Παναγιώτης Κ 20 Σεπτεμβρίου 2013 #801 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ ωραίο το update Γιάννη! Τι έριξες και τα συνέφερες? Αυτό που φύτρωσε μοιάζει με Pocillopora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 20 Σεπτεμβρίου 2013 Author #802 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 Seachem Reef Plus + Seachem Vitality Παναγιωτη! Ευχαριστω να σαι καλα.. δυσκολα το κοβω για pocillopora... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Σεπτεμβρίου 2013 #803 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 Pocillopora damicornis ειναι καλε μου φιλε παοκτζη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 20 Σεπτεμβρίου 2013 Author #804 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 Pocillopora damicornis ειναι καλε μου φιλε παοκτζη Και γιατι γεννιέται μονη της?? Ποιος την ειπε να βγει? Και εσυ που το ξες? Κουρεας εισαι? ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕ ΜΟΥ! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Σεπτεμβρίου 2013 #805 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ψαξτο ρε νουμερο στο γουγλη κι αν δεν ειναι το κοβω με το ψαλιδι.....ε νουμερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Σεπτεμβρίου 2013 #806 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 Αν δεν ειναι τοτε ειναι μπουγατσα με πολυποδες αχαχαχααααααα...κουρεα της Σαλονικης και μπαρμπερη της κακιας ωρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 20 Σεπτεμβρίου 2013 #807 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 Όμορφες φωτογραφίες... Σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στα ζωντανά σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 20 Σεπτεμβρίου 2013 #808 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μπραβο γιαννη! Απιστευτες φωτο και το ενυδρειο σουπερ!! Ειδικα αυτες οι κοντινες της καμπαρετζου ειναι τρομερες! Να εισαι καλα να το χαιρεσαι. Καλως να σου ερθει και η καινουργια φωτ.,φανταζομαι τι θα κανεις με αυτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 21 Σεπτεμβρίου 2013 Author #809 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 Όμορφες φωτογραφίες... Σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στα ζωντανά σου... Μπραβο γιαννη! Απιστευτες φωτο και το ενυδρειο σουπερ!! Ειδικα αυτες οι κοντινες της καμπαρετζου ειναι τρομερες! Να εισαι καλα να το χαιρεσαι. Καλως να σου ερθει και η καινουργια φωτ.,φανταζομαι τι θα κανεις με αυτη. Να ειστε καλα παιδια ευχαριστώ πολύ! Δεν ειναι και στα καλύτερα του ενυδρείο αλλα οκ το παλευουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 21 Σεπτεμβρίου 2013 Author #810 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 Ψαξτο ρε νουμερο στο γουγλη κι αν δεν ειναι το κοβω με το ψαλιδι.....ε νουμερο Κοψτο πρωτα κ υστερα θα ψαξω... χαχαχαχχαχααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 21 Σεπτεμβρίου 2013 #811 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 Moυ είχε φυτρώσει και μένα ίδια pocillopora πριν μήνες αο μόνη της. Γιάννη, τα συμπληρώματα σε τι δοσολογίες τα δίνεις-έδινες? Τα χρησιμοποιούσες και πριν έκοψες και τα είδες να τουμπάρουν και γι'αυτό τα άρχισες ή τα άρχισες τώρα και ενάκαμψαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 21 Σεπτεμβρίου 2013 Author #812 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ειχα ριξει ποτε καποιο συμπλήρωμα στο ενυδρειο εκτος απο μια στο τοσο που ποτιζα την τροφη των ψαριων με βιταμινες. Δοσολογια εριξα οτι ελεγε στην ετικέτα με την διαφορά οτι στην ετικέτα ελεγε 2 φορες την εβδομαδα ενω εγω εριξα δυο μερες απανοτα για να το μπουσταρω κ μετα αλλες 3 φορες μερα παρα μερα.. τωρα αφου είδα αποτέλεσμα το παω οπως λεει η ετικέτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 21 Σεπτεμβρίου 2013 #813 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 Τάπα πάει το εργαλείο......ανέκαμψε βλέπω για τα καλά!Μπράβο ρε φιλαράκι που βρήκες την αιτία και το καταφερες να το σταθεροποιήσεις!Άντε τώρα να αρχίσει η ανάπτυξη και να επιστρέψει το χαμογελάκι στο χειλάκι σου....ποια φωτογραφική θα πάρεις ρε νούμερο...;;;;Εγώ πήρα εχθές 70-300 φακό και τριπόδι και μου έχει πέσει το σαγόνι από τις φωτογραφίες που βγάζω!Οσονούπω θα ανεβάσω καλό update....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 21 Σεπτεμβρίου 2013 Author #814 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι κ νουμερο.... και βασικα δεν περιμένω να αναπτυχθει το κοραλι για να γελασει το χειλάκι μου.. Υπάρχουν πολυ πιο συμαντικοι λογοι για να χαμογελαω! Πρεπει να μαθουμε πως το ενυδρείο ειναι μερος της ζωης μας και οχι η ζωη μας... (Με επιασαν οι φιλοσοφιες πρωινιατικο... ) Μαλλον θα παω για την Nikon D5200 με τον AF-S 50mm f/1.8G FX 70-300 εχω κ εγω Κωστα (με αυτον ειναι τραβηγμενες οι φωτο πιο πανω χωρις τριποδα) δυσκολος φακος χωρις τριποδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 21 Σεπτεμβρίου 2013 #815 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 Εεεε να γελάσει το χειλάκι σου για το ενυδρείο εννοώ μωρέ μωρέ φιλόσοφεεεεε!Ναι είναι πολύ δύσκολος φακός,το πήρα χαμπάρι μόλις πήγα σε macro use στο ενυδρείο...τίποτε δεν έβγαζα...όλα κουνημένα!πήρα το αμάξι και πήγα αγόρασα ένα τριπόδι και το τηλεκοντρόλ και.....τέλος όλα τα προβλήματα καπάκια....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 21 Σεπτεμβρίου 2013 Author #816 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 Τι μηχανη εχεις Κωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 21 Σεπτεμβρίου 2013 #817 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 Παρθενογενεσις στο giovannis reef! Ωραια παει φιλαρακι η γυαλα σου! Φτου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Σεπτεμβρίου 2013 #818 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 Τι μηχανη εχεις Κωστα? ενα παπι εχει νομιζω ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 21 Σεπτεμβρίου 2013 Author #819 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 ενα παπι εχει νομιζω ρε Χαχαχαχααα townmate 80cc?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 21 Σεπτεμβρίου 2013 Author #820 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 Παρθενογενεσις στο giovannis reef! Ωραια παει φιλαρακι η γυαλα σου! Φτου! Του σπικαρα μερικα φωνήεντα και εστρωσε χαρακτηρα... Εξακολουθω να μην κανω αλλαγες εβδομαδιαια... κανω οποτε θυμηθω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Σεπτεμβρίου 2013 #821 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 Του σπικαρα μερικα φωνήεντα και εστρωσε χαρακτηρα... Εξακολουθω να μην κανω αλλαγες εβδομαδιαια... κανω οποτε θυμηθω... Ο γιατρος μου ειπε εχω αμνησια. Τι εχεις;;;; Τι εχω; Αχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχααααααα θεατρο της κοινωνιας αχαχαχαχαχχααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 21 Σεπτεμβρίου 2013 Author #822 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 Χαχχαχαχαχαα ρε Διαααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Σεπτεμβρίου 2013 #823 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 21 Σεπτεμβρίου 2013 #824 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ειχα ριξει ποτε καποιο συμπλήρωμα στο ενυδρειο εκτος απο μια στο τοσο που ποτιζα την τροφη των ψαριων με βιταμινες. Δοσολογια εριξα οτι ελεγε στην ετικέτα με την διαφορά οτι στην ετικέτα ελεγε 2 φορες την εβδομαδα ενω εγω εριξα δυο μερες απανοτα για να το μπουσταρω κ μετα αλλες 3 φορες μερα παρα μερα.. τωρα αφου είδα αποτέλεσμα το παω οπως λεει η ετικέτα. Επειδή σκεύτομαι και εγώ να κάνω χρήση του reef plus, όταν το έριχνες έκλεινες σκίμμερ? Ή κανονικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 21 Σεπτεμβρίου 2013 Author #825 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 Κανονικα στα κοινα σκιμερ λεει πρεπει να το κλεινεις.. Αλλα το δικο μου (Αti PowerCone) εχει την εξης ιδιοτητα.. οταν ταιζεις τα ψαρια το σκιμερ κάθεται για περίπου 2 ωρες.. οποτε ταισα τα ψαρακια μου.. εκατσε το σκιμερ και μετα εριξα τα αμινοξεα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος