niknik 29 Ιουλίου 2013 #776 Share 29 Ιουλίου 2013 Μπραβο γιαννη τα σπαει το μπλε κουκλι αστο οσο δεν το σκαλιζουμε ποιο καλα παει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Ιουλίου 2013 #777 Share 29 Ιουλίου 2013 171713 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 30 Ιουλίου 2013 Author #778 Share 30 Ιουλίου 2013 Εκει ειναι το θεμα παιδια... και περυσι το καλοκαιρι τα ιδια οταν ελειπα... πηγαινε σφαιρα. Αυτο ειναι που λεμε αστο στην ησυχία του ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 1 Αυγούστου 2013 #779 Share 1 Αυγούστου 2013 Moonlight.. :bigemo_harabe_net-111: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 18 Αυγούστου 2013 #780 Share 18 Αυγούστου 2013 Γιάννη είναι πανέμορφο και ακόμα πιο εξελίξιμο! Συγχαρητήρια! Περιμένουμε νέα σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 31 Αυγούστου 2013 Author #781 Share 31 Αυγούστου 2013 Γεια και χαρα σε ολη την παρεα!!! Εχει απο σημερα επιστραψαμε στη βαση μας.. καλο χειμωνα να εχουμε.Δυστηχως το καλοκαιρι δεν κυλησε κ πολυ καλα...Σπαω το κεφαλι μου ολο το καλοκαιρι τι φταιει και αργοπεθαινουν ολα τα σκληρα μου...Μετρησεις ολο το καλοκαιρι σταθερες .. Στην αρχη μονο οι σεριατοπορες και τωρα βλεπω και τα υπολοιπα να με αφηνουν...No3 5-10Po4 μη μετρησιμαKh 7.9 ~ 8.3Ca 400Mg 1380Θερμοκρασια 26 ~ 27 μαξPh 8.0 ~ 8.3Εχει τις τελευταιες 15 μερες μετραω ανα 3 μερες απο δυο φορες το καθε τεστ,μαλιστα χρησιμοποιησα και καινουρια τεστ που ειχα και παλι οι μετρησεις ιδιες οποτε αποκλειω το γεγονος να περνω λαθος μετρησεις.Tα LPS ολα τουμπανα ομως τα σκληρα κοραλια στην αρχη πιανουν μια καφε γλιτσα στην ακρη και σιγα σιγα αργοπεθαινουν... Δεν ξερω τι αλλο να ψαξω... συμπληρωματα ολα τα παντα καλης ποιοτητας ... τι αλλο θελουν δηλ?Οι περιπτωσεις δυο... ή τα αφηνω κ οτι γινει κ το κανω ενα καθαρο LPS τανκ ή ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 31 Αυγούστου 2013 #782 Share 31 Αυγούστου 2013 Γεια και χαρα σε ολη την παρεα!!! Εχει απο σημερα επιστραψαμε στη βαση μας.. καλο χειμωνα να εχουμε. Δυστηχως το καλοκαιρι δεν κυλησε κ πολυ καλα... Σπαω το κεφαλι μου ολο το καλοκαιρι τι φταιει και αργοπεθαινουν ολα τα σκληρα μου... Μετρησεις ολο το καλοκαιρι σταθερες .. Στην αρχη μονο οι σεριατοπορες και τωρα βλεπω και τα υπολοιπα να με αφηνουν... No3 5-10 Po4 μη μετρησιμα Kh 7.9 ~ 8.3 Ca 400 Mg 1380 Θερμοκρασια 26 ~ 27 μαξ Ph 8.0 ~ 8.3 Εχει τις τελευταιες 15 μερες μετραω ανα 3 μερες απο δυο φορες το καθε τεστ,μαλιστα χρησιμοποιησα και καινουρια τεστ που ειχα και παλι οι μετρησεις ιδιες οποτε αποκλειω το γεγονος να περνω λαθος μετρησεις. Tα LPS ολα τουμπανα ομως τα σκληρα κοραλια στην αρχη πιανουν μια καφε γλιτσα στην ακρη και σιγα σιγα αργοπεθαινουν... Δεν ξερω τι αλλο να ψαξω... συμπληρωματα ολα τα παντα καλης ποιοτητας ... τι αλλο θελουν δηλ? Οι περιπτωσεις δυο... ή τα αφηνω κ οτι γινει κ το κανω ενα καθαρο LPS τανκ ή ....... Αμινοξεα και βιταμΙνη βαζεις?Αν οχι ξεκινα , γιατι κατι μου θυμιζει αυτο με την καφε γλιτσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 31 Αυγούστου 2013 Author #783 Share 31 Αυγούστου 2013 Η αληθεια ειναι οτι ηταν λιγο δυσκολο να το κανω.. Για δωσε προτασεις στο λαο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 3 Σεπτεμβρίου 2013 #784 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Γιάννη πώς πάει το ενυδρείο? Βλέπεις ανάκαμψη? Δυστυχώς φίλε και εγώ έτσι έπαθα. Ακριβώς το ίδιο. Καφέ γλίτσα και το κοράλι να αργοπεθαίνει σιγά σιγά. Ξεκίνησε απο τις σεριατόπορες και πήγε και στα άλλα. Ελπίζω να τα προλάβεις. Εγώ δεν τα πρόλαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 3 Σεπτεμβρίου 2013 Author #785 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Γιάννη πώς πάει το ενυδρείο? Βλέπεις ανάκαμψη? Δυστυχώς φίλε και εγώ έτσι έπαθα. Ακριβώς το ίδιο. Καφέ γλίτσα και το κοράλι να αργοπεθαίνει σιγά σιγά. Ξεκίνησε απο τις σεριατόπορες και πήγε και στα άλλα. Ελπίζω να τα προλάβεις. Εγώ δεν τα πρόλαβα Ακριβως μα ακριβως το ιδιο... ξεκινησε απο της seriatopores και τωρα παει και στα αλλα... Τεσπα δεν εχω ουτε τον χρονο ουτε και το κουραγιο να κατσω να ψαξω τι και πως.. εκανα καποιες ενεργειες και περιμενω να δω. Μαλλον το ενυδρειο θα περασει απο mixed σε lps tank.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 3 Σεπτεμβρίου 2013 #786 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Και γω το ίδιο κάνω... Ότι ξεμείνει απο σκληρά, και το υπόλοιπο θα γίνει με softies, zoas & lps. Πιο ξεκούραστο, λιγότερα συμπληρώματα και πιο οικονομικό! Γιάννη έχεις τρομερά ζωντανά μέσα(LPS)! Δοκίμασε το και γω μαζί σου! ΥΓ: Βάλε και καμια ξένια!! Θές να σου στείλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 3 Σεπτεμβρίου 2013 Author #787 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Χαχαχαχαχαα καλυτερα να το ξεστησω παρα να βαλω μεσα pest... Ετσι Πανο , lps και ολα καλα... θα ψαξω να βρω κι αλλα ετσι λιγο περιεργα, φετος ομως το budget του ενυδρειου,με δυο παιδια στους παιδικους, θα πεσει κατακορυφα γιαυτο και δεν τρελλαινομαι και τοσο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 3 Σεπτεμβρίου 2013 #788 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Χαχαχαχαχαα καλυτερα να το ξεστησω παρα να βαλω μεσα pest... Ετσι Πανο , lps και ολα καλα... θα ψαξω να βρω κι αλλα ετσι λιγο περιεργα, φετος ομως το budget του ενυδρειου,με δυο παιδια στους παιδικους, θα πεσει κατακορυφα γιαυτο και δεν τρελλαινομαι και τοσο... Έτσι! Προβλέπεται γίνει σούπερ Γιάννη! Καλά κάνεις σιγά σιγά! All the best!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 3 Σεπτεμβρίου 2013 Author #789 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Nα σαι καλα Πανο.. Τι να κανουμε .. το κατα δυναμην αν εχουμε ενα ενυδρειο που να μας αρεσει πρωτα εμας. Οι απωλειες ειναι κ αυτες μεσα στο κολπο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Σεπτεμβρίου 2013 #790 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Οτι και να κανεις φιλε μου καλε κοιτα να το φχαριστηθεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 3 Σεπτεμβρίου 2013 Author #791 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Οτι και να κανεις φιλε μου καλε κοιτα να το φχαριστηθεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 3 Σεπτεμβρίου 2013 #792 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Αντε βρε νουμερο...αντε βρε νουμερο... :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 3 Σεπτεμβρίου 2013 Author #793 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Αααααα φιρι φιρι το πας ρε μουσια ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 3 Σεπτεμβρίου 2013 #794 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Αααααα φιρι φιρι το πας ρε μουσια ... Κουρευεις και μουσια ρε μπαρπερι?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 3 Σεπτεμβρίου 2013 Author #795 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Το ενυδρειο για καποιο διαστημα ακομα θα συνεχισει να πηγαινει στον αυτοματο μεχρι να βρω χρονο να το περιποιηθω λιγο.. Κουρευεις και μουσια ρε μπαρπερι?... οπως βλεπεις μουσια απαξιω να σε μιλησω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 3 Σεπτεμβρίου 2013 #796 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Το ενυδρειο για καποιο διαστημα ακομα θα συνεχισει να πηγαινει στον αυτοματο μεχρι να βρω χρονο να το περιποιηθω λιγο.. Και καλά θα κάνεις γιάννη! Έπειτα όταν έρθει ο καιρός θα έχεις όρεξη και ζωντάνια να το πας εκεί που θες!! Αν τα σκληρά παραδίδουν, μην τα αφήνεις να γεμίζουν βλένες. Κάθε ένα που βλέπεις ότι δεν συνέρχεται βγάλτο έξω. Οι βλένες που έχουν επάνω τους ξεκολάνε και εκτός ότι πηγαίνουν στα άλλα σκληρά, πηγαίνουν και σε μαλακά(LPS)(εμένα πήγαν σε μια caulastrea) και κολλάνε. Τακτικές αλλαγές άνθρακα για όσο θα έχεις πρόβλημα και άραξε και ότι γίνει έγινε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 3 Σεπτεμβρίου 2013 #797 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω βλεπω ενα πολυ ομορφο ενυδρειο και με πανεμορφα ψαρια Δεν ειναι λιγα τα ενυδρεια που ειναι στον αυτοματο και πανε βολιδα,μην σε ανησυχει καθολου. Να εισαι καλα να το χαιρεσαι γιαννη Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 3 Σεπτεμβρίου 2013 #798 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ακριβώς το ίδιο πράγμα πέρασα κι εγώ! Έβαλα μέσα μια άκρο που το έπαθε και πέρασε και στις σεριατοπόρες! Εγώ το άφησα όπως ήταν και απλά έβγαλα την άκρο,η οποία μας άφησε πολύ γρήγορα!Πλέον οι σεριατοπότες αν και σε πολλά σημεία του είναι νεκρωμένες,πάνε πολύ καλά και από χρώμα αλλά και από ανάπτυξη!Τι να πω....κάτι τα πειράζει μάλλον! Πάντως,για να δω ανάκαμψη,χρειάστηκε να κόψω όλα τα πρόσθετα που έριχνα μέσα και να αφήσω μόνο την δοσομετρική για το kh.... ΥΓ.Έχω σταματήσει τις μετρήσεις αρκετό καιρό τώρα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 3 Σεπτεμβρίου 2013 #799 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Τι γίνεται ρε παιδιά! Τελικά περνάνε κρίση τα sps τώρα τελευταία... Πολλά κρούσματα έπεσαν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 20 Σεπτεμβρίου 2013 Author #800 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 Η πρασινη ακρο προ 15-20 ημερων ειχε αρχισει να νεκρωνει κ αυτη τα tips της... Αιτια? Καμια... ή τουλαχιστον ετσι νομιζα... Το κοραλι μαλλον πεινουσε αφανταστα... Μετα απο προσθηκη αμινοξεων και βιταμινων εχει αρχισει να επανερχετε χωρις να το πειραξω καθολου, νεος ιστος καλυπτει τα νεκρα tips.. ας ευχηθω να παει καλα.. Και μιας και σε λιγες μερες θα αλλαξω μηχανη και θα εμπλουτισω λιγο την συλλογη με φακους ειπα να την πιασω και να παιξω λιγο... την μηχανη βρε ρεμαλια Και εδω θελω μια αναγνωριση... Αυτο υπηρχε σε ενα σημειο του βραχου πολυ μικρο... σιγα σιγα μεγαλωσε σε μεγεθος 10cents,μοιαζει με μικροσκοπικο σαρκοφυτο με λευκους πολυποδες που εχουν πρασινομωβ tips.. Ξαφνικα εμφανιστηκαν αλλα δυο σε εντελως διαφορετικα σημεια του ενυδρειου,οπου το ενα το εκαψε μια ρικο.. Αυτα... τα υπολοιπα οταν ερθει η νεα μηχανη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος