Παναγιώτης Κ 5 Οκτωβρίου 2013 #851 Share 5 Οκτωβρίου 2013 Τρομερό Γιάννη! Τα σπάει! Και τα κοράλια τουμπανιασμένα!! ΥΓ: Την fungia γιατί την έχεις στον βράχο και όχι στον αραγωνίτη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 5 Οκτωβρίου 2013 Author #852 Share 5 Οκτωβρίου 2013 Δεν εχω αλλο χωρο στον αραγωνιτη!! Ολο λεω θα βαλω καποια κοραλια πανω στον βραχο να τον γεμισω και ολο το αναβαλω... μαλλον θα το κανω αυριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 5 Οκτωβρίου 2013 #853 Share 5 Οκτωβρίου 2013 Δεν εχω αλλο χωρο στον αραγωνιτη!! Ολο λεω θα βαλω καποια κοραλια πανω στον βραχο να τον γεμισω και ολο το αναβαλω... μαλλον θα το κανω αυριο. Και γω μια απ'τα ίδια. :bigemo_harabe_net-111: Ντάξει εγώ έχω και λιγίτερα λίτρα, αλλά αν παρατηρήσεις στον αραγωνίτη έχω περισσότερα απ'ότι στον βράχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 5 Οκτωβρίου 2013 Author #854 Share 5 Οκτωβρίου 2013 Χαχαχαχααα αυριο που θα κανω αλλαγη και βρεξω χερια λεω να το κανω... Και μιας και το λεμε... μιλαμε πρεπει να εχω πανω απο 2 μηνες να βαλω χερι μεσα στο ενυδρειο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 5 Οκτωβρίου 2013 #855 Share 5 Οκτωβρίου 2013 Χαχαχαχααα αυριο που θα κανω αλλαγη και βρεξω χερια λεω να το κανω... Και μιας και το λεμε... μιλαμε πρεπει να εχω πανω απο 2 μηνες να βαλω χερι μεσα στο ενυδρειο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 5 Οκτωβρίου 2013 #856 Share 5 Οκτωβρίου 2013 Φτου φτου φτου,να τα χαιρεσαι γιαννη! Αν κανεις αλλους δυο μηνες να βαλεις χερι μεσα θα τα δεις αλλα τοσα! Τωρα που επιασε το κρυο βρηκες να βαλεις τα χερια στο νερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 5 Οκτωβρίου 2013 #857 Share 5 Οκτωβρίου 2013 πολύ ωραίες φωτογραφίες με ωραία ζωντανά μπράβο σου!! μόνο reef plus ρίχνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 5 Οκτωβρίου 2013 #858 Share 5 Οκτωβρίου 2013 Άντε να κοιμηθείς τώρα ... Καταπληκτικά ζωντανά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 6 Οκτωβρίου 2013 #859 Share 6 Οκτωβρίου 2013 Τελικα άξιζε η φωτογραφική! Μαζευω τα σαγόνια μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 6 Οκτωβρίου 2013 Author #860 Share 6 Οκτωβρίου 2013 Φτου φτου φτου,να τα χαιρεσαι γιαννη! Αν κανεις αλλους δυο μηνες να βαλεις χερι μεσα θα τα δεις αλλα τοσα! Τωρα που επιασε το κρυο βρηκες να βαλεις τα χερια στο νερο? πολύ ωραίες φωτογραφίες με ωραία ζωντανά μπράβο σου!! μόνο reef plus ρίχνεις? Άντε να κοιμηθείς τώρα ... Καταπληκτικά ζωντανά ! Τελικα άξιζε η φωτογραφική! Μαζευω τα σαγόνια μου! Να ειστε καλα ολοι σας ευχαριστω πολυ! Λυκο ναι μονο .. Εχω σταματησει τα βακτηρια εδω και καιρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 6 Οκτωβρίου 2013 #861 Share 6 Οκτωβρίου 2013 Οτι λεει η συσκευασια ,2 φορες την εβδομαδα. το σκιμερ το σταματας??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 6 Οκτωβρίου 2013 #862 Share 6 Οκτωβρίου 2013 Γεια σου γιαννη με την ριφαρα σου.....πανεμορφα ολα τα ζωντανα σου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 6 Οκτωβρίου 2013 Author #863 Share 6 Οκτωβρίου 2013 Οχι δε σταματαω τπτ και τα ρίχνω με αναμμένα φωτα. Απλος ταιζω τα ψαρια πριν ριξω και ετσι το ΑΤΙ "πεφτει" ο αφρος του για κανα 2ωρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 6 Οκτωβρίου 2013 Author #864 Share 6 Οκτωβρίου 2013 Γεια σου γιαννη με την ριφαρα σου.....πανεμορφα ολα τα ζωντανα σου!!!! Να σαι καλα ΤOYO!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 6 Οκτωβρίου 2013 #865 Share 6 Οκτωβρίου 2013 Επρεπε να στην τσίμπησω τη φορμοζα οταν μου την εδινες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 6 Οκτωβρίου 2013 Author #866 Share 6 Οκτωβρίου 2013 Επρεπε να στην τσίμπησω τη φορμοζα οταν μου την εδινες.... Οταν μεγαλωσει αρκετα θα σου δωσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 13 Οκτωβρίου 2013 Author #867 Share 13 Οκτωβρίου 2013 Λιγες απο το προχθεσινο ταισμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 13 Οκτωβρίου 2013 #868 Share 13 Οκτωβρίου 2013 Γιαννη τρωνε μια χαρα βλεπω τι ταιζεις φιλε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 13 Οκτωβρίου 2013 Author #869 Share 13 Οκτωβρίου 2013 Απο κατεψυγμενες τα ταιζω mysis και artemia καθως και ενα μιξ απο reef pearls και Tropic Marine Pro-Phyton. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 13 Οκτωβρίου 2013 #870 Share 13 Οκτωβρίου 2013 Τι λενε τα δυο τελευταια Γιαννη?κλεινεις κυκλοφορια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 13 Οκτωβρίου 2013 #871 Share 13 Οκτωβρίου 2013 Γιάννη μια χαρά τα βλέπω τα ζωντανά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 13 Οκτωβρίου 2013 #872 Share 13 Οκτωβρίου 2013 και 'γώ το ίδιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 13 Οκτωβρίου 2013 Author #873 Share 13 Οκτωβρίου 2013 Δοξα το Θεο παιδες.. Νικο ναι.. αλλιως δε γινεται.. και το αφηνω κανα 20-25 λεπτα , μετα ανοιγω στο τερμα χαλαρο την vortech και μετα απο κανενα τετατρο βαζω την εντλια επιστροφης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 13 Οκτωβρίου 2013 #874 Share 13 Οκτωβρίου 2013 Φτου φτου φτουουουουουουου!!John "τάπα" το ενυδρείο!Ορεξάτα και φαγανά τα ζωντανά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 13 Οκτωβρίου 2013 Author #875 Share 13 Οκτωβρίου 2013 Μπηκε και μια γαριδα σημερα Stenopus Hispidus... ΥΓ: ναιιιιιιιιι κατεφαρα και εβαλα γαριδα χωρις να πεθανει στα πρωτα 10 λεπτα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος