Giovanni 21 Σεπτεμβρίου 2013 Author #826 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 Ομως αν θυμαμαι καλα ο Mr . Miller στην προχθεσινη παρουσίαση εοχε πει οτι το reef plus δεν περιέχει πρωτεΐνες αρα κανονικα δε θα επρεπε να επηρεάζει το σκιμερ... αλλα θελω κ κάποιος να μου το επιβεβαίωσει..δε θυμάμαι καλα.. ο γιατρος μου είπε εχω αμνησια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 21 Σεπτεμβρίου 2013 #827 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 ενα παπι εχει νομιζω ρεΆντε ρε άντε!!Μην βρεις ευκαιρία αμέσως!! Χαχαχαχααα townmate 80cc?? Σμάρτ έχω...παπί δεν θεωρείτε;;;; ΥΓ.nikon D3200...σαν πρωτάρης νομίζω είναι μια χαρά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 21 Σεπτεμβρίου 2013 #828 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 γιανναρε χαιρομαι που ανακαμπτει το ενυδρειο σου.μακαρι να συνελθει συντομα και το δικο μου και να κανουμε αυτο που ξερουμε καλα.ανταλλαγες μεταξυ ΦΙΛΩΝ. καλη συνεχεια στην υφαλαρα σου αδελφε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 21 Σεπτεμβρίου 2013 Author #829 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 γιανναρε χαιρομαι που ανακαμπτει το ενυδρειο σου.μακαρι να συνελθει συντομα και το δικο μου και να κανουμε αυτο που ξερουμε καλα.ανταλλαγες μεταξυ ΦΙΛΩΝ. καλη συνεχεια στην υφαλαρα σου αδελφε. Κωστα αδερφε να σαι καλα το ευχομαι... να ξαναζησουμε μεγαλες στιγμες φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 2 Οκτωβρίου 2013 Author #830 Share 2 Οκτωβρίου 2013 Το ενυδρειο συνεχιζει να ειναι στον αυτοματο πιλοτο... Το seachem reef plus εχει κανει θαυματα στο ενυδρειο μου. Ολα τα lps ξαναβρηκαν το χρωμα τους και πρηστικαν.. τα στασιμα και ξεθωριασμενα sps αναπτυσσονται πλεον με γρηγορους ρυθμους. Η αγαπη μου πηρε τα πανω της και εχει ιαθει σε ποσοστο 100% . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 2 Οκτωβρίου 2013 Author #831 Share 2 Οκτωβρίου 2013 Αμινοξεα και βιταμΙνη βαζεις?Αν οχι ξεκινα , γιατι κατι μου θυμιζει αυτο με την καφε γλιτσα... Και καλα εκανε και σου θυμιζε... η φωτο απο πανω σε δικαιωνει φιλε μου καλε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Οκτωβρίου 2013 #832 Share 2 Οκτωβρίου 2013 Μπααααα........δεεεεν πανηγυριζουμε σημερις;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 2 Οκτωβρίου 2013 Author #833 Share 2 Οκτωβρίου 2013 Μπααααα........δεεεεν πανηγυριζουμε σημερις;;;;; Αν ειναι να σε κανω να νιωσεις καλυτερα πανυγριζω και εγω μαζι σου! ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Οκτωβρίου 2013 #834 Share 2 Οκτωβρίου 2013 δεν εχω διαθεση να πανηγυρισω ουτε εγω.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 2 Οκτωβρίου 2013 #835 Share 2 Οκτωβρίου 2013 Πολύ χαίρομαι για την ανάκαμψη του Γιάννη! Τρομερό σκεύασμα το reef plus. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά θέλω άμεσα... Το vitality γιατί το έριχνες? Για τα ψάρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 3 Οκτωβρίου 2013 Author #836 Share 3 Οκτωβρίου 2013 Πολύ χαίρομαι για την ανάκαμψη του Γιάννη! Τρομερό σκεύασμα το reef plus. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά θέλω άμεσα... Το vitality γιατί το έριχνες? Για τα ψάρια? Εεε ναι ποτιζω που κ που την τροφη τους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 3 Οκτωβρίου 2013 #837 Share 3 Οκτωβρίου 2013 Εεε ναι ποτιζω που κ που την τροφη τους.. Mια χαρά! Να σε ρωτήσω Γιάννη. Έχεις καμια φωτό στο αρχείο σου που να φαίνεται η διαφορά στα κοράλια σου(lps) πριν και τώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 3 Οκτωβρίου 2013 Author #838 Share 3 Οκτωβρίου 2013 Με την χρηση του reef plus εννοείς? Εκτος απο την ανασταση των σκληρων τα lps μεσα σε 5 λεπτα απο την πρωτη χρηση είχαν γινει τουμπανο! Λες και τα φουσκωσες με τρομπα! Θα κοιταξω το βραδυ να δω τι εχω απο φωτο και αν βρω κατι απο διαφορά στα lps θα τις βαλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 3 Οκτωβρίου 2013 #839 Share 3 Οκτωβρίου 2013 Με την χρηση του reef plus εννοείς? Εκτος απο την ανασταση των σκληρων τα lps μεσα σε 5 λεπτα απο την πρωτη χρηση είχαν γινει τουμπανο! Λες και τα φουσκωσες με τρομπα! Θα κοιταξω το βραδυ να δω τι εχω απο φωτο και αν βρω κατι απο διαφορά στα lps θα τις βαλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Οκτωβρίου 2013 #840 Share 3 Οκτωβρίου 2013 ακομα οι φωτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 5 Οκτωβρίου 2013 Author #841 Share 5 Οκτωβρίου 2013 Eτσι ηταν μονιμα.. παντα αχρωμο και σχεδον flat με τον αραγωντιτη παντα..πολυποδες εβγαζε σπανια. Τωρα μετα την χρηση του reef plus ειναι μονιμα τουμπανιασμενο σαν ηφαιστειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 5 Οκτωβρίου 2013 #842 Share 5 Οκτωβρίου 2013 κανει καλη δουλεια το reef plus τελικα ε???θα το παρω και εγω .καθε ποτε βαζεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 5 Οκτωβρίου 2013 Author #843 Share 5 Οκτωβρίου 2013 (edited) Και μιας και επιασα και την μηχανη οριστε και ενα μικρο update.. Σταθηηηηη ευχαριστω για το υπεροχο αυτο κοραλι!!!! Θωδορεεεε ευχαριστωωωω και για αυτο!!! Έγινε επεξεργασία 5 Οκτωβρίου 2013 - Giovanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 5 Οκτωβρίου 2013 Author #844 Share 5 Οκτωβρίου 2013 κανει καλη δουλεια το reef plus τελικα ε???θα το παρω και εγω .καθε ποτε βαζεις?? Οτι λεει η συσκευασια ,2 φορες την εβδομαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 5 Οκτωβρίου 2013 #845 Share 5 Οκτωβρίου 2013 υπεροχα ζωντανα και φωτογραφιες. ειδικα εκεινη με τις εφυλιες. ολα ομορφα Γιαννη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 5 Οκτωβρίου 2013 Author #846 Share 5 Οκτωβρίου 2013 υπεροχα ζωντανα και φωτογραφιες. ειδικα εκεινη με τις εφυλιες. ολα ομορφα Γιαννη. Να σαι καλα Κωστα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Οκτωβρίου 2013 #847 Share 5 Οκτωβρίου 2013 κανα μαυροασπρο πως και δεν εχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 5 Οκτωβρίου 2013 #848 Share 5 Οκτωβρίου 2013 αρε θα μας τρελανεις!!!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 5 Οκτωβρίου 2013 Author #849 Share 5 Οκτωβρίου 2013 κανα μαυροασπρο πως και δεν εχεις; Οτι θελει το φιλαρακι μου!! αρε θα μας τρελανεις!!!... Ασε Σακη εσυ εχεις ξεφυγει στο θεμα κατασκευης... εσυ μας εχει τρελλανει! Ευχαριστω παντος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Οκτωβρίου 2013 #850 Share 5 Οκτωβρίου 2013 Αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος