κατι μεγαλο. Χρονος χρημα και διαθεση να υπάρχει κ ολα θα γινουν σιγα σιγα... Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 6 Δεκεμβρίου 2013 #944 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 αντε με το καλο και στο μεγαλυτερο Γιαννη. φανταζομαι τι εχει να γινει και εκει.χαμος. παρε το χρονο σου και ευχομαι να επανελθεις Δημητριος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 6 Δεκεμβρίου 2013 #945 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Με το καλό καρντάση το καινούργιο!Κάνε λίγο χαλάρωση τώρα και με τον καινούργιο χρόνο μας πετάς ξανά τα μάτια έξω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 6 Δεκεμβρίου 2013 #946 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 γεια σου ρε γιανναρε. χωρις να θελω να το παιξω εξυπνακιας,ρε μαγκες διαβαζω κατι για κουραση κλπ.... εχω την αισθηση οτι μερικοι απο τους φιλους μου εδω πανω κινουνται στο χομπι με ιλλιγιωδης ρυθμους.βλεπω ενυδρεια που καλα-καλα δεν χρονισαν να διαλυονται,να γινονται σκεψεις για αποτομα αλματα προς τα πανω σε νερο,εξοπλισμους κλπ...ολα καλα βεβαια αν μπορουν να υλοποιηθουν,αλλα εχω την αισθηση οτι κινηστε υπερβολικα γρηγορα στο χομπι απο οτι θα επρεπε. αραξτε ρε μαγκες,να το δειτε να παλιωνει το ενυδρειο σας,να το δειτε να περναει σε αλλα σταδια,σταδια πραγματικης θαλασσας.... ειλικρινα ολοι, μου ειστε οχι απλως καλοι φιλοι,αλλα κατι πολυ παραπανω. με εξαιρεση τον παππου αιολο που επιτελους ηρθε η ωρα του για αναβαθμιση,ολοι οι υπολοιποι ειστε μονιμα με τις σιλικονες στα χερια. ΒΙΑΖΕΣΤΕ,και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο. αυτο ηταν κατι που με εκανε εντυπωση γιαυτο και σας το γραφω δημοσια.δεν απευθυνομαι μονο στο φιλο γιανναρο αλλα σε ολη την τρελλοπαρεα που αλλαζει ενυδρεια γρηγοροτερα και απο πουκαμισα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 6 Δεκεμβρίου 2013 Author #947 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Φιλαρακι μου Κωστα μου!! Συμφωνω απολυτα μαζι σου!!! Ουτε εγω θα το άλλαζα το ενυδρείο μου... ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ.. !!! Απλως εδω και χρόνια η γυναικα ηθελε μια αλλαγη στο σαλονι μας...να γινει μια ψιλοανακαινιση ας πούμε που εδω και χρονια συζηταμε. Οποτε επεσε κ η ιδεα για ενα μεγαλυτερο ενυδρείο βρεθηκαν διαφοροι τρόποι ωστε αυτο να υλοποιηθεί είναι και το συν οτι εχω τρελλα τρεχάματα στη δουλεια ,συν οτι ξετρελαθηκε η γυναικα με τις αλλαγες στον χωρο ...και ετσι παρθηκε η αποφαση... Η γνωμη σου πολυτιμη... παντα! Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 6 Δεκεμβρίου 2013 #948 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 γεια σου ρε γιανναρε. χωρις να θελω να το παιξω εξυπνακιας,ρε μαγκες διαβαζω κατι για κουραση κλπ.... εχω την αισθηση οτι μερικοι απο τους φιλους μου εδω πανω κινουνται στο χομπι με ιλλιγιωδης ρυθμους.βλεπω ενυδρεια που καλα-καλα δεν χρονισαν να διαλυονται,να γινονται σκεψεις για αποτομα αλματα προς τα πανω σε νερο,εξοπλισμους κλπ...ολα καλα βεβαια αν μπορουν να υλοποιηθουν,αλλα εχω την αισθηση οτι κινηστε υπερβολικα γρηγορα στο χομπι απο οτι θα επρεπε. αραξτε ρε μαγκες,να το δειτε να παλιωνει το ενυδρειο σας,να το δειτε να περναει σε αλλα σταδια,σταδια πραγματικης θαλασσας.... ειλικρινα ολοι, μου ειστε οχι απλως καλοι φιλοι,αλλα κατι πολυ παραπανω. με εξαιρεση τον παππου αιολο που επιτελους ηρθε η ωρα του για αναβαθμιση,ολοι οι υπολοιποι ειστε μονιμα με τις σιλικονες στα χερια. ΒΙΑΖΕΣΤΕ,και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο. αυτο ηταν κατι που με εκανε εντυπωση γιαυτο και σας το γραφω δημοσια.δεν απευθυνομαι μονο στο φιλο γιανναρο αλλα σε ολη την τρελλοπαρεα που αλλαζει ενυδρεια γρηγοροτερα και απο πουκαμισα. Οτι ποιο σοφο εχω ακουσει τα τελευταια χρονια εδω μεσα και γενικοτερα στο χομπι... :bigemo_harabe_net-122: YΓ Klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 6 Δεκεμβρίου 2013 #949 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Γιανναρε με το καλο στο μεγαλυτερο φιλος!!Μαζεψε δυναμεις....για αυτα που θα ερθουν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 6 Δεκεμβρίου 2013 #950 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Κώστα πόσο καλά τα λες ρε φίλε...! Κι εγώ σκεφτόμουν πολύ την αναβάθμιση στο main αλλά μόνο και μόνο αυτός ο λόγος που είπες (ότι δεν το έχω δει ακόμα πραγματική θάλασσα) με κρατάει στον κύβο...! Πιστεύω πως είμαι ακόμα πολύ μικρός (ηλικιακά) για να συζητώ από τώρα αναβαθμίσεις του τύπου ένας τόνος! Έχουμε καιρό μπροστά μας....υγεία πάνω απ΄όλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος