Giovanni 25 Μαρτίου 2013 Author #451 Share 25 Μαρτίου 2013 Άλλα μας ελεγες απο κοντα εσυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 25 Μαρτίου 2013 #452 Share 25 Μαρτίου 2013 Άλλα μας ελεγες απο κοντα εσυ... Συμφωνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 25 Μαρτίου 2013 Author #453 Share 25 Μαρτίου 2013 Συμφωνω... Πολυ καλοσυνη τωρα τελευταια.... ουτε φωτογραφηση να σε εταξαν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 25 Μαρτίου 2013 #454 Share 25 Μαρτίου 2013 γιαννη μου στο λεω οχι απλα φιλικα αλλα και αδερφικα.... Μη ρισκαρεις!Δεν αξιζει,δεν θα σου δωσει τιποτα το δικο μας το νερο,σε βαθμο που να απογειωσει το ενυδρειο σου. Και με τις συνθηκες που εχουμε σαν χωρα ειναι πολυ δυσκολο το νερο και οι τιμες του να ειναι σταθερες ωστε να εχεις εναν μπουσουλα και να αισθανεσαι μια ασφαλεια. αν εκανε το νερο μας γι'αυτα τα ζωντανα,το καλοκαιρι μετα τις ρακετες θα βαζαμε μασκα και θα χαζευαμε ακροπορες,ρικορδιες,εφυλιες,ζοανθους κτλ! δεν θελω να μπω στην τσεπη σου αλλα ουτε και να σε προσβαλω...αλλα σου ξαναλεω εαν ειναι θεμα οικονομιας τοτε παω πασο. αντε να ειχες κανενα fish only του πεταματου να σου ελεγα ρισκαρε...αλλα τοσο ομορφο ενυδρειο δεν ειναι κριμα να το παιζεις κορωνα γραμματα? φιλικα ο σπασ@!$$ς Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 25 Μαρτίου 2013 #455 Share 25 Μαρτίου 2013 Μην σπαμαρετε παρακαλω και χαλατε του φιλου μου το θεμα. :bigemo_harabe_net-104: Τουλαχιστων για καμια εβδομαδα μεχρι να γινει η δουλεια ΥΓ Του τα λεω και εγω Μιχαλη αλλα δεν ακουει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 25 Μαρτίου 2013 #456 Share 25 Μαρτίου 2013 :hysterical: ....κομμενα τα σπαμ τοτε σταθη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 25 Μαρτίου 2013 #457 Share 25 Μαρτίου 2013 Και σιγά μην τον αφήσουμε να κάνει αλλαγές από την θάλασσα,μόνος του θα πηγαίνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 25 Μαρτίου 2013 #458 Share 25 Μαρτίου 2013 Πολυ καλοσυνη τωρα τελευταια.... ουτε φωτογραφηση να σε εταξαν.... Μην σπαμαρετε παρακαλω και χαλατε του φιλου μου το θεμα. :bigemo_harabe_net-104: Τουλαχιστων για καμια εβδομαδα μεχρι να γινει η δουλεια ΥΓ Του τα λεω και εγω Μιχαλη αλλα δεν ακουει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 25 Μαρτίου 2013 #459 Share 25 Μαρτίου 2013 Εγώ ένα μόνο θα πω σε ολα αυτά που διαβάζω! Πως είσαι ένας πολύ σοβαρός χομπιστας με γνώσεις και εμπειρία και είμαι σίγουρος πως ότι και να κάνεις αυτό το ενυδρείο θα μας εκπλήσσει καθημερινά για πολλά πολλά χρόνια ακόμα! Ταπεινά…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Μαρτίου 2013 #460 Share 25 Μαρτίου 2013 Να αφηνες και την πλατη να πιασει λιγη κοραλινη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 25 Μαρτίου 2013 Author #461 Share 25 Μαρτίου 2013 γιαννη μου στο λεω οχι απλα φιλικα αλλα και αδερφικα.... Μη ρισκαρεις!Δεν αξιζει,δεν θα σου δωσει τιποτα το δικο μας το νερο,σε βαθμο που να απογειωσει το ενυδρειο σου. Και με τις συνθηκες που εχουμε σαν χωρα ειναι πολυ δυσκολο το νερο και οι τιμες του να ειναι σταθερες ωστε να εχεις εναν μπουσουλα και να αισθανεσαι μια ασφαλεια. αν εκανε το νερο μας γι'αυτα τα ζωντανα,το καλοκαιρι μετα τις ρακετες θα βαζαμε μασκα και θα χαζευαμε ακροπορες,ρικορδιες,εφυλιες,ζοανθους κτλ! δεν θελω να μπω στην τσεπη σου αλλα ουτε και να σε προσβαλω...αλλα σου ξαναλεω εαν ειναι θεμα οικονομιας τοτε παω πασο. αντε να ειχες κανενα fish only του πεταματου να σου ελεγα ρισκαρε...αλλα τοσο ομορφο ενυδρειο δεν ειναι κριμα να το παιζεις κορωνα γραμματα? φιλικα ο σπασ@!$$ς Μιχαλη μου με βαζεις σε σκεψεις... οχι δεν ειναι το οικονομικο το θεμα... θα παρω πολυ σοβαρα αυτα που μου λες φιλε. Μην σπαμαρετε παρακαλω και χαλατε του φιλου μου το θεμα. :bigemo_harabe_net-104: Τουλαχιστων για καμια εβδομαδα μεχρι να γινει η δουλεια ΥΓ Του τα λεω και εγω Μιχαλη αλλα δεν ακουει... Εσυ ειπαμε... εισαι μπαναρισμενος... :hysterical: ....κομμενα τα σπαμ τοτε σταθη... Δεν εχω τετοια θεματα...ο χαβαλες ειναι μερος της παρεας και του χομπι... αλλιως κλαφτα χαραλαμπε.!! Και σιγά μην τον αφήσουμε να κάνει αλλαγές από την θάλασσα,μόνος του θα πηγαίνει; Εμμμ κ αυτο που το πας... Ο πεινασμενος καρβελια ονειρευτεται!!!!!!!!!!!! Εγώ ένα μόνο θα πω σε ολα αυτά που διαβάζω! Πως είσαι ένας πολύ σοβαρός χομπιστας με γνώσεις και εμπειρία και είμαι σίγουρος πως ότι και να κάνεις αυτό το ενυδρείο θα μας εκπλήσσει καθημερινά για πολλά πολλά χρόνια ακόμα! Ταπεινά…. Νικολα προσπαθω για το καλυτερο οσο μπορω !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 25 Μαρτίου 2013 Author #462 Share 25 Μαρτίου 2013 Να αφηνες και την πλατη να πιασει λιγη κοραλινη Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 26 Μαρτίου 2013 #463 Share 26 Μαρτίου 2013 Καλημερα γιανναρε...........μεγειες με τα καινουρια σου αποκτηματα.............φτου φτου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 30 Μαρτίου 2013 Author #464 Share 30 Μαρτίου 2013 Σημερα επεσε στα χερια μου μια Canon D650 ... Μετα απο ενα τεστ drive της εδωσα το οκ να φωτογραφισει το ενυδρειο μου... και χωρις τριποδο... Πλαινα... Κωστηκας... Και η γκομενα του... Και τελος το νηπιαγωγειο ... Ελπιζω να μην κουρασα μιας κ οι φωτο βγηκαν "στο ποδι'' που λενε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 30 Μαρτίου 2013 #465 Share 30 Μαρτίου 2013 Αντε γεια................... :headonwall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 31 Μαρτίου 2013 Author #466 Share 31 Μαρτίου 2013 Αντε γεια................... :headonwall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Μαρτίου 2013 #467 Share 31 Μαρτίου 2013 Αυτη ειναι μηχανη! Μαμα φακος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 31 Μαρτίου 2013 Author #468 Share 31 Μαρτίου 2013 Αυτη ειναι μηχανη! Μαμα φακος; Εντελως τελειως... Υγ: Οι Canon κατα την ταπεινη μου αποψη αποτυπωνουν μια πιο παστελ αποχρωση σε ολα τα χρωματα αντιθετα με τις Νikon που βγαζουν μια πιο ανεβασμενη ζωηραδα στα χρωματα.. Γουστα ειναι αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 31 Μαρτίου 2013 #469 Share 31 Μαρτίου 2013 κουκλι δεν έχω λόγια μπράβο σου........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 31 Μαρτίου 2013 #470 Share 31 Μαρτίου 2013 Μια χαρα πανε τα βλέπω ολα. Για πες τωρα όμως ο μάστορας κανει το εργαλείο η το εργαλείο το μάστορα. Και τι λες για Nikon vs canon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 31 Μαρτίου 2013 Author #471 Share 31 Μαρτίου 2013 Μια χαρα πανε τα βλέπω ολα. Για πες τωρα όμως ο μάστορας κανει το εργαλείο η το εργαλείο το μάστορα. Και τι λες για Nikon vs canon. Οπως ειπα και παραπανω οι διαφορες ειναι ελαχιστες στις δυο αυτες κορυφαιες μαρκες μηχανων.. η καθεμια εχει τα χαρακτηριστικα της.. Σαν μηχανη η canon που ειχα σημερα μονο το body κοστιζει τα διπλασια λεφτα απο την δικια μου nikon.. ΑΛΛΑ την διαφορα δεν κανει το body αλλα ο φακος και ο αισθητηρας. Συν τοις αλλοις ειναι κ οι διιαφορες που ειπα πιο πανω σε σχεση το πως αποτυπονουν τα χρωματα, εκει ειναι καθαρο γουστο.. Προσωπικα μου αρεσουν πιο πολυ τα εντονα χρωματα.. αν καποιες φορες τα παστελ της canon δινουν εναν απιστευτο τονο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 31 Μαρτίου 2013 #472 Share 31 Μαρτίου 2013 Είτε στην μια είτε στην άλλη αυτη η διάφορα δεν μπορει να έρθει στα ίσια και για τις δυο. Δηλ η ίδια φωτογραφία μετα απο μικρή επεξεργασία να μην δείχνει διάφορα με τι μηχανή την τραβηξες. Δεν γνωρίζω απλά ρωτάω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 31 Μαρτίου 2013 Author #473 Share 31 Μαρτίου 2013 (edited) Είτε στην μια είτε στην άλλη αυτη η διάφορα δεν μπορει να έρθει στα ίσια και για τις δυο. Δηλ η ίδια φωτογραφία μετα απο μικρή επεξεργασία να μην δείχνει διάφορα με τι μηχανή την τραβηξες. Δεν γνωρίζω απλά ρωτάω. Τι να πω δεν ξερω. Οταν θα εχω κ απο τις δυο μηχανες τοτε θα μπορω να σου απαντησω Το θεμα ειναι να μη πεφτει επεργασια ομως. Που ειναι το ερωτιματικο?? Εγω μονο τελειες βλεπω!! Έγινε επεξεργασία 31 Μαρτίου 2013 - Giovanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 31 Μαρτίου 2013 #474 Share 31 Μαρτίου 2013 Βρε τεντιμπόη που τα κρυβες αυτά? Τρέλα το ενυδρείο! Πες μου ότι τραβηξες βίντεο με την Canon το ενυδρειο?? Άντε να μετακομίσεις προς canon μεριά..έλα στα ωραία! Baba στα λεφτά αυτών των μηχανών ότι και να πάρεις είναι αναλογικά αντίστοιχο..η μονή διάφοραπου έχω παρατηρήσει σε αντισροιχων δυνατοτήτων μοντέλα και στις δυο εταιρείες είναι ότι η canon έχειπιο ακριβό σώμα από την Nikon άλλα πιο φθηνούς αντίστοιχους φακούς.. Για μένα canon και άγιος ο Θεός που προσεύχεται και ο Στάθης..χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 31 Μαρτίου 2013 Author #475 Share 31 Μαρτίου 2013 Δασκαλε σε λιγες μερες θα ανεβει βιντεο που ομοιο του δεν εχει ξαναυπαρξει... απο τρεις καμερες ταυτόχρονα... Δε λεω αλλα... Καλες οι canon αλλα με πολυ αργους φακους στο αυτοματο focus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος