Jump to content

Giovanni's 600L Rimless Reef

Giovanni

Recommended Posts

Δασκαλε σε λιγες μερες θα ανεβει βιντεο που ομοιο του δεν εχει ξαναυπαρξει... απο τρεις καμερες ταυτόχρονα... :)

Δε λεω αλλα...

Καλες οι canon αλλα με πολυ αργους φακους στο αυτοματο focus..

Γιατι ρε βιαζεσαι;Σε κυνηγαει κανεις; αχαχαχαχααααααα :P

Τί Nikon και τί Canon.......εγώ ξέρω ότι μόλις ηπια ενα καφεδάκι και το κατευχαριστηθηκα βλεποντας τα παραπάνω .......

Τί Nikon και τί Canon.......εγώ ξέρω ότι μόλις ηπια ενα καφεδάκι και το κατευχαριστηθηκα βλεποντας τα παραπάνω .......

Μηνες τωρα έτσι βλεπω τις φωτογραφιες του Bababriliou!!! Μαλλον θα το εφαρμοζω και στου Giovanni!

Δασκαλε σε λιγες μερες θα ανεβει βιντεο που ομοιο του δεν εχει ξαναυπαρξει... απο τρεις καμερες ταυτόχρονα... :)

Δε λεω αλλα...

Καλες οι canon αλλα με πολυ αργους φακους στο αυτοματο focus..

καλα βρε συ και δεν λες τιποτα να τις κανουμε 4? χαχαχα ! αντε αντε τελειωνε με την επεξεργασια του βιντεο θελω να δω!!!

παντως αν και εχω δουλεψει και τις δυο εταιριες δεν το χω προσεξει αυτο με το autofocus.. :bigemo_harabe_net-88: χμμ...

• 2 weeks later...

Γιάνναρε σε ευχαριστούμε για την πρόσκληση και τον ωραίο προεόρτιο καφέ! Πραγματικά μια πολύ ωραία μέρα, καλα για το ενυδρείο δεν λέω τίποτα.. :bigemo_harabe_net-134::bigemo_harabe_net-146::bigemo_harabe_net-146:

Όλα ξεκίνησαν όταν εν όψη της κυριακάτικης διαφορουμικής ψαροσυνάντησης έπεσε πρόσκληση από την λέρα (κατά κόσμον Giovanni) να περάσουμε για καφεδάκι πριν πάμε στο Les Amis..

Αφού μας εντόπισε από 3 τετράγωνα μακριά και είχε τοποθετήσει μια γιαγιούλα με μπαστούνι ως σημαδούρα για την τελευταία στροφή προς το σπίτι του, τελικά τα καταφέραμε και φτάσαμε!

Εκεί το θέαμα που αντικρίσαμε ήταν αποτρόπαιο και ο καφές ήταν γαλλικός..

Ορίστε το τι ακολούθησε:

IMG_0628.jpg

IMG_0635.jpg

IMG_0636.jpg

IMG_0641.jpg

IMG_0644.jpg

IMG_0656.jpg

IMG_0660.jpg

IMG_0662.jpg

IMG_0666.jpg

IMG_0668.jpg

IMG_0675.jpg

IMG_0677.jpg

IMG_0678.jpg

IMG_0686.jpg

IMG_0697.jpg

IMG_0721.jpg

IMG_0727.jpg

IMG_0731.jpg

IMG_0739.jpg

IMG_0743.jpg

IMG_0777.jpg

IMG_0778.jpg

IMG_0781.jpg

IMG_0782.jpg

IMG_0783.jpg

IMG_0792.jpg

IMG_0798.jpg

IMG_0809.jpg

IMG_0839.jpg

IMG_0869.jpg

IMG_0889.jpg

IMG_0899.jpg

και εκεί που καθόμασταν και του αρχίσαμε ψηστήρι τύπου: έλα δώσε μας το ενυδρείο σου και θα σου πάρουμε καινούριο πιο κάλο..(παπάδες 3ου βαθμού δηλαδή)

IMG_0914.jpg

ήρθε και ο Αντρέας

IMG_0917.jpg

και απευθείας μπαίνει στο κόλπο και αυτός

IMG_0926.jpg

IMG_0918.jpg

και το ψηστήρι συνεχίζεται

IMG_0929.jpg

IMG_0930.jpg

τελικά τον τουμπάραμε!

IMG_0919.jpg

αλλά ο Αντρίκος είχε δεύτερες σκέψεις..

IMG_0928.jpg

δεν του έφτανε το main tank ήθελε κι άλλα, το βλέμμα χαμηλά προς το σκιμερ τα λέει όλα..

IMG_0923.jpg

και σκύβει απροκάλυπτα να το αρπάξει..

IMG_0931.jpg

ο Γιάννης κοιτά τον Αντρέα χαμογελαστός μη έχοντας καταλάβει το τι πάει να γίνει

IMG_0921.jpg

ώσπου έγινε το αναπόφευκτο . με το που ακουμπά το powercone ο Αντρέας το παίρνει χαμπάρι ο Γιάννης μιας και που το έχει μεγάλο άχτι αυτό το σκιμερ.. περίπου 6 χρονιά το περίμενε και άλλα 2 να μάθει και να το ρυθμίσει! και γίνεται το σώσε..

IMG_0937.jpg

τελικά φύγαμε όλοι μαζί για να συνεχίσουμε την φασαρία μέσα στο Les Amis..

ΥΓ ακολούθησε συνέχεια/προσκύνημα μετά την συνάντηση στο σπίτι που Clooyn..

Εισαι.....εισαιιιιιιι ...... εισαιιιιιιι μεγαλη ΛΕΡΑ ρε αδερφακιιιιι μουυυυυ!!!!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Υγ:Πως σου εκατσε ετσι η καμπαρετζου ρε απιθανε!!!! :)

Παιδια ευχαριστώ εγω που περασατε και χαίρομαι που σας άρεσε ο γαλλικος.. ο superman πηγε να την γλυτώσει με χυμο,

αλλα του πουλησα παπα οτι ηταν χαλασμενος κ τελικα ηπιε καφε με τα αποτελεσματα που ολοι ειδαμε στο παρκινγκ του Les Ami... :)

Πολύ σενάριο η υπόθεση χαχαχα!!! Μπράβο, πολύ καλές οι φωτό φτου φτου φτου, ρε συ Γιάννη με ποιό κραγιόν βάφεις τα χείλη της δικιάς σου να πάρω το ίδιο και για την δικιά μου;

Εισαι.....εισαιιιιιιι ...... εισαιιιιιιι μεγαλη ΛΕΡΑ ρε αδερφακιιιιι μουυυυυ!!!!!! :P:P:P:rasp: :rasp: :rasp:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Υγ:Πως σου εκατσε ετσι η καμπαρετζου ρε απιθανε!!!! :) Δεν φαντάζεσαι.. μου έβγαλε τα μάτια μέχρι να την πιάσω όπως ήθελα!

Παιδια ευχαριστώ εγω που περασατε και χαίρομαι που σας άρεσε ο γαλλικος.. ο superman πηγε να την γλυτώσει με χυμο,

αλλα του πουλησα παπα οτι ηταν χαλασμενος κ τελικα ηπιε καφε με τα αποτελεσματα που ολοι ειδαμε στο παρκινγκ του Les Ami... :)Το πιο αστείο της υπόθεσης είναι πως όλα αυτά είναι αλήθεια! :hysterical:

:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:

μπραβο ρε παιδες!

ωραιες καταστασεις!

το ενυδρειο απλα καθε φορα ειναι και καλυτερο.

τα ψαρακια κουκλια και τα κοραλια καθε φορα και μεγαλυτερα!

μπραβο ρε γιαννη για το ενυδρειο σου και σε ολους τους υπολοιπους για την παρεα σας! :bigemo_harabe_net-146:

αυτες οι φωτο που βαζετε τωρα τελευταια που εισαστε ολοι σκεπτικοι με ριχνουν στο πατωμα απο τα γελια!χαχα

Ο Αλέξανδρος έχει ένα καταπληκτικό τρόπο να πετυχαίνει τα ψάρια σε απίστευτα μαγικές ποζες

Αλλά ρε Γιαννάκη..... αν δεν ερχόταν σε σένα και πήγαινε μόνο στον clooyn θα έσκαγες ετσiιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;

Μπροστα στον τεραστιο Σταθη,το ενυδρειο φανταζει τοοοσο μικρο ρε παιδια χαχαχαχααααα :P

Υπεροχο Γιαννη :)

Να στε καλα παιδες!!

Τεο... ηταν κανονισμενο μια βδομαδα πριν... ο Στάθης μαλλον θα εσκαγε αν δεν πηγαιναν τα παιδια μετα εκει... :)

Βρε την λερα τον Γιαννη....Λεξη δεν εβγαλε στο Les Ami και φανταστηκα πως του πηρα την πρωτια....Γιαννη, του λεω μετα θα μαζευτουμε σε εμενα και ελα για καφε.Που να ηξερα πως βαρεθηκε να τους βλεπει ολη την μερα. Οι αλλοι δε...Τελικα σε εμενα ηπιαν τον χυμο... Λεξη και αυτοι.Που να καταλαβω πως τους ποτισε με καφεινη η λερα απο το χαραμα και μου ηρθαν υπνωτισνενοι.Χαχαχα ρεμαλια :bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-146: ΥΓ Πολυ ωραιες οι φωτογραφιες :bigemo_harabe_net-64:

Μπράβο ρε παιδιά!!

Πολύ καλές φώτο. Μαγευτικές!!

Να είστε καλά!!

Βρε την λερα τον Γιαννη....Λεξη δεν εβγαλε στο Les Ami και φανταστηκα πως του πηρα την πρωτια....Γιαννη, του λεω μετα θα μαζευτουμε σε εμενα και ελα για καφε.Που να ηξερα πως βαρεθηκε να τους βλεπει ολη την μερα. Οι αλλοι δε...Τελικα σε εμενα ηπιαν τον χυμο... Λεξη και αυτοι.Που να καταλαβω πως τους ποτισε με καφεινη η λερα απο το χαραμα και μου ηρθαν υπνωτισνενοι.Χαχαχα ρεμαλια :bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-146: ΥΓ Πολυ ωραιες οι φωτογραφιες :bigemo_harabe_net-64:

οποτε.......για ανεβαζε κι εσυ φωτο τωρα........ :)

Πάμε κι εμείς να ανέβουμε λίγο...και ποσταρει ο Γιάννης φωτό από το δικό του και μας διαλύει ψυχολογικά! Φιλαράκι, αν και το ξέρεις, αλλά επειδή ξέρω ότι σαρεσει να τακούς... Σσσσσσωραιος! Τοχεις...σου παει...σε παει .... Και φαίνεται! Υγιέστατο μέχρι και το τζαμι φαίνεται!!!! Χαχαχαχαα

Εισαι.....εισαιιιιιιι ...... εισαιιιιιιι μεγαλη ΛΕΡΑ ρε αδερφακιιιιι μουυυυυ!!!!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Υγ:Πως σου εκατσε ετσι η καμπαρετζου ρε απιθανε!!!! :)

αλλα του πουλησα παπα οτι ηταν χαλασμενος κ τελικα ηπιε καφε με τα αποτελεσματα που ολοι ειδαμε στο παρκινγκ του Les Ami... :)

Καλά ρε αθεόφοβε και supermanόφοβε παπά πούλησες? Δεν είχα φάει και τιποτα και ο καφές με έστειλε!! Τρέμοντας μπήκα στο les Ami. :bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74:

Όσο για την φωτογραφία, τόσο δύσκολο ήταν να πεις Στάθη κατέβασε την μπλούζα φαίνεται το μποξεράκι σου? Με έκανες ρόμπα σε 2 φόρα!!!!! :bigemo_harabe_net-86::bigemo_harabe_net-86::bigemo_harabe_net-86::bigemo_harabe_net-134:

Στάθη μην φοβάσαι φίλε μου δεν είναι κλεμμένο..οπότε η ντροπή είναι η μισή δική του.

Είστε μεγάλες λέρες όλοι σας,εκτός από τον σούπερμαν-Στάθη....

ΥΓ

τι μάρκα είναι το μποξεράκι;;;

Ο Αλέξανδρος έχει ένα καταπληκτικό τρόπο να πετυχαίνει τα ψάρια σε απίστευτα μαγικές ποζες

Αλλά ρε Γιαννάκη..... αν δεν ερχόταν σε σένα και πήγαινε μόνο στον clooyn θα έσκαγες ετσiιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;

Τεο αφου παμε και καθομαστε τραβαω μερικες φωτο εμας και καθομαι να πιω καφε..

Γιαννης: -ε δεν θα θα τραβηξεις καμια φωτο? χαχαχαχαχαχ :bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74:

Σταθη το μιλουσαμε εδω και δυο βδομαδες ποτε θα βολεψει για να ερθουμε και να κανουμε picteam τουρνε απο ολους σας...αλλα ξερεις τι λερα ειναι η Λερα..!χαχαχαχ :bigemo_harabe_net-134:

Γιαννης: -ε δεν θα θα τραβηξεις καμια φωτο? χαχαχαχαχαχ :bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74:

Σταθη το μιλουσαμε εδω και δυο βδομαδες ποτε θα βολεψει για να ερθουμε και να κανουμε picteam τουρνε απο ολους σας...αλλα ξερεις τι λερα ειναι η Λερα..!χαχαχαχ :bigemo_harabe_net-134:

Tον ξερω τι ειναι...Αλλα το παραδοξο ειναι πως ειναι και ο αγαπημενος μου φορουμιστας :bigemo_harabe_net-134:

Στάθη μην φοβάσαι φίλε μου δεν είναι κλεμμένο..οπότε η ντροπή είναι η μισή δική του.

χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Σωστός ο Άλεξ!!!! Μη σου πω πιο πολύ δική του είναι η ντροπή που αρέσκεται να βγάζει φώτο από μποξεράκια αγοριών!(ποιος ξέρει τι κάνει το βράδυ στο σπίτι) :bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74:

Είστε μεγάλες λέρες όλοι σας,εκτός από τον σούπερμαν-Στάθη....

ΥΓ

τι μάρκα είναι το μποξεράκι;;;

Γρηγόρη ευχαριστώ φιλαράκι για την υποστήριξη, έχεις ένα μποξεράκι δώρο!! χαχαχαχααχχααχαχαχα!!

Χειροποίητο φυσικά, δεν υπάγετε στα τυποποιημένα. Superman με κοινό βρακί γίνεται? :D

Καλά ρε αθεόφοβε και supermanόφοβε παπά πούλησες? Δεν είχα φάει και τιποτα και ο καφές με έστειλε!! Τρέμοντας μπήκα στο les Ami. :bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74:

Όσο για την φωτογραφία, τόσο δύσκολο ήταν να πεις Στάθη κατέβασε την μπλούζα φαίνεται το μποξεράκι σου? Με έκανες ρόμπα σε 2 φόρα!!!!! :bigemo_harabe_net-86::bigemo_harabe_net-134:

Τι φταιω εγω που ειδες τον bababrilio και τα πεταξες ολα εξω ... :bigemo_harabe_net-74:

Γιατρε μου οχι και δικη μου η ντροπη... ασυγκρατητο ηταν το αγορι.. αφου στον καφε ολο στο κινητο μιλουσε... :bigemo_harabe_net-69:

Γιαννης: -ε δεν θα θα τραβηξεις καμια φωτο? χαχαχαχαχαχ :bigemo_harabe_net-74:

Εισαι ψευτης λερας!!! Φτου στον κορφο μου!!!!!

Tον ξερω τι ειναι...Αλλα το παραδοξο ειναι πως ειναι και ο αγαπημενος μου φορουμιστας.

Μην τα λες αυτα και μας ακουσει ο adlib και βγαλει και το βρακι!!! :bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74:

χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Σωστός ο Άλεξ!!!! Μη σου πω πιο πολύ δική του είναι η ντροπή που αρέσκεται να βγάζει φώτο από μποξεράκια αγοριών!(ποιος ξέρει τι κάνει το βράδυ στο σπίτι) :bigemo_harabe_net-74:

Γρηγόρη ευχαριστώ φιλαράκι για την υποστήριξη, έχεις ένα μποξεράκι δώρο!! χαχαχαχααχχααχαχαχα!!

Χειροποίητο φυσικά, δεν υπάγετε στα τυποποιημένα. Superman με κοινό βρακί γίνεται? :D

Ηταν μια στιγμη αδυναμιας... :bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-88:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...