klaz 24 Φεβρουαρίου 2013 #351 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 ωραια ζωντανα υγιεστατα και βεβαια εντυπωσιακες οι φωτος...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 24 Φεβρουαρίου 2013 #352 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 (edited) Το πράσινο βγαίνει κίτρινο...ή είναι η ιδέα μου...? Την μπάρα με το πράσινο μην την πειράζεις... Το ενυδρείο μια χαρά πάντως. Έγινε επεξεργασία 24 Φεβρουαρίου 2013 - Alexpsycho Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 24 Φεβρουαρίου 2013 #353 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 Φοβερη εξελιξη εχει αυτο το reef...Μπραβο Gio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 24 Φεβρουαρίου 2013 Author #354 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 (edited) Ευχαριστω παιδια!! Για ποιο λες Αλεξ?Τα χρωματα στις φωτο ειναι οσο πιο φυσικες και πιο κοντα σε αυτο που βλεπω.Τουλαχιστον αυτο εχω σαν οδηγο και ρυθμιση στην καμερα. Ποια μπαρα? Δεν πειραζω τπτ!! Τις περναω μονο απο ενα προγραμμα που βαζω (πλεον) την υπογραφη και για διορθωση του distortion του καθε φακου. Έγινε επεξεργασία 24 Φεβρουαρίου 2013 - Giovanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 24 Φεβρουαρίου 2013 Author #355 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 Φοβερη εξελιξη εχει αυτο το reef...Μπραβο Gio Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 24 Φεβρουαρίου 2013 #356 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 Τα κοραλια σου δεν λένε και πολλα αλλα απο φωτό σκιζεις. :-))))) Αλλα αυτο μου μετράει πάνω απ΄ολα είναι ο κωστικας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 24 Φεβρουαρίου 2013 #357 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 Τι κανεις οταν βαριεσε ?? ΜΑΣ ΠΕΤΑΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΖΕΙΣ!!! Απλά τέλειος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 24 Φεβρουαρίου 2013 Author #358 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 Απλά τέλειος! Θενκιου μποι!! Τα κοραλια σου δεν λένε και πολλα αλλα απο φωτό σκιζεις. :-))))) Αλλα αυτο μου μετράει πάνω απ΄ολα είναι ο κωστικας!!! Ασε σημερα εφαγε τζατζικι ο Κωστικας προσφορα του Σταθη (clooyn) και οι χρωμιδες τον βλεπουν και αλλαζουν βραχο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 24 Φεβρουαρίου 2013 #359 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 Αυτα ειναι!!! Η Salonika picteam το κραταει ψηλα! για αλλη μια φορα μπραβο ρε Γιανναρε και φωτογραφικα και ενυδρειακα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 24 Φεβρουαρίου 2013 #360 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 καλα ρε.....βγαλατε με το ονομα μου τον χαβανεζο....?τα εχετε χασει εντελως?χεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 24 Φεβρουαρίου 2013 #361 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 Θενκιου μποι!! Ασε σημερα εφαγε τζατζικι ο Κωστικας προσφορα του Σταθη (clooyn) και οι χρωμιδες τον βλεπουν και αλλαζουν βραχο!!! Χαχαχα,ψαχνουν αγκιστρι να πιαστουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 24 Φεβρουαρίου 2013 #362 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 Δώσε του μαστίχα να μασάει. Γιατι βρε;; Αυτές δεν έφαγαν; Η κάνουν δίαιτα για να είναι σικ Χωρίς πλάκα τώρα, είναι αισθητή η διάφορα απο τις φωτό που έβγαζες μέχρι τώρα. Ωραίος !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 24 Φεβρουαρίου 2013 Author #363 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 Αυτα ειναι!!! Η Salonika picteam το κραταει ψηλα! για αλλη μια φορα μπραβο ρε Γιανναρε και φωτογραφικα και ενυδρειακα! Σταθη μου να σαι καλα και σε ευγνωμονω που μου ανοιξες τα ματια!! Εκεινο το κατεβατο που μου ειχες γραψει με βοηθησε οσο τιποτα αλλο!! Σε ευχαριστω!! καλα ρε.....βγαλατε με το ονομα μου τον χαβανεζο....?τα εχετε χασει εντελως?χεχεχε Και που εισαι ακομα!!! χαχααχχα Χαχαχα,ψαχνουν αγκιστρι να πιαστουν Δώσε του μαστίχα να μασάει. Γιατι βρε;; Αυτές δεν έφαγαν; Η κάνουν δίαιτα για να είναι σικ Χωρίς πλάκα τώρα, είναι αισθητή η διάφορα απο τις φωτό που έβγαζες μέχρι τώρα. Ωραίος !! Το μυστικο?? Η αγια Τραιδα.. Καλυτερα ρυθμιζμενη η μηχανη,λιγοτερη εως μιδαμινη επεξεργασια,τριποδας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 24 Φεβρουαρίου 2013 #364 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 Απέκτησες και άλλο χόμπι...μπράβο...Παοκτσάκι μου άρρωστο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 25 Φεβρουαρίου 2013 Author #365 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 Απέκτησες και άλλο χόμπι...μπράβο...Παοκτσάκι μου άρρωστο... Αμ πως... μπρικια κολλαμε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 25 Φεβρουαρίου 2013 #366 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 γιαννη αντε παρε ζεστα το θεμα....γιατι εκτος απο φωτο ενυδρειων.....κοβω να σε φωναζω στον γαμο μου να κανεις τον φωτογραφο .......χεχεχεχεχε !!ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ οι φωτο σου.....και φυσικα τα ζωντανα σου!!!RespecT.............. :bigemo_harabe_net-64: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 25 Φεβρουαρίου 2013 Author #367 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 γιαννη αντε παρε ζεστα το θεμα....γιατι εκτος απο φωτο ενυδρειων.....κοβω να σε φωναζω στον γαμο μου να κανεις τον φωτογραφο .......χεχεχεχεχε !!ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ οι φωτο σου.....και φυσικα τα ζωντανα σου!!!RespecT.............. :bigemo_harabe_net-64: Να σαι καλα!! Ευχαριστως να σε φωτογραφησω γαμπρο βρε!! Ενα πουλακι ομως μου ειπε οτι θελεις λιγο χρονο ακομα μεχρι να μεγαλωσουν τα κοραλακια σου και να μας κάνουν την χαρη να ποζάρουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 25 Φεβρουαρίου 2013 #368 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 Nαι ναι γιαννη......θα κανουμε λιγο υπομονη φιλε μου.........εχω και πολυ φωρτο εργασιας......ειπαμε εναν καφε θα τον πιουμε οπως και να εχει.......θα σε ενημερωσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliost 25 Φεβρουαρίου 2013 #369 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 Γιάννη, πανέμορφα ζωντανά και πολύ καλή ανάπτυξη, άντε ρε φίλε να το δεις τούμπανο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 25 Φεβρουαρίου 2013 #370 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 (edited) ομορφα ζωντανα και ομορφες φωτο. μπραβο ρε φιλε.περιμενουμε μεγαλα πραγματα. Έγινε επεξεργασία 25 Φεβρουαρίου 2013 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 25 Φεβρουαρίου 2013 Author #371 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 Τα ιδια και καλυτερα εύχομαι και για τα δικα σας ενυδρεία παιδια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 25 Φεβρουαρίου 2013 #372 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 μπραβο ρε γιαννη ωραιες φωτο και ωραια ζωντανα! απο ψαρακια εβαλες τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 25 Φεβρουαρίου 2013 #373 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 ναι έναν χαβανέζο...αρειανό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 25 Φεβρουαρίου 2013 #374 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 Αυτα ειναι!!! Η Salonika picteam το κραταει ψηλα! για αλλη μια φορα μπραβο ρε Γιανναρε και φωτογραφικα και ενυδρειακα! Σταθη μου να σαι καλα και σε ευγνωμονω που μου ανοιξες τα ματια!! Εκεινο το κατεβατο που μου ειχες γραψει με βοηθησε οσο τιποτα αλλο!! Σε ευχαριστω!! Μάλλον μπέρδεψες τα ονόματα Γιάνναρε αλλά σε συγχωρώ. Όσο για τις φώτος δεν έχω τίποτα παραπάνω να πω πέρα απο αυτά που έχουν ήδη ειπωθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 25 Φεβρουαρίου 2013 #375 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 Σταθη μου να σαι καλα και σε ευγνωμονω που μου ανοιξες τα ματια!! Εκεινο το κατεβατο που μου ειχες γραψει με βοηθησε οσο τιποτα αλλο!! Σε ευχαριστω!! Και που εισαι ακομα!!! χαχααχχα Το μυστικο?? Η αγια Τραιδα.. Καλυτερα ρυθμιζμενη η μηχανη,λιγοτερη εως μιδαμινη επεξεργασια,τριποδας. Τιποτα ρε Γιαννη! ισα ισα τι το καλυτερο απο το να βλεπεις ωραιες φωτογραφιες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος