Jump to content

Giovanni's 600L Rimless Reef

Giovanni

Recommended Posts

Τζιοβανι αλανι για παντα στο λιμανι.......ουπς μπερδευτηκα :D:P

Απιστευτες οι φωτο φιλε,και τα ζωντανα υπεροχα.

:bigemo_harabe_net-146:

Λεω αυτο που βλεπω φιλαρακι μου.Τ ο υ μ π α ν ο !!!!!!! :)

Ο φακος ειναι ολα τα λεφτα.Δικος σου ειναι;Γυρισες στην Cannon;

Ζιο τα τζάμια κάθε πότε τα καθαρίζεις;πιάνουν φιλμάκι ή όχι...;

Έγινε επεξεργασία - kostaskappa

Πολυ ωραια πραγματα.Και καινουρια κοραλακια βλεπω.Σφαιρα το πας και μπραβο :bigemo_harabe_net-64:

Λεω αυτο που βλεπω φιλαρακι μου.Τ ο υ μ π α ν ο !!!!!!! :)

Ο φακος ειναι ολα τα λεφτα.Δικος σου ειναι;Γυρισες στην Cannon;

Οχι Στρατο ειναι του κουμπαρου μου η μηχανη και η γυναικα του εκανε δωρο τον φακο για τα γενεθλια του :bigemo_harabe_net-87: και ειπε να ερθει να τον δοκιμασω στο ενυδρειο μου!! :bigemo_harabe_net-134:

Φοβερη η αποκριση του φακου με απιστευτη σταθεροτητα.Καμια σχεση με τους φακους που εχω εγω..

Να σαι καλα φιλε μου!!

Στρατο μου το σχολιο σου παντα θα ειναι υψηστης σημασιας για μενα γιαυτο θελω να λες αληθεια!!!

Δασκαλε.. οκ... δεν κανει το εργαλειο τον μαστορα...αλλα ρε φιλε ο σταθερος 50αρης με 1.4 δεν παιζεται ρε φιλε!!!!!!

Λιγο ψυχοβγαλτης φακος αλλα παντα θα εχεις 2-3 κλικ που πετανε τα ματια εξω! το νου σου ομως με το μεγαλο διαφραγμα ομως βγαζει πολυ φλου αν δεν το προσεξεις! και παλι μπραβο ρε Γιανναρε! :bigemo_harabe_net-134::bigemo_harabe_net-146:

Μια συμβουλη μονο φιλε.

Ασε την πλατη να βρωμισει :P

Ζιο τα τζάμια κάθε πότε τα καθαρίζεις;πιάνουν φιλμάκι ή όχι...;

Τα 3 τζαμια καθε 3-4 μερες (δεν μπορω να πω πως πιανουν κατι ιδαιτερο) και το πισω μια φορα την εβδομαδα... Στις φωτο που εβγαλα σημερα τα τζαμια ειχαν ακριβως 24 ωρες ακαθαριστα.. νομιζω πως αμα τηρεις ακομα και στο καθαρισμα των τζαμιων μια ρουτινα τοτε αυτα πιανουν πιο δυσκολα αλγη..

Πολυ ωραια πραγματα.Και καινουρια κοραλακια βλεπω.Σφαιρα το πας και μπραβο :bigemo_harabe_net-64:

:bigemo_harabe_net-146:

Οχι Στρατο ειναι του κουμπαρου μου η μηχανη και η γυναικα του εκανε δωρο τον φακο για τα γενεθλια του :bigemo_harabe_net-87: και ειπε να ερθει να τον δοκιμασω στο ενυδρειο μου!! :bigemo_harabe_net-134:

Φοβερη η αποκριση του φακου με απιστευτη σταθεροτητα.Καμια σχεση με τους φακους που εχω εγω..

για αυτο και εχει 370 ευρω... ;)

Λιγο ψυχοβγαλτης φακος αλλα παντα θα εχεις 2-3 κλικ που πετανε τα ματια εξω! το νου σου ομως με το μεγαλο διαφραγμα ομως βγαζει πολυ φλου αν δεν το προσεξεις! και παλι μπραβο ρε Γιανναρε! :bigemo_harabe_net-134::bigemo_harabe_net-146:

Ψυχοβγαλτη δε θα το ελεγα αν εχεις να τραβας μονο κοραλακια που ειναι σταθερα σε σχεση με τα ψαρια που κινουνται..

Μια συμβουλη μονο φιλε.

Ασε την πλατη να βρωμισει :P

Ειπαμε... δεν υπαρχει αντιδοτο στην bababrilιτιδα!! :bigemo_harabe_net-134:

για αυτο και εχει 370 ευρω... ;)

Πες το ψεματα.... ασε ασε ισα που σκεφτομαι να μην κανω σερβις το αμαξι και να τον παραγγειλω!!! :bigemo_harabe_net-74:

Αμάξι;;;ποιο αμάξι;;;Πάρε τον φακό αγόρι μου και το πολύ πολύ του πετάμε τίποτε ζαντολάστιχα και είσαι έτοιμος.......! :D

Καλα θα ηταν Κωστα αλλα αμα δεν εχω αμαξι δεν μπορω να παω στην δουλεια και αμα δεν μπορω να παω στην δουλεια δεν θα εχω λεφτα και αμα δεν εχω λεφτα δεν θα μπορω να συντηρησω το ενυδρειο μου και αμα δεν μπορω να συντηρησω το ενυδρειο μου θα με πιασει μελανχολια και αμα με πιασει μελανχολια δεν θα μπορω να παιζω με τα παιδια μου και αμα δεν μπορω να παιζω με τα παιδια μου δεν θα εχω ορεξη να μιλησω την γυναικα μου και αμα δεν εχω ορεξη να μιλησω την γυναικα μου θα με χωρισει και μετα δε θα εχω ενυδρειο οποτε πρεπει να κανω σερβις το αμαξι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εντάξει! Μας κάνεις πλάκα έτσι?

Εντάξει! Μας κάνεις πλάκα έτσι?

Γιατι μωρο μου???? :bigemo_harabe_net-131:

:bigemo_harabe_net-74:

Γιατι μωρο μου???? :bigemo_harabe_net-131:

:bigemo_harabe_net-74:

Γιατί το ενυδρείο σου ρε φίλε είναι σαν να βλέπεις ντοκιμαντέρ του Natgeo!

Gio….. :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Εντάξει ... καληνύχτα .... :bigemo_harabe_net-111:

Ε άμα βλέπεις και τον dpap να ποστάρει στην θάλασσα πάρε και κατάλαβε μετά……

Ε άμα βλέπεις και τον dpap να ποστάρει στην θάλασσα πάρε και κατάλαβε μετά……

Τόση ώρα περίμενα να πάει 100%...

Κάθε φορά που βλέπω ανανέωση στο θέμα του Giovanni μπαίνω να πάρω μάτι για να χαλαρώσω. :)

Nα στε καλα παιδες ευχαριστω για τα καλα σας λογια. :)

Τελικα οσο πιο πολυ το αφηνεις το θαλασσινο στην ησυχια του τοσο σε ανταμοιβει...

Τόση ώρα περίμενα να πάει 100%...

Κάθε φορά που βλέπω ανανέωση στο θέμα του Giovanni μπαίνω να πάρω μάτι για να χαλαρώσω. :)

Εγώ πάλι βγάζω τα lexotanil από το συρτάρι και παίρνω δυο 3αρια μαζεμένα Μήτσο! :bigemo_harabe_net-71:

Εγώ πάλι βγάζω τα lexotanil από το συρτάρι και παίρνω δυο 3αρια μαζεμένα Μήτσο! :bigemo_harabe_net-71:

Προτιμάς τα ροζ δηλαδή ; :P

Εντάξει σταματάω ...

Giovanni (και φυσικά όλους όσους ασχολούνται με το θαλασσινό ) θαυμάζω την υπομονή και την πειθαρχία που έχετε με τα ενυδρεία σας.

Τα αποτελέσματα φυσικά, δικαιώνουν.

Προτιμάς τα ροζ δηλαδή ; :P

Εντάξει σταματάω ...

Giovanni (και φυσικά όλους όσους ασχολούνται με το θαλασσινό ) θαυμάζω την υπομονή και την πειθαρχία που έχετε με τα ενυδρεία σας.

Τα αποτελέσματα φυσικά, δικαιώνουν.

Πλέον με πιάνουν μόνο σε υπερδοσολογια να ξέρεις! :usd:

Gio μας πέθανες βραδιάτικα!!!! Πολλά σκόρδα κρεμμύδια και δεν συμμαζεύετε!!!!

Πολλα φτου φτου ρε γιανναρε!

Πεντακαθαρο,υγειαστατα κοραλια και ψαρακια,πανεμορφο στησιμο,συνεχης εξελιξη και διαστημικες φωτο ρε φιλε!

Εδωσες πολυ αγωνια στο update αλλα αξιζε και με το παραπανω! ;)

Απο τα καλυτερα ενυδρεια!

Τι να σου πω αλλο δεν ξερω! :bigemo_harabe_net-146:

δεν έπρεπε να μπω στο θέμα σου!!! ξεραθηκα δεν μπορώ να πω τίποτα μόνο φτου φτου να το χαίρεσαι!!!!!!

Μωρή κουφαλα... Έχεις σκληρυνει πολύ τελευταία!

Εύχομαι όταν μεγαλώσω να σ μοιασω ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...