Jump to content

Giovanni's 600L Rimless Reef

Giovanni

Recommended Posts

Συμφωνω...

Πολυ καλοσυνη τωρα τελευταια.... ουτε φωτογραφηση να σε εταξαν.... :bigemo_harabe_net-74:

γιαννη μου στο λεω οχι απλα φιλικα αλλα και αδερφικα....

Μη ρισκαρεις!Δεν αξιζει,δεν θα σου δωσει τιποτα το δικο μας το νερο,σε βαθμο που να απογειωσει το ενυδρειο σου.

Και με τις συνθηκες που εχουμε σαν χωρα ειναι πολυ δυσκολο το νερο και οι τιμες του να ειναι σταθερες ωστε να εχεις εναν μπουσουλα

και να αισθανεσαι μια ασφαλεια.

αν εκανε το νερο μας γι'αυτα τα ζωντανα,το καλοκαιρι μετα τις ρακετες θα βαζαμε μασκα και θα χαζευαμε ακροπορες,ρικορδιες,εφυλιες,ζοανθους κτλ!

δεν θελω να μπω στην τσεπη σου αλλα ουτε και να σε προσβαλω...αλλα σου ξαναλεω εαν ειναι θεμα οικονομιας τοτε παω πασο.

αντε να ειχες κανενα fish only του πεταματου να σου ελεγα ρισκαρε...αλλα τοσο ομορφο ενυδρειο δεν ειναι κριμα να το παιζεις κορωνα γραμματα?

φιλικα ο σπασ@!$$ς :bigemo_harabe_net-134:

:bigemo_harabe_net-104: Μην σπαμαρετε παρακαλω και χαλατε του φιλου μου το θεμα. :bigemo_harabe_net-104: :bigemo_harabe_net-104: Τουλαχιστων για καμια εβδομαδα μεχρι να γινει η δουλεια :bigemo_harabe_net-104:

ΥΓ Του τα λεω και εγω Μιχαλη αλλα δεν ακουει...

Και σιγά μην τον αφήσουμε να κάνει αλλαγές από την θάλασσα,μόνος του θα πηγαίνει;

Πολυ καλοσυνη τωρα τελευταια.... ουτε φωτογραφηση να σε εταξαν.... :bigemo_harabe_net-74:

:bigemo_harabe_net-104: Μην σπαμαρετε παρακαλω και χαλατε του φιλου μου το θεμα. :bigemo_harabe_net-104: :bigemo_harabe_net-104: Τουλαχιστων για καμια εβδομαδα μεχρι να γινει η δουλεια :bigemo_harabe_net-104:

:bigemo_harabe_net-163::bigemo_harabe_net-163::bigemo_harabe_net-163::bigemo_harabe_net-163::bigemo_harabe_net-163:

Εγώ ένα μόνο θα πω σε ολα αυτά που διαβάζω!

Πως είσαι ένας πολύ σοβαρός χομπιστας με γνώσεις και εμπειρία και είμαι σίγουρος πως ότι και να κάνεις αυτό το ενυδρείο θα μας εκπλήσσει καθημερινά για πολλά πολλά χρόνια ακόμα!

Ταπεινά…. :bowdown:

Να αφηνες και την πλατη να πιασει λιγη κοραλινη :P

γιαννη μου στο λεω οχι απλα φιλικα αλλα και αδερφικα....

Μη ρισκαρεις!Δεν αξιζει,δεν θα σου δωσει τιποτα το δικο μας το νερο,σε βαθμο που να απογειωσει το ενυδρειο σου.

Και με τις συνθηκες που εχουμε σαν χωρα ειναι πολυ δυσκολο το νερο και οι τιμες του να ειναι σταθερες ωστε να εχεις εναν μπουσουλα

και να αισθανεσαι μια ασφαλεια.

αν εκανε το νερο μας γι'αυτα τα ζωντανα,το καλοκαιρι μετα τις ρακετες θα βαζαμε μασκα και θα χαζευαμε ακροπορες,ρικορδιες,εφυλιες,ζοανθους κτλ!

δεν θελω να μπω στην τσεπη σου αλλα ουτε και να σε προσβαλω...αλλα σου ξαναλεω εαν ειναι θεμα οικονομιας τοτε παω πασο.

αντε να ειχες κανενα fish only του πεταματου να σου ελεγα ρισκαρε...αλλα τοσο ομορφο ενυδρειο δεν ειναι κριμα να το παιζεις κορωνα γραμματα?

φιλικα ο σπασ@!$$ς :bigemo_harabe_net-134:

Μιχαλη μου με βαζεις σε σκεψεις... οχι δεν ειναι το οικονομικο το θεμα... θα παρω πολυ σοβαρα αυτα που μου λες φιλε. :bigemo_harabe_net-88:

Εσυ ειπαμε... εισαι μπαναρισμενος... :bigemo_harabe_net-74:

:hysterical: :hysterical: ....κομμενα τα σπαμ τοτε σταθη... :bigemo_harabe_net-53:

Δεν εχω τετοια θεματα...ο χαβαλες ειναι μερος της παρεας και του χομπι... αλλιως κλαφτα χαραλαμπε.!!

Και σιγά μην τον αφήσουμε να κάνει αλλαγές από την θάλασσα,μόνος του θα πηγαίνει;

Εμμμ κ αυτο που το πας...

:bigemo_harabe_net-163::bigemo_harabe_net-163:

:bigemo_harabe_net-74: Ο πεινασμενος καρβελια ονειρευτεται!!!!!!!!!!!!

Εγώ ένα μόνο θα πω σε ολα αυτά που διαβάζω!

Πως είσαι ένας πολύ σοβαρός χομπιστας με γνώσεις και εμπειρία και είμαι σίγουρος πως ότι και να κάνεις αυτό το ενυδρείο θα μας εκπλήσσει καθημερινά για πολλά πολλά χρόνια ακόμα!

Ταπεινά…. :bowdown:

Νικολα προσπαθω για το καλυτερο οσο μπορω !!

Να αφηνες και την πλατη να πιασει λιγη κοραλινη :P

:bigemo_harabe_net-127:

Σημερα επεσε στα χερια μου μια Canon D650 ... :bigemo_harabe_net-126:

Μετα απο ενα τεστ drive της εδωσα το οκ να φωτογραφισει το ενυδρειο μου... και χωρις τριποδο... :)

IMG_3459_DxO_zpsdeecba33.jpg

IMG_3458_DxO_zps6592d91e.jpg

IMG_3456_DxO_zps16c03f1c.jpg

IMG_3457_DxO_zpscd576a6f.jpg

IMG_3455_DxO_zpsb83d66fb.jpg

IMG_3454_DxO_zps29cf6ace.jpg

IMG_3452_DxO_zps2aa3b37c.jpg

IMG_3450_DxO_zps5da39ee6.jpg

IMG_3449_DxO_zpsce6035db.jpg

IMG_3448_DxO_zps3c6c018e.jpg

IMG_3437_DxO_zps70a762ba.jpg

IMG_3436_DxO_zpsdae596d1.jpg

IMG_3432_DxO_zpsb7ac9185.jpg

IMG_3431_DxO_zps3ef0bdd5.jpg

IMG_3430_DxO_zpscbfbc167.jpg

IMG_3429_DxO_zpsab7fd569.jpg

IMG_3428_DxO_zps72c51e36.jpg

IMG_3427_DxO_zps441157e4.jpg

IMG_3426_DxO_zps4b448374.jpg

IMG_3425_DxO_zps38400acc.jpg

IMG_3424_DxO_zps440caa85.jpg

IMG_3415_DxO_zpsbdb4213a.jpg

IMG_3423_DxO_zpsd0ae944d.jpg

IMG_3420_DxO_zps124ddbc8.jpg

Πλαινα...

IMG_3435_DxO_zps8a6fa8e3.jpg

IMG_3434_DxO_zps66562acf.jpg

Κωστηκας...

IMG_3438_DxO_zps9ed110c3.jpg

IMG_3442_DxO_zps2172487f.jpg

IMG_3447_DxO_zps0db4e401.jpg

IMG_3445_DxO_zps62bdd0d0.jpg

Και η γκομενα του...

IMG_3444_DxO_zpsf5f46ec8.jpg

IMG_3441_DxO_zpsa89cb7cd.jpg

IMG_3440_DxO_zpsc6b7088f.jpg

Και τελος το νηπιαγωγειο ...

IMG_3463_DxO_zps74d121b1.jpg

IMG_3462_DxO_zpsfebe7d95.jpg

Ελπιζω να μην κουρασα μιας κ οι φωτο βγηκαν "στο ποδι'' που λενε.

Αντε γεια................... :headonwall: :headonwall: :headonwall:

Αυτη ειναι μηχανη!

Μαμα φακος;

Εντελως τελειως...

Υγ: Οι Canon κατα την ταπεινη μου αποψη αποτυπωνουν μια πιο παστελ αποχρωση σε ολα τα χρωματα αντιθετα με τις Νikon που βγαζουν μια πιο ανεβασμενη ζωηραδα στα χρωματα.. Γουστα ειναι αυτα :)

Μια χαρα πανε τα βλέπω ολα.

Για πες τωρα όμως ο μάστορας κανει το εργαλείο η το εργαλείο το μάστορα.

Και τι λες για Nikon vs canon.

Μια χαρα πανε τα βλέπω ολα.

Για πες τωρα όμως ο μάστορας κανει το εργαλείο η το εργαλείο το μάστορα.

Και τι λες για Nikon vs canon.

Οπως ειπα και παραπανω οι διαφορες ειναι ελαχιστες στις δυο αυτες κορυφαιες μαρκες μηχανων.. η καθεμια εχει τα χαρακτηριστικα της..

Σαν μηχανη η canon που ειχα σημερα μονο το body κοστιζει τα διπλασια λεφτα απο την δικια μου nikon.. ΑΛΛΑ την διαφορα δεν κανει το body αλλα ο φακος και ο αισθητηρας.

Συν τοις αλλοις ειναι κ οι διιαφορες που ειπα πιο πανω σε σχεση το πως αποτυπονουν τα χρωματα, εκει ειναι καθαρο γουστο..

Προσωπικα μου αρεσουν πιο πολυ τα εντονα χρωματα.. αν καποιες φορες τα παστελ της canon δινουν εναν απιστευτο τονο..

Είτε στην μια είτε στην άλλη αυτη η διάφορα δεν μπορει να έρθει στα ίσια και για τις δυο.

Δηλ η ίδια φωτογραφία μετα απο μικρή επεξεργασία να μην δείχνει διάφορα με τι μηχανή την τραβηξες.

Δεν γνωρίζω απλά ρωτάω.

Είτε στην μια είτε στην άλλη αυτη η διάφορα δεν μπορει να έρθει στα ίσια και για τις δυο.

Δηλ η ίδια φωτογραφία μετα απο μικρή επεξεργασία να μην δείχνει διάφορα με τι μηχανή την τραβηξες.

Δεν γνωρίζω απλά ρωτάω.

Τι να πω δεν ξερω. Οταν θα εχω κ απο τις δυο μηχανες τοτε θα μπορω να σου απαντησω :)

Το θεμα ειναι να μη πεφτει επεργασια ομως.

Που ειναι το ερωτιματικο?? Εγω μονο τελειες βλεπω!! :bigemo_harabe_net-74:

Έγινε επεξεργασία - Giovanni

Βρε τεντιμπόη που τα κρυβες αυτά? Τρέλα το ενυδρείο! Πες μου ότι τραβηξες βίντεο με την Canon το ενυδρειο?? Άντε να μετακομίσεις προς canon μεριά..έλα στα ωραία!

Baba στα λεφτά αυτών των μηχανών ότι και να πάρεις είναι αναλογικά αντίστοιχο..η μονή διάφοραπου έχω παρατηρήσει σε αντισροιχων δυνατοτήτων μοντέλα και στις δυο εταιρείες είναι ότι η canon έχειπιο ακριβό σώμα από την Nikon άλλα πιο φθηνούς αντίστοιχους φακούς..

Για μένα canon και άγιος ο Θεός που προσεύχεται και ο Στάθης..χεχε

Δασκαλε σε λιγες μερες θα ανεβει βιντεο που ομοιο του δεν εχει ξαναυπαρξει... απο τρεις καμερες ταυτόχρονα... :)

Δε λεω αλλα...

Καλες οι canon αλλα με πολυ αργους φακους στο αυτοματο focus..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...