Jump to content

Giovanni's 600L Rimless Reef

Giovanni

Recommended Posts

Κομμαντο seriatopora σου εδωσα ρε! Γιαυτο δεν πεθαινει!

Η αληθεια ειναι οτι κι εγω εχω δει μετα την μεταγγιση τις 2 σεριατοπορες που ειναι στο δεξι νησι να την ακουσαν στερεο! Και φαντασου οτι οσο καναμε τη μεταγγιση, αυτες ηταν μες στο νερο και ο βραχος τους μεταφερθηκε πρωτος! Οποτε μικροτερη εκθεση στο περιβαλλον....Ενω αυτη που ΕΣΠΑΣΕΣ ΕΞΕΠΙΤΗΔΕΣ...παει σφαιρα!!

Αντε βρε νούμερο.... :D

Θυμάσαι κάποτε που σου έριξε όλη την οσμοση η χαλασμενη αναπλήρωση μέσα στο ενυδρειο και πήγε η αλατοτιτα 1016.

Εεε αυτη η seri το θυμοταν!!!

Και η δικια μου μια απο τα ίδια. Να κάνουμε συμπαράσταση στον klazako

Μικρο το κακό, και όπως σου είπα ο μόνος γιατρός είναι ο χρόνος.

Θυμάσαι κάποτε που σου έριξε όλη την οσμοση η χαλασμενη αναπλήρωση μέσα στο ενυδρειο και πήγε η αλατοτιτα 1016.

Εεε αυτη η seri το θυμοταν!!!

Και η δικια μου μια απο τα ίδια. Να κάνουμε συμπαράσταση στον klazako

Μικρο το κακό, και όπως σου είπα ο μόνος γιατρός είναι ο χρόνος.

Κανεις μεγαλο λαθος baba!!!! :D

Γιανναρε μη στεναχωριεσαι φιλε παντα θα υπαρχει ενα κοραλι που δεν θα τραβαει η' θα το χασουμε ανεξηγητα ενω ολα τα υπολοιπα

πανε βολιδα.

Εσυ να εισαι καλα και θα βαλεις ακομα πιο ομορφα :thumbup:

Η ακρο γιαννη δεν ειναι αυτη που ειχες παρει και ηταν ταλαιπωρημενη απο την αρχη?

Για την seriatopora μπορουν να φταινε χιλιαδυο πραγματα αλλα οχι αυτο που ειχε γινει με την οσμωση 2-3 μηνες πριν.

Εαν ενα κοραλι την "ακουσει" απο τοσο χαμηλη αλατοτητα θα στο πει σε μια η' δυο μερες το πολυ...οχι μετα απο 2-3 μηνες.

ΔΕΝ εχουν μνημη τα κοραλια.....ισως καποια pest η' προβληματα που θα παρει καιρο για να γινουν εμφανη αλλα θα δωσουν σημαδια απο την αρχη.

Εαν κατι δεν τους αρεσει θα χασουν χρωμα,θα γινουν καφε,θα εκδηλωσουν stn η' rtn ...δεν θα μεινουν

ως εχει και θα στο βγαλουν τοσο καιρο μετα...ειδικα αν μιλαμε για την αλατοτητα.

Ισως να ειναι βακτηριακη μολυνση αφου τα περισσοτερα παιδια που την χανετε την ειχατε παρει απο τον κωστη.

Απ'οτι διαβασα(αν δεν κανω λαθος) και εκεινος ειχε τα ιδια προβληματα.

Μπορει να την πηρατε ετσι(γι'αυτο και δεν μεγαλωνε) και να το εκδηλωσε τωρα που ανεβηκε η θερμοκρασια η' χαλαρωσαμε τις ρουτινες

λογω καλοκαιριου.(προσωπικα προτιμαω να αφησω πισω μια αλλαγη νερου και να πηγαινω για καμια βουτια :P ).

Η' μπορει να ειναι οτιδηποτε αλλο..να ειχε πολυ φως η'λιγο,πολυ η' λιγη ροη κτλ κτλ.

Και για να μη μου στεναχωριεσαι εαν εχεις χρονο να τα παρεις μιλαμε με π.μ να σου στειλω 2 κοραλακια να απαλυνω τον πονο σου :P

Γιανναρε μη στεναχωριεσαι φιλε παντα θα υπαρχει ενα κοραλι που δεν θα τραβαει η' θα το χασουμε ανεξηγητα ενω ολα τα υπολοιπα

πανε βολιδα.

Εσυ να εισαι καλα και θα βαλεις ακομα πιο ομορφα :thumbup:

Η ακρο γιαννη δεν ειναι αυτη που ειχες παρει και ηταν ταλαιπωρημενη απο την αρχη?

Για την seriatopora μπορουν να φταινε χιλιαδυο πραγματα αλλα οχι αυτο που ειχε γινει με την οσμωση 2-3 μηνες πριν.

Εαν ενα κοραλι την "ακουσει" απο τοσο χαμηλη αλατοτητα θα στο πει σε μια η' δυο μερες το πολυ...οχι μετα απο 2-3 μηνες.

ΔΕΝ εχουν μνημη τα κοραλια.....ισως καποια pest η' προβληματα που θα παρει καιρο για να γινουν εμφανη αλλα θα δωσουν σημαδια απο την αρχη.

Εαν κατι δεν τους αρεσει θα χασουν χρωμα,θα γινουν καφε,θα εκδηλωσουν stn η' rtn ...δεν θα μεινουν

ως εχει και θα στο βγαλουν τοσο καιρο μετα...ειδικα αν μιλαμε για την αλατοτητα.

Ισως να ειναι βακτηριακη μολυνση αφου τα περισσοτερα παιδια που την χανετε την ειχατε παρει απο τον κωστη.

Απ'οτι διαβασα(αν δεν κανω λαθος) και εκεινος ειχε τα ιδια προβληματα.

Μπορει να την πηρατε ετσι(γι'αυτο και δεν μεγαλωνε) και να το εκδηλωσε τωρα που ανεβηκε η θερμοκρασια η' χαλαρωσαμε τις ρουτινες

λογω καλοκαιριου.(προσωπικα προτιμαω να αφησω πισω μια αλλαγη νερου και να πηγαινω για καμια βουτια :P ).

Η' μπορει να ειναι οτιδηποτε αλλο..να ειχε πολυ φως η'λιγο,πολυ η' λιγη ροη κτλ κτλ.

Και για να μη μου στεναχωριεσαι εαν εχεις χρονο να τα παρεις μιλαμε με π.μ να σου στειλω 2 κοραλακια να απαλυνω τον πονο σου :P

Μου ειρθε μια αποτομη στεναχωρια... :lmao: :lmao: :lmao:

Παντως σε΄'μενα η σεριατοπορα του Κωστα παει σφαιρα.Κατι αλλο θα ειναι.Ανθρακα συνεχιζεις να βαζεις ακομα τοσο πολυ?

Μου ειρθε μια αποτομη στεναχωρια... :lmao: :lmao: :lmao:

:hysterical: :hysterical: ....απατεωνες(κ εσυ κ ο γρηγορης)!! :P

σωστος σταθη,μπορει και αυτο να ειναι ενας λογος.

Παντως σε΄'μενα η σεριατοπορα του Κωστα παει σφαιρα.Κατι αλλο θα ειναι.Ανθρακα συνεχιζεις να βαζεις ακομα τοσο πολυ?

Πωρε στεναχώρια..... Καλά κανείς δεν με καταλαβαίνει;

Χαχαχα κ εσυ θοδωρη;

Μιλαω αυριο με γιαννη κ αναλογως πρατουμε;-)

Χαχαχα κ εσυ θοδωρη;

Μιλαω αυριο με γιαννη κ αναλογως πρατουμε;-)

Ποιος Θοδωρής;;;;Καλέ μου φίλε....

Ακούει ο mad ;;;

Ασε τα χαζα και κοιτα να είσαι στο swap να δούμε την κρυμμένη σου φάτσα. Και φυσικά θα έρθεις με ψυγειακι.

Ακούει ο mad ;;;

Ασε τα χαζα και κοιτα να είσαι στο swap να δούμε την κρυμμένη σου φάτσα. Και φυσικά θα έρθεις με ψυγειακι.

Ναι ρε,έλα να σε δούμε επιτέλους....

Ποιος Θοδωρής;;;;Καλέ μου φίλε....

Για τον θοδωρη που εβαλε την γαρμπη,ελεγα γρηγορη :D

Ακουω θοδωρη μου...θα το παλεψω ρε συ,θελω να ερθω καιρο πανω.

Πρεπει να καλυψω το οτι δεν γνωριστηκαμε απο κοντα στο swap της αθηνας με σενα και τον γιαννη :(

γιανναρε εσυ μου λες τι θες να κανουμε με π.μ ;)

Καλημέρα σας κυριοι...

Ανθρακα ποτε δεν εβαζα "τοσο" πολυ..

Περιπου 200-250 γρ βαζω.

Μιχαλη τι να στειλεις βρε!!!

Να σαι καλα φιλος δε χρειάζεται !!

Τα αλλα τα λιγουρια ξεσαλωσαν... :)

Καλημέρα σας κυριοι...

Ανθρακα ποτε δεν εβαζα "τοσο" πολυ..

Περιπου 200-250 γρ βαζω.

Μιχαλη τι να στειλεις βρε!!!

Να σαι καλα φιλος δε χρειάζεται !!

Τα αλλα τα λιγουρια ξεσαλωσαν... :)

Η αναλογία σωστή μου φαίνεται....και γω στα 220 1,5 με 2gr max το λίτρο βάζω

Για το swap μωρέ,για να μαζεύονται φραγκάκια :D:D

Έγινε επεξεργασία - gregog7

αν καθησετε να αναρωτιεστε γιατι πεθανε ενα κοραλι ενω τα αλλα πανε σφαιρα,πιο πολυ σας βλεπω να φορατε ζουρλομανδυα,παρα να βρειτε ακρη χαχαχαχααααααααα :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

αν καθησετε να αναρωτιεστε γιατι πεθανε ενα κοραλι ενω τα αλλα πανε σφαιρα,πιο πολυ σας βλεπω να φορατε ζουρλομανδυα,παρα να βρειτε ακρη χαχαχαχααααααααα :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

Δεν ξερω για εσάς εγω τον φοραω ηδη... :)

και πως πας για κατουρημα; :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

και πως πας για κατουρημα; :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

Ειναι μονιμος "αερατος" ρε... τρελλος είμαι οτι θελω κανω... :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...