mad23 30 Μαίου 2013 #701 Share 30 Μαίου 2013 αν καθησετε να αναρωτιεστε γιατι πεθανε ενα κοραλι ενω τα αλλα πανε σφαιρα,πιο πολυ σας βλεπω να φορατε ζουρλομανδυα,παρα να βρειτε ακρη χαχαχαχααααααααα :bigemo_harabe_net-74: ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣ(εκτος αν κουβαλανε κατι κ γι'αυτο δεν πανε καλα)...παντα θα υπαρχουν τα αυτα τα "παλιοκοραλια" και συνηθως ειναι αυτα που γουσταρουμε πολυ! :bigemo_harabe_net-111: Οσο για τα υπολοιπα... :hysterical: :hysterical: ...κατουρηθηκα και εγω..με λιωσατε στα γελια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 30 Μαίου 2013 Author #702 Share 30 Μαίου 2013 ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣ(εκτος αν κουβαλανε κατι κ γι'αυτο δεν πανε καλα)...παντα θα υπαρχουν τα αυτα τα "παλιοκοραλια" και συνηθως ειναι αυτα που γουσταρουμε πολυ! :bigemo_harabe_net-111: Οσο για τα υπολοιπα... :hysterical: :hysterical: ...κατουρηθηκα και εγω..με λιωσατε στα γελια! Και εσυ "αερατος"?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Μαίου 2013 #703 Share 30 Μαίου 2013 Παιδια να προσεχετε τα μπαλατζα και τη μετατοπιση ογκου και βαρους και τουμπαρετε!!!!! μουαχαχαχαχααχαχαχααχαχααχαχαχααχαχααχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαααααα ααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχααααααααααααααααααααααααααααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 30 Μαίου 2013 #704 Share 30 Μαίου 2013 αεεεερινος γιανναρε!! :lol2: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Μαίου 2013 #705 Share 30 Μαίου 2013 πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 30 Μαίου 2013 Author #706 Share 30 Μαίου 2013 (edited) Τρολιαστε οσο θελετε ρε... Μιχαλη τι θα μου στειλεις στο swap? Ελιπζω να μην ειναι αυτα κατω απο το "αερινο"!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχααα Έγινε επεξεργασία 30 Μαίου 2013 - Giovanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 30 Μαίου 2013 #707 Share 30 Μαίου 2013 :hysterical: :hysterical: ...αχαχα....απο το ενυδρειο θα ειναι αυτα γιαννη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 30 Μαίου 2013 Author #708 Share 30 Μαίου 2013 Τα "αερινα" του 8ball.... εχει κ 8 πανάθεμα τον!!!!!!! Χαχαχαχαχαχχαχααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 30 Μαίου 2013 #709 Share 30 Μαίου 2013 αεεεερινος γιανναρε!! :lol2: Ααα γεια σου..... ο σωστός όρος είναι αυτός :D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 18 Ιουνίου 2013 #710 Share 18 Ιουνίου 2013 Το ενυδρείο το είδα προχτές . Αυτό το ενυδρείο είναι για να δίνει μαθήματα !!! Μιλάμε για πολύ μεράκι ο Γιάννης που δεν έχει αφήσει τίποτα στη τύχη !!! Μπράβο Γιάννη !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 18 Ιουνίου 2013 Author #711 Share 18 Ιουνίου 2013 (edited) Το ενυδρείο το είδα προχτές . Αυτό το ενυδρείο είναι για να δίνει μαθήματα !!! Μιλάμε για πολύ μεράκι ο Γιάννης που δεν έχει αφήσει τίποτα στη τύχη !!! Μπράβο Γιάννη !!! Νομιζω τα παραλες Σταμάτη, ομως ειλικρινά και εγω αν δεν ειχα καλους φιλους να μου δειξουν το σωστο το δρομο δεν θα ειχα φτασει ουτε στα μισα απο αυτα τα ελάχιστα που εχω καταφέρει μέχρι τωρα. Η μελέτη στο στησιμο ειναι οντος δεδομενη.... την γυναικα μου ρωτα που επι 15 μερες υπηρχαν μεσα στο σπίτι παντου βαρέλια και κουβαδες με νερα και βράχια και φωτιστικα και καλωδια και οοοτι αλλο φανταστείς συν τα πιτσιρίκια να πειραζουν μονιμα κ απο κατι... και μόνο για αυτο ενα μεγαλο ευχαριστώ απο μενα στην γυναίκα μου που ολες εκεινες τις μέρες δεν είπε κουβέντα και βοηθησε και στο καθάρισμα στο τελος. Ευχομαι με το καλο οταν ξανανεβειτε Θεσσαλονίκη να εχουμε περισσότερο χρόνο και να πιουμε και καφε-τουρνε σε ολα τα θαλασσινα ενυδρεια της πολης μπας και αλλαξοπιστησεις... Έγινε επεξεργασία 18 Ιουνίου 2013 - Giovanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 18 Ιουνίου 2013 #712 Share 18 Ιουνίου 2013 Αυτό μου έλειπε να κάνω τουρνέ να δω τα ενυδρεία σας!!Τι θες;;;να γυρίσω Αθήνα και να στείλω τον κύβο από το μπαλκόνι;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 18 Ιουνίου 2013 Author #713 Share 18 Ιουνίου 2013 Εε αμα ειναι να πεταξεις το κυβο απο το μπαλκόνι, εσενα δε θα σε πάρουμε μαζι μας.Θα σε αφήσουμε εξω απο το Ναο να πινεις Toumba Libre... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Ιουνίου 2013 #714 Share 18 Ιουνίου 2013 Ο ναος ειναι ενας και ειναι στο Φαληρο :buttrock: :buttrock: :buttrock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 18 Ιουνίου 2013 #715 Share 18 Ιουνίου 2013 Ο ναος ειναι ενας και ειναι στο Φαληρο :buttrock: :buttrock: :buttrock: ψευτοπροφητη ναος ειναι του φαληρου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 18 Ιουνίου 2013 Author #716 Share 18 Ιουνίου 2013 Εεεεε εδω ειναι το θεμα μου ρε. Θα ζητησω απο τον γενικο να διαγραψει ολα τα σπαμ!!!!!! Αν αντεξει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 18 Ιουνίου 2013 Author #717 Share 18 Ιουνίου 2013 Ετσι το άφησα 15 μερες πριν... ας ελπισω αρχες Σεπτεμβρίου που θα γυρίσω να τα βρω ολα καλα και διπλασια.. Καλο καλοκαίρι σε όλους! Υγ: Το σαρκοφυτο μαλλον θα παρει ποδι... μεγαλώνει απειλητικά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 18 Ιουνίου 2013 #718 Share 18 Ιουνίου 2013 Gio το ενυδρεο ειναι κουκλι μπραβο .το σαρκοφυτο ειναι πανεμορφο μην το βγαλεις ομορφαινει με την κινηση του.η ακρο nasty πανεμορφη μην ανησυχεις δεν θα γινει τιποτα το μονο που θα γινει ειναι να εχουν γινει διπλασια.μην σταματας.γεμισετο και καντο τουμπανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 18 Ιουνίου 2013 Author #719 Share 18 Ιουνίου 2013 Το ενυδρείο ειναι online στο Skype με Skype name: live:johnlaz4 Οποιος θελει μπορεί να μπαίνει να το βλεπει,έχει αυτόματη απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 18 Ιουνίου 2013 #720 Share 18 Ιουνίου 2013 Το ενυδρείο ειναι online στο Skype με Skype name: live:johnlaz4 Οποιος θελει μπορεί να μπαίνει να το βλεπει,έχει αυτόματη απάντηση. εγω που θελω να μιλαμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 18 Ιουνίου 2013 Author #721 Share 18 Ιουνίου 2013 Χαχαχα δεν παίζει να μιλάμε μιας καο δεν είναι κανένας σπιτι... Ααααα επίσης να ξέρετε ότι το κλιματιστικο πανω απο το ενυδρειο πρέπει να δουλεύει (ανοιχτές περσιδες) απο τις 20:10 μέχρι τις 21:20... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 18 Ιουνίου 2013 #722 Share 18 Ιουνίου 2013 γιανναρε σου ευχομαι να το δεις με το καλο τον σεπτεμβρη τουμπανο!!!!!Καλο καλοκαιρι............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 18 Ιουνίου 2013 #723 Share 18 Ιουνίου 2013 Χαχαχα δεν παίζει να μιλάμε μιας καο δεν είναι κανένας σπιτι... Ααααα επίσης να ξέρετε ότι το κλιματιστικο πανω απο το ενυδρειο πρέπει να δουλεύει (ανοιχτές περσιδες) απο τις 20:10 μέχρι τις 21:20... Πως το έκανες να ανοίγει μονο του ρε θηρίο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 18 Ιουνίου 2013 #724 Share 18 Ιουνίου 2013 Ένα πουλάκι του το είπε Γιάννη .... Ταϊστρα έβαλες η θα κάνουν νηστεία τα ψαράκια; Εύχομαι να πανε ολα καλα χωρίς προβλήματα. Καλο καλοκαίρι και πολλα παιχνίδια με τα παιδάκια σου στο χωριό φιλαρακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 18 Ιουνίου 2013 #725 Share 18 Ιουνίου 2013 Εκείνο με το ρελε που μου είπες; Ξέρω το πουλάκι που του το ειπε τοτες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος