Δίας 9 Απριλίου 2013 #526 Share 9 Απριλίου 2013 (edited) Εγω θα ειμαι καλο παιδι στο εξης Έγινε επεξεργασία 9 Απριλίου 2013 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 9 Απριλίου 2013 #527 Share 9 Απριλίου 2013 Εγω θα ειμαι καλο παιδι στο εξης :lmao: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Απριλίου 2013 #528 Share 9 Απριλίου 2013 Τι γελας ρε ασυλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 9 Απριλίου 2013 Author #529 Share 9 Απριλίου 2013 Τι γελας ρε ασυλο; :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 9 Απριλίου 2013 #530 Share 9 Απριλίου 2013 Εγω θα ειμαι καλο παιδι στο εξης Και γω απο δω και πέρα. Gio ωραίο reef και φοβερές φωτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 9 Απριλίου 2013 #531 Share 9 Απριλίου 2013 Ενταξει τελιωνω και εγω.Ενα εχω μονο να πω.Giovanni ωραίο το Reef σου και ωραίες φωτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 9 Απριλίου 2013 Author #532 Share 9 Απριλίου 2013 Να ειστε καλα παιδια... Αν δεν εισασταν κ εσεις με την πολυτιμη εμπειρια και βοηθεια σας δεν θα ειχα κανει τπτ απο ολα αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 9 Απριλίου 2013 #533 Share 9 Απριλίου 2013 Ξενερωτοι Και εμείς σε ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισες μέσω των φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 9 Απριλίου 2013 #534 Share 9 Απριλίου 2013 Τελικα καλα λενε πως μια φωτογραφια ισον χιλιες λεξεις.Και παλι μπραβο ρε φιλε,πολυ ωραιο το reef σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 9 Απριλίου 2013 #535 Share 9 Απριλίου 2013 Ειμαι σίγουρος ότι με τους ρυθμούς που το παει ο gio είναι θέμα χρόνου ποτε θα το βουλαρει τελείως. Μπράβο gio καταπληκτική δουλεια φίλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Απριλίου 2013 #536 Share 9 Απριλίου 2013 Tελικα......................εχουμε μεγαλη πλακα αχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Απριλίου 2013 #537 Share 9 Απριλίου 2013 Και γω απο δω και πέρα. Gio ωραίο reef και φοβερές φωτό. Ενταξει τελιωνω και εγω.Ενα εχω μονο να πω.Giovanni ωραίο το Reef σου και ωραίες φωτό. Να ειστε καλα παιδια... Αν δεν εισασταν κ εσεις με την πολυτιμη εμπειρια και βοηθεια σας δεν θα ειχα κανει τπτ απο ολα αυτα. Ξενερωτοι Και εμείς σε ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισες μέσω των φωτο Τελικα καλα λενε πως μια φωτογραφια ισον χιλιες λεξεις.Και παλι μπραβο ρε φιλε,πολυ ωραιο το reef σου Ειμαι σίγουρος ότι με τους ρυθμούς που το παει ο gio είναι θέμα χρόνου ποτε θα το βουλαρει τελείως. Μπράβο gio καταπληκτική δουλεια φίλε. :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 9 Απριλίου 2013 Author #538 Share 9 Απριλίου 2013 Ειμαι σίγουρος ότι με τους ρυθμούς που το παει ο gio είναι θέμα χρόνου ποτε θα το βουλαρει τελείως. Μπράβο gio καταπληκτική δουλεια φίλε. Τεο... αγορι ακομα εχω να λεω για τις μερες που σπαταλησες να με βοηθησεις να στησω το ενυδρειο. Ενα μερος του ανηκει και σε σενα φιλε,και ξερω πως κ εσυ το "πονας" οπως και εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 9 Απριλίου 2013 Author #539 Share 9 Απριλίου 2013 :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Αυτο λεγεται spam με το γαντι δηλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 9 Απριλίου 2013 #540 Share 9 Απριλίου 2013 Ποιο γάντι;;;; Για τον Σουηδό λες πάλι ρε;;; Ξεκωλα και ασ΄το το παιδι Αλλα για το ενυδρειο είναι αλήθεια ότι τα σπάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 9 Απριλίου 2013 #541 Share 9 Απριλίου 2013 Τελειωσε και το μπουκαλι....Σορι κιολας ρε φιλε που επαναλαμβανομαι,αλλα ειναι φοβερο.Ειδικα το στησιμο,τα κοραλια,τα ψαρια και η φωτο...Αλλα και το νερο ναι ρε φιλε και το νερο σου κρισταλο ειναι ρεσυ.Μπραβοοοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Απριλίου 2013 #542 Share 9 Απριλίου 2013 Πραγματι το νερο δειχνει καταπληκτικα υγρο και γαργαρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 9 Απριλίου 2013 Author #543 Share 9 Απριλίου 2013 Ειστε λερες ρε... παει κ τελειωσε... Να φυγετεεεε να πατε αλλουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 9 Απριλίου 2013 #544 Share 9 Απριλίου 2013 Τελειωσε και το μπουκαλι....Σορι κιολας ρε φιλε που επαναλαμβανομαι,αλλα ειναι φοβερο.Ειδικα το στησιμο,τα κοραλια,τα ψαρια και η φωτο...Αλλα και το νερο ναι ρε φιλε και το νερο σου κρισταλο ειναι ρεσυ.Μπραβοοοο Χικ ... Χικ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 9 Απριλίου 2013 #545 Share 9 Απριλίου 2013 Ειστε λερες ρε... παει κ τελειωσε... Να φυγετεεεε να πατε αλλουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!! Δεν παμε πουθενα...χικ χικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 9 Απριλίου 2013 #546 Share 9 Απριλίου 2013 Ο Σουηδός, ο superman και ο λέρας…. Καλά πάμε σε αυτό το φόρουμ! Gio….χτύπα και αλλο ρε….θα το αντέξω! Ρε Νικ μου προλαβες το επομενο status μου! "Ηταν ενας Σουηδος, μια Λερα και ο Σουπερμαν..ενα φορουμ ανεκδοτο!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 10 Απριλίου 2013 #547 Share 10 Απριλίου 2013 Επειδή έλειπα απο το πισι δυστυχώς έχασα πολύ γέλιο απ ότι φαίνεται αλλά ας σοβαρευτούμε... Gio πολύ όμορφο το reef σου, δεν ξέρω αν συμφωνείς Στράτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Απριλίου 2013 #548 Share 10 Απριλίου 2013 εννοειται Σταθη Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 10 Απριλίου 2013 #549 Share 10 Απριλίου 2013 (edited) Ρε φιλε αυτα τα κοραλια ειναι λες και σου τα εφερε ο απο την.Μπραβο σουυυυυυυ.Και δεν λες και τιποτα...Εισαι μια λερααα Έγινε επεξεργασία 10 Απριλίου 2013 - clooyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 10 Απριλίου 2013 #550 Share 10 Απριλίου 2013 Έφαγα ένα κρύο φίλε, αλλά άξιζε! Το reef έγινε πανέμορφο και χάρη στα μαγικά του Γιάννη το νερό είναι κρύσταλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος